Hrvatska, Dubrovnik - Kuća/Villa u blizini Dubrovnika, luksuzna s prekrasnim pogledom na more, na prodaju
Dalmatinska obala

Ref. : 2021/71, Kuća / Vila Prodaja

Prodajna cijena:1.290.000 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Dubrovnik
Prednosti:
  • Pogled na more
  • Bazen
  • Garaža
Opis:

Stambeni prostor: 850
Zemljište: 1280
Broj soba: 5
Broj katova: 3
Broj kupaonica: 5
Udaljenost od mora: 500 m

 

Kuća/Villa je smještena na brežuljcima mirnog i pitomog mjesta u blizini Dubrovnika. Objekt se prostire na tri etaže i sadrži 5 soba i 5 kupaonica. Sveukupno 800 m2 stambene površine na zemljištu od 1280m2.

U prizemlju se nalazi stan sa 2 spavaće sobe, dnevnim boravkom, blagovaonicom (vrt i pogled na more), kuhinjom i 1 kupatilom. Na prizemlju se nalazi i luksuzni unutarnji bazen. Bazen je opremljen sa jacuzzijem i vodopadima, ima izlaz na veliku terasu za sunčanje. Tu je i sauna i fitness. Također, vani u vrtu mali je bazen za djecu.

Na prvom katu, gdje je glavni ulaz u vilu nalazi se prostrani dnevni boravak okružen velikom terasom i balkonom, kuhinja, vanjska kuhinja, roštilj i blagovaonica. Velika pergola s ljetnom kuhinjom, kaminom i prostorom za jelo vam pruža mogućnost za uživanje u prekrasnom pogledu.

Na drugom katu su tri spavaće sobe sa svojim kupaonicama i s terassom sa pogledima na more. Vila je građena od vrhunskih materijala a prekrasna kultivirana okućnica daje joj posebnu dimenziju za odmor i uživanje. Na prodaju.

Opis lokacije
Dubrovnik ([dǔbroːʋniːk] ( listen);[2] Italian: Ragusa) is a Croatian city on the Adriatic Sea, in the region of Dalmatia. It is one of the most prominent tourist destinations in the Mediterranean Sea, a seaport and the center of Dubrovnik-Neretva County. Its total population is 42,615 (census 2011).[1] In 1979, the city of Dubrovnik joined the UNESCO list of World Heritage Sites.

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.
FAQ

Ovo su odgovori na Vaša najčešće postavljana pitanja, za sva ostala pitanja ili nejasnoće slobodno nas kontaktirajte ili dođite u naš ured.

1. Mogu li stranci kupiti nekretninu u Hrvatskoj?

Postoji razlika između građana EU i građana koji nisu državljani EU. Građani EU, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine u Hrvatskoj pod istim uvjetima kao i hrvatski državljani. Državljani drugih zemalja, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine po načelu uzajamnosti i za to trebaju zatražiti odobrenje od Ministarstva pravde Republike Hrvatske.

2. Koje poreze moram platiti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Porez na imovinu u Hrvatskoj iznosi 3% od procjene imovine poreznog ureda. Kupac ga plaća i to samo jednom.

3. Koje je najbolje doba godine za odlazak u Hrvatsku?

Hrvatska ima blagu klimu, pa je vrlo lijepo posjetiti bilo kada. Ipak, najbolje razdoblje za kupnju je između listopada i prosinca, te od travnja do lipnja. Kao turistička zemlja, tijekom ljeta mnogi su objekti iznajmljeni, pa je teže organizirati posjete nekretninama.

4. Koje je najbolje mjesto u Hrvatskoj za kupnju vile?

Prvi red do mora uvijek je dobitna situacija. Što se tiče lokacije: uz obalu od Dubrovnika do Zadra, a od srednjodalmatinskih otoka najpovoljniji su Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula i poluotok Pelješac.

5. Kako mogu naći kuću za iznajmljivanje u Splitu u Hrvatskoj?

Split je više apartmansko mjesto, pa je lakše iznajmiti stan na duži rok. Međutim, moguće je naći vilu na dugoročni najam. Kako je zakup uvijek nepredvidiv, a situacija se brzo mijenja, uvijek je najbolje rješenje kontaktirati agenciju kako bi vidjeli što je trenutno na tržištu i dostupno.

6. Je li sada dobro vrijeme za ulaganje na hrvatskom tržištu nekretnina?

Tržište nekretnina u Hrvatskoj je posljednjih godina vrlo živo i još uvijek raste, pa je svakako dobro razdoblje za ulaganje i postizanje zadovoljavajućeg povrata investicije.

7. Što je OIB i zašto mi je potreban?

Na engleskom je 'PIN' što znači 'osobni identifikacijski broj' i potreban je za bilo koji ugovor. Jedinstven je za svaku osobu, hrvatskog ili stranca, a koristi se kao jedinstveni identifikator u raznim službenim evidencijama.

8. Mogu li platiti u stranoj valuti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Sva plaćanja nekretnina moraju biti u nacionalnoj valuti, u kunama. Međutim, svako plaćanje u stranoj valuti preračunat će se u kune.