Hrvatska, Ciovo - Samostojeća kuća s pogledom na more, na prodaju
Dalmatinski otoci

Ref. : 2022/158, Kuća / Vila Prodaja

Prodajna cijena:280.000 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Ciovo
Prednosti:
  • Pogled na more
  • Parking
  • Ekskluzivna prodaja
Opis:

Stambeni prostor: 350
Zemljište: 502
Broj soba: 9
Broj katova: 3
Broj kupaonica: 6
Udaljenost od mora: 200 m

 

Odlična nekretnina sa potencijalom za turizam, smještena na zapadnoj strani otoka Čiova, u predjelu Okrug Donji. Nekretnina je udaljena svega 200 metara od mora i popularne šljunčane plaže, kao i mnogobrojnih kafića, restorana, dućana i ostalih potrebnih sadržaja.

Sa ukupnom stambenom površinom od 350 m2, nekretnina je položena na zemljištu od 502 m2, a sastoji se od četiri etaže - prizemlja, dva kata i potkrovlja. Osim prizemlja i potkrovlja, katovi su namješteni i opremljeni. Kako bi se u potpunosti iskoristio potencijal ove nekretnine, kuću je potrebno kompletno renovirati i prilagoditi modernom vremenu.

Svaki od katova se sastoji od tri spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinje, dnevnog boravka sa izlazom na vlastiti balkon. S obzirom na fizičku odvojenost katova, postoji mogućnost pojedinačne prodaje ili uređenja za turističko iznajmljivanje.

Udaljenost do povijesnog grada Trogira je cca 10 km, do Zračne luke split otprilike 15 km.

Opis lokacije
Ciovo
Ciovo (pronounced [tʃîɔv̞ɔ]; Italian: Bua) is a small island located off the Adriatic coast in Croatia with an area of 28.8 square kilometres (11.1 sq mi) (length 15.3 km (9.5 mi), width up to 3.5 km (2.2 mi)),[1] population of 6,071 inhabitants (2001) and its highest peak is 218 m (Rudine).

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.