Hrvatska, Ciovo - Dvije nekretnine u blizini mora, na prodaju
Dalmatinski otoci

Ref. : 4849/30, Kuća / Vila Prodaja

Prodajna cijena:1.499.000 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Ciovo
Prednosti:
  • Pogled na more
  • Bazen
  • Garaža
  • Parking
Opis:

Stambeni prostor: 749
Zemljište: 850
Udaljenost od mora: 60 m

 

Na prodaju su dvije nekretnine na južnoj strani otoka Čiova, te udaljene svega 60 metara od mora. Obe nekretnine su u potpunosti opremljene i namještene, te se kao takve i prodaju. Iz tog razloga, budući vlasnik odmah može nastaviti posao turističkog iznajmljivanja.

Prvi objekt je novoizgrađena samostojeća villa. Proteže se na 189 m2 stambenog prostora, na dvije etaže. Sastoji se od četiri spavaće sobe sa vlastitim kupaonicama, kuhinje, dnevnog boravka, te prostora za rekreaciju opremljenog sa stolom za biljar, spravama za vježbnje, saunom i dodatnom kupaonicom. Ispred nekretnine se nalazi bazen sa prostorom za sunčanje i vanjski objed. Vila također ima i pripadajuću garažu.

Drugi objekt je apartmanskog tipa, smješten ispred vile. Proteže se na ukupno četiri etaže, s 560 m2 stambenog prostora. Objekt se sastoji od tri studio apartmana iste površine, te devet apartmana svaki sa dvije spavaće sobe, kuhinjom, kupaonicom i osunčanom terasom. Sve etaže ove nekretnine su povezane vanjskim stepeništem. Ispred nekretnine se nalazi parkiralište za nekoliko automobila.

U blizini se nalazi mnoštvo restorana, kafića, dućana i ostalih potrebnih sadržaja, kao i velik broj skrovitih uvala i plaža. Udaljnost do grada Trogira je otprilike 2 km, a do međunarodne Zračne luke Split svega 8 km.

Opis lokacije
Ciovo
Ciovo (pronounced [tʃîɔv̞ɔ]; Italian: Bua) is a small island located off the Adriatic coast in Croatia with an area of 28.8 square kilometres (11.1 sq mi) (length 15.3 km (9.5 mi), width up to 3.5 km (2.2 mi)),[1] population of 6,071 inhabitants (2001) and its highest peak is 218 m (Rudine).

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.
FAQ

Ovo su odgovori na Vaša najčešće postavljana pitanja, za sva ostala pitanja ili nejasnoće slobodno nas kontaktirajte ili dođite u naš ured.

1. Mogu li stranci kupiti nekretninu u Hrvatskoj?

Postoji razlika između građana EU i građana koji nisu državljani EU. Građani EU, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine u Hrvatskoj pod istim uvjetima kao i hrvatski državljani. Državljani drugih zemalja, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine po načelu uzajamnosti i za to trebaju zatražiti odobrenje od Ministarstva pravde Republike Hrvatske.

2. Koje poreze moram platiti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Porez na imovinu u Hrvatskoj iznosi 3% od procjene imovine poreznog ureda. Kupac ga plaća i to samo jednom.

3. Koje je najbolje doba godine za odlazak u Hrvatsku?

Hrvatska ima blagu klimu, pa je vrlo lijepo posjetiti bilo kada. Ipak, najbolje razdoblje za kupnju je između listopada i prosinca, te od travnja do lipnja. Kao turistička zemlja, tijekom ljeta mnogi su objekti iznajmljeni, pa je teže organizirati posjete nekretninama.

4. Koje je najbolje mjesto u Hrvatskoj za kupnju vile?

Prvi red do mora uvijek je dobitna situacija. Što se tiče lokacije: uz obalu od Dubrovnika do Zadra, a od srednjodalmatinskih otoka najpovoljniji su Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula i poluotok Pelješac.

5. Kako mogu naći kuću za iznajmljivanje u Splitu u Hrvatskoj?

Split je više apartmansko mjesto, pa je lakše iznajmiti stan na duži rok. Međutim, moguće je naći vilu na dugoročni najam. Kako je zakup uvijek nepredvidiv, a situacija se brzo mijenja, uvijek je najbolje rješenje kontaktirati agenciju kako bi vidjeli što je trenutno na tržištu i dostupno.

6. Je li sada dobro vrijeme za ulaganje na hrvatskom tržištu nekretnina?

Tržište nekretnina u Hrvatskoj je posljednjih godina vrlo živo i još uvijek raste, pa je svakako dobro razdoblje za ulaganje i postizanje zadovoljavajućeg povrata investicije.

7. Što je OIB i zašto mi je potreban?

Na engleskom je 'PIN' što znači 'osobni identifikacijski broj' i potreban je za bilo koji ugovor. Jedinstven je za svaku osobu, hrvatskog ili stranca, a koristi se kao jedinstveni identifikator u raznim službenim evidencijama.

8. Mogu li platiti u stranoj valuti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Sva plaćanja nekretnina moraju biti u nacionalnoj valuti, u kunama. Međutim, svako plaćanje u stranoj valuti preračunat će se u kune.