Hrvatska, Ciovo - Kuća / Vila u prvom redu do mora s izravnim pristupom plaži, na prodaju
Dalmatinski otoci

Ref. : 4047/30, Kuća / Vila Prodano

Prodajna cijena:590.000 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Ciovo
Prednosti:
  • Prvi red do mora
  • Pogled na more
  • Parking
Opis:

Stambeni prostor: 245
Zemljište: 860
Broj soba: 7
Broj katova: 2
Broj kupaonica: 4
Udaljenost od mora: 10 m

 

Kuća na poluotoku Čiovu, u prvom redu do mora, sa prekrasnim pogledom na more i izravnim pristupom na plažu ispred. Kuća ima 220m2 stambenog prostora, dok terase i balkoni imaju dodatnih 100m2. Također ima 860m2 kultiviranog vrta s mnogim rijetkim i egzotičnim biljkama, podrum od 35m2 koji se nalazi ispod terase i ljetnu kuhinju od 5m2. Ispred se nalazi zatvorena garaža od 20 m2 i ograđen parking za 4 automobila. Kuća ima struju, vodu i septičku jamu.

Sastoji se od prizemlja i potkrovlja. Prizemlje je površine 84m2, a sastoji od: hodnika, stubišta, kupatila, spavaće sobe, kuhinje i dnevnog boravaka, ostave i terase od 50m2. Prvi kat s 68m2 se sastoji od: stubišta, hodnika, WC-a, kupaonice, tri spavaće sobe, balkona od 40m2. Potkrovlje od 68m2, ima dva apartmana koji uključuju: ulaz, hodnik, kupatilo, wc, kuhinju i balkon od 10m2 u prvom stanu. Drugi se sastoji od tri spavaće sobe, kupaonice, kuhinje i dnevnog boravaka. Nekretnina se prodaje zajedno s namještajem.

Kuća se nalazi na idealnom mjestu, te se iz vrta izlazi izravno na plažu. Postoji mogućnost priveza za brod ispred nekretnine.

Opis lokacije
Ciovo
Ciovo (pronounced [tʃîɔv̞ɔ]; Italian: Bua) is a small island located off the Adriatic coast in Croatia with an area of 28.8 square kilometres (11.1 sq mi) (length 15.3 km (9.5 mi), width up to 3.5 km (2.2 mi)),[1] population of 6,071 inhabitants (2001) and its highest peak is 218 m (Rudine).

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.
FAQ

Ovo su odgovori na Vaša najčešće postavljana pitanja, za sva ostala pitanja ili nejasnoće slobodno nas kontaktirajte ili dođite u naš ured.

1. Mogu li stranci kupiti nekretninu u Hrvatskoj?

Postoji razlika između građana EU i građana koji nisu državljani EU. Građani EU, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine u Hrvatskoj pod istim uvjetima kao i hrvatski državljani. Državljani drugih zemalja, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine po načelu uzajamnosti i za to trebaju zatražiti odobrenje od Ministarstva pravde Republike Hrvatske.

2. Koje poreze moram platiti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Porez na imovinu u Hrvatskoj iznosi 3% od procjene imovine poreznog ureda. Kupac ga plaća i to samo jednom.

3. Koje je najbolje doba godine za odlazak u Hrvatsku?

Hrvatska ima blagu klimu, pa je vrlo lijepo posjetiti bilo kada. Ipak, najbolje razdoblje za kupnju je između listopada i prosinca, te od travnja do lipnja. Kao turistička zemlja, tijekom ljeta mnogi su objekti iznajmljeni, pa je teže organizirati posjete nekretninama.

4. Koje je najbolje mjesto u Hrvatskoj za kupnju vile?

Prvi red do mora uvijek je dobitna situacija. Što se tiče lokacije: uz obalu od Dubrovnika do Zadra, a od srednjodalmatinskih otoka najpovoljniji su Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula i poluotok Pelješac.

5. Kako mogu naći kuću za iznajmljivanje u Splitu u Hrvatskoj?

Split je više apartmansko mjesto, pa je lakše iznajmiti stan na duži rok. Međutim, moguće je naći vilu na dugoročni najam. Kako je zakup uvijek nepredvidiv, a situacija se brzo mijenja, uvijek je najbolje rješenje kontaktirati agenciju kako bi vidjeli što je trenutno na tržištu i dostupno.

6. Je li sada dobro vrijeme za ulaganje na hrvatskom tržištu nekretnina?

Tržište nekretnina u Hrvatskoj je posljednjih godina vrlo živo i još uvijek raste, pa je svakako dobro razdoblje za ulaganje i postizanje zadovoljavajućeg povrata investicije.

7. Što je OIB i zašto mi je potreban?

Na engleskom je 'PIN' što znači 'osobni identifikacijski broj' i potreban je za bilo koji ugovor. Jedinstven je za svaku osobu, hrvatskog ili stranca, a koristi se kao jedinstveni identifikator u raznim službenim evidencijama.

8. Mogu li platiti u stranoj valuti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Sva plaćanja nekretnina moraju biti u nacionalnoj valuti, u kunama. Međutim, svako plaćanje u stranoj valuti preračunat će se u kune.