Hrvatska, Brac - Luksuzna vila s bazenom, prvi red do mora, na prodaju
Dalmatinski otoci

Ref. : 2013/27, Kuća / Vila Prodano

Prodajna cijena:1 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Brac
PRODANO!
Prednosti:
  • Prvi red do mora
  • Bazen
  • Pogled na more
  • Parking
  • Garaža
  • Luksuzna
  • Moderno
  • Novogradnja
Opis:

Stambeni prostor: 240
Zemljište: 604
Broj soba: 3
Broj katova: 3
Broj kupaonica: 4
Udaljenost od mora: 10 m

 

Novosagrađena luksuzna vila s bazenom, smještena u manjem slikovitom mjestu, na otoku Braču u prvom redu do mora. Vila se prostire na tri kata ukupne stambene površine 240 m2, položena na zemljištu od 1200 m2. Iz vila se pruža panoramski pogled na more. U izgradnji ove nekretnine su korišteni samo vrhunski i kvalitetni materijali, kao i namještaj.

U prizemlju se nalazi teretana, sauna, sanitarni čvor te vanski tuš.

Do prvog kata vode stepenice koje dolaze do terase s natkrivenom vanjskom kuhinjom. Tu nalazi prostor za roštilj, veliki šank sa kuhinjskim uređajima, te stol za blagovanje gdje se može uživati u jelu ili samom druženju, te u predivnom pogledu na more koji se pruža preko bazena koji se nalazi u dvorištu ispred vile.

Ulaskom s terase u vilu, ulazi se u veliki i komforni prostor u kojem se nalazi kuhinja s blagovaonicom i dnevnim boravkom odakle se pruža vrhunski i nesmetani pogled na more i infinity bazen koji se nalazi u vrtu te se stječe dojam da more dolazi do samog dnevnog boravka. Na prvom katu se nalazi jos velika i prostrana spavaća soba (master bedroom) s kupaonicom i dodatni sanitarni čvor te ostava.

Unutrarnjim stepenicama se dolazi do drugog kata gdje je na početku odmah prostorija za pranje i sušenje odjeće, a u produžetku se nalaze dvije velike spavaće sobe (obje master bedroom) s kupaonicama i balkonima.

Okućnica vile je kultivirana i održavana, te se savršeno stapa s okolinom. Vila također ima garažu te parkirno mjesto.

Ova nekretnina nudi ogroman potencijal kako za osobne potrebe, tako i za iznajmljivanje u turističke svrhe.

Opis lokacije
Brac
Brac (pronounced [brâːtʃ]; local Chakavian: Broc, pronounced [broːts]; Latin: Bretia, Brattia; Italian: Brazza) is an island in the Adriatic Sea within Croatia, with an area of 396 square kilometres (153 sq mi),[1] making it the largest island in Dalmatia, and the third largest in the Adriatic.

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.
FAQ

Ovo su odgovori na Vaša najčešće postavljana pitanja, za sva ostala pitanja ili nejasnoće slobodno nas kontaktirajte ili dođite u naš ured.

1. Mogu li stranci kupiti nekretninu u Hrvatskoj?

Postoji razlika između građana EU i građana koji nisu državljani EU. Građani EU, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine u Hrvatskoj pod istim uvjetima kao i hrvatski državljani. Državljani drugih zemalja, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine po načelu uzajamnosti i za to trebaju zatražiti odobrenje od Ministarstva pravde Republike Hrvatske.

2. Koje poreze moram platiti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Porez na imovinu u Hrvatskoj iznosi 3% od procjene imovine poreznog ureda. Kupac ga plaća i to samo jednom.

3. Koje je najbolje doba godine za odlazak u Hrvatsku?

Hrvatska ima blagu klimu, pa je vrlo lijepo posjetiti bilo kada. Ipak, najbolje razdoblje za kupnju je između listopada i prosinca, te od travnja do lipnja. Kao turistička zemlja, tijekom ljeta mnogi su objekti iznajmljeni, pa je teže organizirati posjete nekretninama.

4. Koje je najbolje mjesto u Hrvatskoj za kupnju vile?

Prvi red do mora uvijek je dobitna situacija. Što se tiče lokacije: uz obalu od Dubrovnika do Zadra, a od srednjodalmatinskih otoka najpovoljniji su Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula i poluotok Pelješac.

5. Kako mogu naći kuću za iznajmljivanje u Splitu u Hrvatskoj?

Split je više apartmansko mjesto, pa je lakše iznajmiti stan na duži rok. Međutim, moguće je naći vilu na dugoročni najam. Kako je zakup uvijek nepredvidiv, a situacija se brzo mijenja, uvijek je najbolje rješenje kontaktirati agenciju kako bi vidjeli što je trenutno na tržištu i dostupno.

6. Je li sada dobro vrijeme za ulaganje na hrvatskom tržištu nekretnina?

Tržište nekretnina u Hrvatskoj je posljednjih godina vrlo živo i još uvijek raste, pa je svakako dobro razdoblje za ulaganje i postizanje zadovoljavajućeg povrata investicije.

7. Što je OIB i zašto mi je potreban?

Na engleskom je 'PIN' što znači 'osobni identifikacijski broj' i potreban je za bilo koji ugovor. Jedinstven je za svaku osobu, hrvatskog ili stranca, a koristi se kao jedinstveni identifikator u raznim službenim evidencijama.

8. Mogu li platiti u stranoj valuti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Sva plaćanja nekretnina moraju biti u nacionalnoj valuti, u kunama. Međutim, svako plaćanje u stranoj valuti preračunat će se u kune.