Hrvatska, Ciovo - Kuća / vila, luksuzna, prvi red do mora
Dalmatinski otoci

Ref. : 2021/07, Kuća / Vila Prodaja

Prodajna cijena:1.400.000 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Ciovo
Prednosti:
  • Prvi red do mora
  • Pogled na more
  • Parking
  • Novogradnja
Opis:

Stambeni prostor: 250
Zemljište: 560
Broj soba: 6
Broj katova: 4
Broj kupaonica: 8
Udaljenost od mora: 5 m

 

Ove dvije novoizgrađene luksuzne vile s bazenom smještene su na izuzetnoj lokaciji, prvi i drugi red do mora na Čiovu.

Obje vile su izgrađene na zemljištu od 560 m2 i prostiru se na 4 etaže sa ukupno 250 m2 stambene površine te su u potpunosti namještene i opremljene. Svaka vila se sastoji od prostrane kuhinje sa blagovaonicom i dnevnim boravkom, šest spavaćih soba, osam kupaonica, dvije terase sa očaravajućim pogledom na more, saune i dvije prostorije za rekreaciju koje uključuje sprave za vježbanje te stol za biljar.

Na predivnoj okućnici koja uređena u nekoliko segmenata nalazi se bazen sa prostorom za sunčanje, terasa idealna za druženje gdje možete uživati u dalmatinskoj gastronomiji, nekoliko manjih zelenih površina te parking za 4 vozila.

Izuzetna lokacija, kvalitetna i moderna gradnja te prekrasan dizajn svakako ovu nekretninu čine jedinstvenom na tržištu te ispunjava sve uvjete za miran život s dozom luksuza, daleko od buke grada. Cijena: vila prvi red do mora - 2.100.000 € vila drugi red do mora - 1.600.000 €

Opis lokacije
Ciovo
Ciovo (pronounced [tʃîɔv̞ɔ]; Italian: Bua) is a small island located off the Adriatic coast in Croatia with an area of 28.8 square kilometres (11.1 sq mi) (length 15.3 km (9.5 mi), width up to 3.5 km (2.2 mi)),[1] population of 6,071 inhabitants (2001) and its highest peak is 218 m (Rudine).

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.
FAQ

Ovo su odgovori na Vaša najčešće postavljana pitanja, za sva ostala pitanja ili nejasnoće slobodno nas kontaktirajte ili dođite u naš ured.

1. Mogu li stranci kupiti nekretninu u Hrvatskoj?

Postoji razlika između građana EU i građana koji nisu državljani EU. Građani EU, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine u Hrvatskoj pod istim uvjetima kao i hrvatski državljani. Državljani drugih zemalja, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine po načelu uzajamnosti i za to trebaju zatražiti odobrenje od Ministarstva pravde Republike Hrvatske.

2. Koje poreze moram platiti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Porez na imovinu u Hrvatskoj iznosi 3% od procjene imovine poreznog ureda. Kupac ga plaća i to samo jednom.

3. Koje je najbolje doba godine za odlazak u Hrvatsku?

Hrvatska ima blagu klimu, pa je vrlo lijepo posjetiti bilo kada. Ipak, najbolje razdoblje za kupnju je između listopada i prosinca, te od travnja do lipnja. Kao turistička zemlja, tijekom ljeta mnogi su objekti iznajmljeni, pa je teže organizirati posjete nekretninama.

4. Koje je najbolje mjesto u Hrvatskoj za kupnju vile?

Prvi red do mora uvijek je dobitna situacija. Što se tiče lokacije: uz obalu od Dubrovnika do Zadra, a od srednjodalmatinskih otoka najpovoljniji su Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula i poluotok Pelješac.

5. Kako mogu naći kuću za iznajmljivanje u Splitu u Hrvatskoj?

Split je više apartmansko mjesto, pa je lakše iznajmiti stan na duži rok. Međutim, moguće je naći vilu na dugoročni najam. Kako je zakup uvijek nepredvidiv, a situacija se brzo mijenja, uvijek je najbolje rješenje kontaktirati agenciju kako bi vidjeli što je trenutno na tržištu i dostupno.

6. Je li sada dobro vrijeme za ulaganje na hrvatskom tržištu nekretnina?

Tržište nekretnina u Hrvatskoj je posljednjih godina vrlo živo i još uvijek raste, pa je svakako dobro razdoblje za ulaganje i postizanje zadovoljavajućeg povrata investicije.

7. Što je OIB i zašto mi je potreban?

Na engleskom je 'PIN' što znači 'osobni identifikacijski broj' i potreban je za bilo koji ugovor. Jedinstven je za svaku osobu, hrvatskog ili stranca, a koristi se kao jedinstveni identifikator u raznim službenim evidencijama.

8. Mogu li platiti u stranoj valuti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Sva plaćanja nekretnina moraju biti u nacionalnoj valuti, u kunama. Međutim, svako plaćanje u stranoj valuti preračunat će se u kune.