Hrvatska, Hvar - Atraktivna vila u prvom redu do mora, na prodaju
Dalmatinski otoci

Ref. : 2016/293, Kuća / Vila Prodaja

Prodajna cijena:1.360.000 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Hvar
Prednosti:
  • Prvi red do mora
  • Pogled na more
  • Parking
  • Kamena kuća
  • Ekskluzivna prodaja
  • Najbolja ponuda
Opis:

Stambeni prostor: 200
Zemljište: 620
Broj soba: 6
Broj kupaonica: 4
Udaljenost od mora: 10 m

 

Atraktivna vila u prvom redu do mora, smještena na jedinstvenoj poziciji u gradu Hvaru. Vila se prostire na 200 m2 površine, s okućnicom od 620 m2. Dizajnirana je 1938. godine od strane poznatog arhitekta Albinia, a izvedena je na jako kvalitetan način te je do danas ostala u besprijekornom stanju.

Unutar vile se nalazi 120 m2 stambenog prostora koji je podjeljen u dva dijela. U prvom se nalazi kuhinja, kupaonica i soba s dva kreveta, a u drugom su još dvije spavaće sobe, kupaonica te dnevni boravak s blagovaonicom. Iz dnevnog boravka je izlaz na predivnu terasu s koje se pruža savršen pogled na more i arhipelag Paklenih otoka. Sa terase, stepenice vode u prostrani kultivirani vrt sa mediteranskim biljem i stablima maslina. Drugi ulaz na vrt postoji sa stražnje strane.

Osim navedenog, vila ima i dodatan studio apartman sa kupaonicom, površine 12 m2 sa pripadajućom terasom od 8, te prostor za ljetnju kuhinju koji je trenutno neuređen.

Vila posjeduje pravomoćnu građevinsku dozvolu za podizanje dodatne etaže ukupne površine 110 m2. Trenutni vlasnici su sagradili i dodatan objekt od 60 m2 koji je smješten iza vile, sa dvije spavaće sobe, prostranim dnevnim boravkom, kuhinjom, kupaonicom te pripadajućom terasom sa pogledom na more. Na krovu objekta je smješten prostran parking za više vozila koji je kompletno ograđen.

Nekretnina je od centra udaljena desetak minuta pješice, te pruža određenu dozu privatnosti. Na ovom području nema sličnih nekretnina, stoga budući kupac neće ostati ravnodušan na sve prednosti ove ponude.

Opis lokacije
Hvar
Hvar (pronounced [xv̞âːr]; local Chakavian dialect: Hvor or For, Greek: Pharos, Φάρος, Latin: Pharia, Italian: Lesina) is a Croatian island in the Adriatic Sea, located off the Dalmatian coast, lying between the islands of Brač, Vis and Korcula. Approximately 68 km (42.25 mi) long,[1] with a high east-west ridge of Mesozoic limestone and dolomite, the island of Hvar is unusual in the area for having a large fertile coastal plain, and fresh water springs.

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.