Hrvatska, Dubrovnik - Luksuzna kamena vila s pogledom na more, za najam
Dalmatinska obala

Ref. : 4697/30, Kuća / Vila Najam

Prodajna cijena:2.300 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Dubrovnik
Prednosti:
  • Pogled na more
  • Bazen
Opis:

Broj soba: 6
Broj kupaonica: 5

 

Luksuzna kamena vila s velikim vrtom, smještena oko 30 km od Dubrovnika. Zbog svoje impresivne lokacije nudi potpunu privatnost i odmor od gradske buke i gužve te pogled na more. Idealna za velike obitelji ili grupu prijatelja koji žele udahnuti prirodne čari i ljepote ovog malog mjesta.

Vila se proteže na dvije stilski uređene etaže. U prizemlju se nalaze tri velike spavaće sobe, kupaonica i igraonica opremljena pikadom, biljarom i stolnim nogometom. Na prvom katu se nalazi otvoreni dnevni prostor u kojem je smješten dnevni boravak(Sat TV, DVD, PlayStation III, Wi-Fi, i-Pod dock),blagovaonica i kuhinja opremljena pećnicom, mikrovalnom pećnicom te perilicom za suđe, tri dvokrevetne sobe sa televizorima i en suite tušem te dodatna kupaonica u kojoj se nalazi perilica za rublje. Vanjski dio vile je zabavan kako za djecu tako i za odrasle. Obogaćen prekrasnim travnjakom sa otvorenom i natkrivenom terasom, roštiljem, stolnim tenisom, toboganom i ljuljačkama te saunom i bazenom s rimskim stubama.

Cijena za tjedan od 2300 eur do 4100 eur.
Za više informacija o vili i termin najma pošaljite nam upit.

Opis lokacije
Dubrovnik ([dǔbroːʋniːk] ( listen);[2] Italian: Ragusa) is a Croatian city on the Adriatic Sea, in the region of Dalmatia. It is one of the most prominent tourist destinations in the Mediterranean Sea, a seaport and the center of Dubrovnik-Neretva County. Its total population is 42,615 (census 2011).[1] In 1979, the city of Dubrovnik joined the UNESCO list of World Heritage Sites.

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.



Slične Nekretnine


FAQ

Ovo su odgovori na Vaša najčešće postavljana pitanja, za sva ostala pitanja ili nejasnoće slobodno nas kontaktirajte ili dođite u naš ured.

1. Mogu li stranci kupiti nekretninu u Hrvatskoj?

Postoji razlika između građana EU i građana koji nisu državljani EU. Građani EU, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine u Hrvatskoj pod istim uvjetima kao i hrvatski državljani. Državljani drugih zemalja, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine po načelu uzajamnosti i za to trebaju zatražiti odobrenje od Ministarstva pravde Republike Hrvatske.

2. Koje poreze moram platiti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Porez na imovinu u Hrvatskoj iznosi 3% od procjene imovine poreznog ureda. Kupac ga plaća i to samo jednom.

3. Koje je najbolje doba godine za odlazak u Hrvatsku?

Hrvatska ima blagu klimu, pa je vrlo lijepo posjetiti bilo kada. Ipak, najbolje razdoblje za kupnju je između listopada i prosinca, te od travnja do lipnja. Kao turistička zemlja, tijekom ljeta mnogi su objekti iznajmljeni, pa je teže organizirati posjete nekretninama.

4. Koje je najbolje mjesto u Hrvatskoj za kupnju vile?

Prvi red do mora uvijek je dobitna situacija. Što se tiče lokacije: uz obalu od Dubrovnika do Zadra, a od srednjodalmatinskih otoka najpovoljniji su Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula i poluotok Pelješac.

5. Kako mogu naći kuću za iznajmljivanje u Splitu u Hrvatskoj?

Split je više apartmansko mjesto, pa je lakše iznajmiti stan na duži rok. Međutim, moguće je naći vilu na dugoročni najam. Kako je zakup uvijek nepredvidiv, a situacija se brzo mijenja, uvijek je najbolje rješenje kontaktirati agenciju kako bi vidjeli što je trenutno na tržištu i dostupno.

6. Je li sada dobro vrijeme za ulaganje na hrvatskom tržištu nekretnina?

Tržište nekretnina u Hrvatskoj je posljednjih godina vrlo živo i još uvijek raste, pa je svakako dobro razdoblje za ulaganje i postizanje zadovoljavajućeg povrata investicije.

7. Što je OIB i zašto mi je potreban?

Na engleskom je 'PIN' što znači 'osobni identifikacijski broj' i potreban je za bilo koji ugovor. Jedinstven je za svaku osobu, hrvatskog ili stranca, a koristi se kao jedinstveni identifikator u raznim službenim evidencijama.

8. Mogu li platiti u stranoj valuti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Sva plaćanja nekretnina moraju biti u nacionalnoj valuti, u kunama. Međutim, svako plaćanje u stranoj valuti preračunat će se u kune.