Hrvatska, Brac - Kuća/Vila na otoku Braču, prvi red do mora, na prodaju
Dalmatinski otoci

Ref. : 4694/30 , Kuća / Vila Prodaja

Prodajna cijena:1.100.000 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Brac
Prednosti:
  • Prvi red do mora
  • Pogled na more
  • Bazen
  • Parking
Opis:

Stambeni prostor: 400
Zemljište: 658
Broj soba: 11
Broj katova: 2
Broj kupaonica: 9
Udaljenost od mora: 15 m

 

Ova prekrasna vila smještena je na atraktivnoj lokaciji sa otvorenim pogledom na more samo 15m od mora. Samostojeća vila sastoji se od dvije etaže sa 5 apartmana (2 jednosobna i 3 dvosobna), zasebnim stanom od 80m2 u prizemlju, dodatnim prostorijama te garaže (35m2). Ispred vile je otvoreni bazen (24x1.6), a iza prostrana terasa sa roštiljem te održavanim vrtom. Ima natkriveni prostor za 6 automobila. Plaža ispred kuće je uređena i ima stepenice za lakši ulazak u more.

U neposrednoj blizini su šljunčane plaže, prehrambeni dućani, pošta, slastičarna, kafić, konoba, restorani. Velika šetnica oko cijelog mjesta nudi mogućnost bicikliranja. Brač je odlično povezan sa kopnom čestim linijama iz Splita za Supetar (35km) te iz Makarske za Sumartin (7km). Na otoku postoji aerodrom (7km). Vila je savršena za miran obiteljski život sa mogućnošću zarade s obzirom na unutarnju organiziranost po apartmanima. Na prodaju.

Opis lokacije
Brac
Brac (pronounced [brâːtʃ]; local Chakavian: Broc, pronounced [broːts]; Latin: Bretia, Brattia; Italian: Brazza) is an island in the Adriatic Sea within Croatia, with an area of 396 square kilometres (153 sq mi),[1] making it the largest island in Dalmatia, and the third largest in the Adriatic.

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.
FAQ

Ovo su odgovori na Vaša najčešće postavljana pitanja, za sva ostala pitanja ili nejasnoće slobodno nas kontaktirajte ili dođite u naš ured.

1. Mogu li stranci kupiti nekretninu u Hrvatskoj?

Postoji razlika između građana EU i građana koji nisu državljani EU. Građani EU, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine u Hrvatskoj pod istim uvjetima kao i hrvatski državljani. Državljani drugih zemalja, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine po načelu uzajamnosti i za to trebaju zatražiti odobrenje od Ministarstva pravde Republike Hrvatske.

2. Koje poreze moram platiti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Porez na imovinu u Hrvatskoj iznosi 3% od procjene imovine poreznog ureda. Kupac ga plaća i to samo jednom.

3. Koje je najbolje doba godine za odlazak u Hrvatsku?

Hrvatska ima blagu klimu, pa je vrlo lijepo posjetiti bilo kada. Ipak, najbolje razdoblje za kupnju je između listopada i prosinca, te od travnja do lipnja. Kao turistička zemlja, tijekom ljeta mnogi su objekti iznajmljeni, pa je teže organizirati posjete nekretninama.

4. Koje je najbolje mjesto u Hrvatskoj za kupnju vile?

Prvi red do mora uvijek je dobitna situacija. Što se tiče lokacije: uz obalu od Dubrovnika do Zadra, a od srednjodalmatinskih otoka najpovoljniji su Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula i poluotok Pelješac.

5. Kako mogu naći kuću za iznajmljivanje u Splitu u Hrvatskoj?

Split je više apartmansko mjesto, pa je lakše iznajmiti stan na duži rok. Međutim, moguće je naći vilu na dugoročni najam. Kako je zakup uvijek nepredvidiv, a situacija se brzo mijenja, uvijek je najbolje rješenje kontaktirati agenciju kako bi vidjeli što je trenutno na tržištu i dostupno.

6. Je li sada dobro vrijeme za ulaganje na hrvatskom tržištu nekretnina?

Tržište nekretnina u Hrvatskoj je posljednjih godina vrlo živo i još uvijek raste, pa je svakako dobro razdoblje za ulaganje i postizanje zadovoljavajućeg povrata investicije.

7. Što je OIB i zašto mi je potreban?

Na engleskom je 'PIN' što znači 'osobni identifikacijski broj' i potreban je za bilo koji ugovor. Jedinstven je za svaku osobu, hrvatskog ili stranca, a koristi se kao jedinstveni identifikator u raznim službenim evidencijama.

8. Mogu li platiti u stranoj valuti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Sva plaćanja nekretnina moraju biti u nacionalnoj valuti, u kunama. Međutim, svako plaćanje u stranoj valuti preračunat će se u kune.