Hrvatska, Ciovo - Prekrasan penthouse smješten prvi red do mora
Dalmatinski otoci

Ref. : 2022/171, Apartman Prodaja

Prodajna cijena:250.000 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Ciovo
Prednosti:
  • Prvi red do mora
  • Pogled na more
  • Parking
  • Garaža
  • Luksuzna
  • Moderno
  • Novogradnja
  • Najbolja ponuda
Opis:

Stambeni prostor: 63
Broj soba: 2
Broj kupaonica: 1
Udaljenost od mora: 10 m

 

Na prodaju nudimo dva stana u ovoj atraktivnoj zgradi u prvom redu do mora, na poluotoku Čiovo, samo 10 metara od popularne šljunčane plaže.

Na prodaju su stanovi na zadnjem katu, veličine 63m2, 2 spavaće sobe, 1 kupaonica, kuhinja, dnevni boravak i balkon okrenut sjeveru, s djelomičnim pogledom na more.

Tražena cijena ovog stana je 250.000 Eur.

Na prodaju je i penthouse koji se sastoji od 3 spavaće sobe s 3 kupaonice, 1 wc-a, velikog dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonom, prostranog balkona prema jugu s prekrasnim pogledom na more.

Pored toga, penthouse privatno posjeduje krovnu terasu površine 135m2, gdje je moguće ugraditi jacuzzi, prostor za sunčanje, pergolu, roštilj i slično.

Tražena cijena penthousea je 550.000 Eur.

Lokacija je tik do prekrasne šljunčane plaže, 5 kilometara od centra Trogira i 10 kilometara od splitske zračne luke.

Gradnja će biti u potpunosti završena do maja 2020. godine.

Opis lokacije
Ciovo
Ciovo (pronounced [tʃîɔv̞ɔ]; Italian: Bua) is a small island located off the Adriatic coast in Croatia with an area of 28.8 square kilometres (11.1 sq mi) (length 15.3 km (9.5 mi), width up to 3.5 km (2.2 mi)),[1] population of 6,071 inhabitants (2001) and its highest peak is 218 m (Rudine).

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.
FAQ

Ovo su odgovori na Vaša najčešće postavljana pitanja, za sva ostala pitanja ili nejasnoće slobodno nas kontaktirajte ili dođite u naš ured.

1. Mogu li stranci kupiti nekretninu u Hrvatskoj?

Postoji razlika između građana EU i građana koji nisu državljani EU. Građani EU, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine u Hrvatskoj pod istim uvjetima kao i hrvatski državljani. Državljani drugih zemalja, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine po načelu uzajamnosti i za to trebaju zatražiti odobrenje od Ministarstva pravde Republike Hrvatske.

2. Koje poreze moram platiti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Porez na imovinu u Hrvatskoj iznosi 3% od procjene imovine poreznog ureda. Kupac ga plaća i to samo jednom.

3. Koje je najbolje doba godine za odlazak u Hrvatsku?

Hrvatska ima blagu klimu, pa je vrlo lijepo posjetiti bilo kada. Ipak, najbolje razdoblje za kupnju je između listopada i prosinca, te od travnja do lipnja. Kao turistička zemlja, tijekom ljeta mnogi su objekti iznajmljeni, pa je teže organizirati posjete nekretninama.

4. Koje je najbolje mjesto u Hrvatskoj za kupnju vile?

Prvi red do mora uvijek je dobitna situacija. Što se tiče lokacije: uz obalu od Dubrovnika do Zadra, a od srednjodalmatinskih otoka najpovoljniji su Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula i poluotok Pelješac.

5. Kako mogu naći kuću za iznajmljivanje u Splitu u Hrvatskoj?

Split je više apartmansko mjesto, pa je lakše iznajmiti stan na duži rok. Međutim, moguće je naći vilu na dugoročni najam. Kako je zakup uvijek nepredvidiv, a situacija se brzo mijenja, uvijek je najbolje rješenje kontaktirati agenciju kako bi vidjeli što je trenutno na tržištu i dostupno.

6. Je li sada dobro vrijeme za ulaganje na hrvatskom tržištu nekretnina?

Tržište nekretnina u Hrvatskoj je posljednjih godina vrlo živo i još uvijek raste, pa je svakako dobro razdoblje za ulaganje i postizanje zadovoljavajućeg povrata investicije.

7. Što je OIB i zašto mi je potreban?

Na engleskom je 'PIN' što znači 'osobni identifikacijski broj' i potreban je za bilo koji ugovor. Jedinstven je za svaku osobu, hrvatskog ili stranca, a koristi se kao jedinstveni identifikator u raznim službenim evidencijama.

8. Mogu li platiti u stranoj valuti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Sva plaćanja nekretnina moraju biti u nacionalnoj valuti, u kunama. Međutim, svako plaćanje u stranoj valuti preračunat će se u kune.