Hrvatska, Ciovo - Impozantna vila sa predivnim pogledom, na prodaju
Dalmatinski otoci

Ref. : 2021/169, Kuća / Vila Prodaja

Prodajna cijena:990.000 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Ciovo
Snižena cijena!
Prednosti:
  • Pogled na more
  • Bazen
  • Parking
  • Luksuzna
Opis:

Stambeni prostor: 950
Zemljište: 960
Broj soba: 15
Broj katova: 4
Broj kupaonica: 7
Udaljenost od mora: 100 m

 

Impozantna vila s predivnim pogledom na more, smještena na odličnoj lokaciji u malom mjestu na otoku Čiovu. Vila je okružena borovom šumom, dok s prednje, centralne strane ima predivan, otvoreni pogled na Trogir i cijeli Kaštelanski zaljev. Vila je smještena na zemljištu od 960 m2, a prostire se na 950 m2 stambene površine. Nekretnina posjeduje 15 spavaćih soba te 7 kupaonica. Prostire se na četiri etaže.

Nekretninu okružuje kultivirana okućnica, obogaćena mediteranskim biljem, palmama, umjetnim jezerom i fontanama, kao i prostorom za sunčanje sa ležaljkama. S obzirom da nekretnina posjeduje i wellness centar sa unutrašnjim bazenom i saunom, nekretnina se može koristiti i u zimskim mjesecima.

Na zemljištu je također i pomoćni objekt od 70 m2, koji trenutno služi kao prostor za osoblje koje održava nekretninu. Centar povijesnog grada Trogira je udaljen 4 km, Zračna luka Split 9 km, dok je grad Split kao glavno središte južne Hrvatske udaljen tek 30 km.

Opis lokacije
Ciovo
Ciovo (pronounced [tʃîɔv̞ɔ]; Italian: Bua) is a small island located off the Adriatic coast in Croatia with an area of 28.8 square kilometres (11.1 sq mi) (length 15.3 km (9.5 mi), width up to 3.5 km (2.2 mi)),[1] population of 6,071 inhabitants (2001) and its highest peak is 218 m (Rudine).

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.
FAQ

Ovo su odgovori na Vaša najčešće postavljana pitanja, za sva ostala pitanja ili nejasnoće slobodno nas kontaktirajte ili dođite u naš ured.

1. Mogu li stranci kupiti nekretninu u Hrvatskoj?

Postoji razlika između građana EU i građana koji nisu državljani EU. Građani EU, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine u Hrvatskoj pod istim uvjetima kao i hrvatski državljani. Državljani drugih zemalja, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine po načelu uzajamnosti i za to trebaju zatražiti odobrenje od Ministarstva pravde Republike Hrvatske.

2. Koje poreze moram platiti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Porez na imovinu u Hrvatskoj iznosi 3% od procjene imovine poreznog ureda. Kupac ga plaća i to samo jednom.

3. Koje je najbolje doba godine za odlazak u Hrvatsku?

Hrvatska ima blagu klimu, pa je vrlo lijepo posjetiti bilo kada. Ipak, najbolje razdoblje za kupnju je između listopada i prosinca, te od travnja do lipnja. Kao turistička zemlja, tijekom ljeta mnogi su objekti iznajmljeni, pa je teže organizirati posjete nekretninama.

4. Koje je najbolje mjesto u Hrvatskoj za kupnju vile?

Prvi red do mora uvijek je dobitna situacija. Što se tiče lokacije: uz obalu od Dubrovnika do Zadra, a od srednjodalmatinskih otoka najpovoljniji su Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula i poluotok Pelješac.

5. Kako mogu naći kuću za iznajmljivanje u Splitu u Hrvatskoj?

Split je više apartmansko mjesto, pa je lakše iznajmiti stan na duži rok. Međutim, moguće je naći vilu na dugoročni najam. Kako je zakup uvijek nepredvidiv, a situacija se brzo mijenja, uvijek je najbolje rješenje kontaktirati agenciju kako bi vidjeli što je trenutno na tržištu i dostupno.

6. Je li sada dobro vrijeme za ulaganje na hrvatskom tržištu nekretnina?

Tržište nekretnina u Hrvatskoj je posljednjih godina vrlo živo i još uvijek raste, pa je svakako dobro razdoblje za ulaganje i postizanje zadovoljavajućeg povrata investicije.

7. Što je OIB i zašto mi je potreban?

Na engleskom je 'PIN' što znači 'osobni identifikacijski broj' i potreban je za bilo koji ugovor. Jedinstven je za svaku osobu, hrvatskog ili stranca, a koristi se kao jedinstveni identifikator u raznim službenim evidencijama.

8. Mogu li platiti u stranoj valuti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Sva plaćanja nekretnina moraju biti u nacionalnoj valuti, u kunama. Međutim, svako plaćanje u stranoj valuti preračunat će se u kune.