Hrvatska, Ciovo - Apartman sa bazenom i pogledom na more, na prodaju
Dalmatinski otoci

Ref. : 4252/30, Apartman Prodaja

Prodajna cijena:260.000 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Ciovo
Prednosti:
  • Pogled na more
Opis:

Stambeni prostor: 122
Zemljište: 130
Broj soba: 3
Broj kupaonica: 2
Udaljenost od mora: 200 m

 

Radi se o objektu koji se sastoji od dvije spojene jedinice, svaka po 400 m2 brutto (dvije spojene obiteljske kuće) odvojeno samo tri minute od plaže.

Ovakvom koncepcijom dobiveni stanovi postali su manje stanovi, više kućice unutar zajedničkog stanovanja, a zajedničko stanovanje postalo je graciozno izgrađeni dio mediteranskog krajobraza. Svaka jedinca sastoji se od dva dvoetažna stana (98-105 m2) i penthousea (122 m2), gdje je svaki stan neovisan jedan o drugom, tj, svaki ima svoj poseban ulaz, kompletno razdvojen i sa mjernim instrumentima (struja, voda), potpuna intima. Stanovi su moderni, sunčani i građeni od visoko kvalitetnih materijala, klimatizirani (svaka prostorija), podna grijanja, parket... Dvoetažni stanovi posjeduju vrt (110-150 m2) koji sadrži zasebni bazen ( cca 24 m2), kamin , zelenilo, dok penthouse imaju velike terase s kaminom i prekrasan pogled na more i otoke.

Cijena dvoetažnog stana 95 m2 + vlastiti bazen s kamionom i velikim vrtom: 269 000 eura - Prodano
Cijena dvoetažnog stana 105 m2 + vlastiti bazen s kaminom i velikim vrtom: 299 000 eura - Prodano
Cijena penthousea 122 m2 + velika terasa: 260 000 eura

Opis lokacije
Ciovo
Ciovo (pronounced [tʃîɔv̞ɔ]; Italian: Bua) is a small island located off the Adriatic coast in Croatia with an area of 28.8 square kilometres (11.1 sq mi) (length 15.3 km (9.5 mi), width up to 3.5 km (2.2 mi)),[1] population of 6,071 inhabitants (2001) and its highest peak is 218 m (Rudine).

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.
FAQ

Ovo su odgovori na Vaša najčešće postavljana pitanja, za sva ostala pitanja ili nejasnoće slobodno nas kontaktirajte ili dođite u naš ured.

1. Mogu li stranci kupiti nekretninu u Hrvatskoj?

Postoji razlika između građana EU i građana koji nisu državljani EU. Građani EU, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine u Hrvatskoj pod istim uvjetima kao i hrvatski državljani. Državljani drugih zemalja, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine po načelu uzajamnosti i za to trebaju zatražiti odobrenje od Ministarstva pravde Republike Hrvatske.

2. Koje poreze moram platiti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Porez na imovinu u Hrvatskoj iznosi 3% od procjene imovine poreznog ureda. Kupac ga plaća i to samo jednom.

3. Koje je najbolje doba godine za odlazak u Hrvatsku?

Hrvatska ima blagu klimu, pa je vrlo lijepo posjetiti bilo kada. Ipak, najbolje razdoblje za kupnju je između listopada i prosinca, te od travnja do lipnja. Kao turistička zemlja, tijekom ljeta mnogi su objekti iznajmljeni, pa je teže organizirati posjete nekretninama.

4. Koje je najbolje mjesto u Hrvatskoj za kupnju vile?

Prvi red do mora uvijek je dobitna situacija. Što se tiče lokacije: uz obalu od Dubrovnika do Zadra, a od srednjodalmatinskih otoka najpovoljniji su Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula i poluotok Pelješac.

5. Kako mogu naći kuću za iznajmljivanje u Splitu u Hrvatskoj?

Split je više apartmansko mjesto, pa je lakše iznajmiti stan na duži rok. Međutim, moguće je naći vilu na dugoročni najam. Kako je zakup uvijek nepredvidiv, a situacija se brzo mijenja, uvijek je najbolje rješenje kontaktirati agenciju kako bi vidjeli što je trenutno na tržištu i dostupno.

6. Je li sada dobro vrijeme za ulaganje na hrvatskom tržištu nekretnina?

Tržište nekretnina u Hrvatskoj je posljednjih godina vrlo živo i još uvijek raste, pa je svakako dobro razdoblje za ulaganje i postizanje zadovoljavajućeg povrata investicije.

7. Što je OIB i zašto mi je potreban?

Na engleskom je 'PIN' što znači 'osobni identifikacijski broj' i potreban je za bilo koji ugovor. Jedinstven je za svaku osobu, hrvatskog ili stranca, a koristi se kao jedinstveni identifikator u raznim službenim evidencijama.

8. Mogu li platiti u stranoj valuti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Sva plaćanja nekretnina moraju biti u nacionalnoj valuti, u kunama. Međutim, svako plaćanje u stranoj valuti preračunat će se u kune.