Hrvatska, Hvar - Luksuzna kuća / vila s bazenom, prvi red do mora
Dalmatinski otoci

Ref. : 2011/13, Kuća / Vila Prodaja

Prodajna cijena:Na upit

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Hvar
Prednosti:
  • Prvi red do mora
  • Bazen
  • Pogled na more
  • Parking
  • Garaža
  • Luksuzna
  • Moderno
  • Kamena kuća
Opis:

Stambeni prostor: 885
Zemljište: 1180
Broj soba: 5
Broj katova: 2
Broj kupaonica: 5
Udaljenost od mora: 5 m

 

Ova luksuzna kuća / vila s bazenom smještena je na predivnoj lokaciji, prvi red do mora na otoku Hvaru.

Izgrađena je na parceli od 1.180 m2, te se prostire na dvije etaže sa ukupno 885 m2 stambene površine. Sastoji se od pet spavaćih soba, pet kupaonica, tri wc-a, dnevnog boravka, blagovaonice, kuhinje (kompletno opremljene Miele tehnikom) sa pretprostorom, podrumske garaže sa šest parkirnih mjesta, profesionalne praonice, suhog skladišta, wellnes centra sa turskom parnom kupkom, finskom saunom, tuševima sa specijalnim efektima kao i prostora za masažne stolove i dnevni odmor.

Otvoreni bazen je smješten ispred kuće, prostire se na 45 m2, sa masažnom cijevi i slapom od cca. 8 m. Ispod bazena se nalazi dodatan prostor, koji služi kao ostava i strojarnica za održavanje bazena. U sklopu vile je i vinski podrum cca 50m2.

Kuća je izgrađena po visokom standardu (5* kategorizacija). Cijeli eksterijer je u kamenu, potpuno je klimatizirana (hlađenje / grijanje), a ventilacijski sustav, vodoinstalacije i elektroinstalacije su najvišeg standarda kvalitete. Opremljena je sustavom video nadzora, alarma te sistema polupametne kuće koji može biti nadograđen do pametne kuće.

Prostrana, lijepo uređena i kultivirana okućnica od 700 m2 opremljena je automatskim navodnavanjem i vanjskom rasvjetom, a tu se nalazi i dodatno parkiralište sa automatskom kapijom za 6 automobila. Vila posjeduje nesmetani pristup moru kao i mogućnost priveza jahte u marini u neposrednoj blizini ili broda ispred vile.

Opis lokacije
Hvar
Hvar (pronounced [xv̞âːr]; local Chakavian dialect: Hvor or For, Greek: Pharos, Φάρος, Latin: Pharia, Italian: Lesina) is a Croatian island in the Adriatic Sea, located off the Dalmatian coast, lying between the islands of Brač, Vis and Korcula. Approximately 68 km (42.25 mi) long,[1] with a high east-west ridge of Mesozoic limestone and dolomite, the island of Hvar is unusual in the area for having a large fertile coastal plain, and fresh water springs.

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.Slične Nekretnine


FAQ

Ovo su odgovori na Vaša najčešće postavljana pitanja, za sva ostala pitanja ili nejasnoće slobodno nas kontaktirajte ili dođite u naš ured.

1. Mogu li stranci kupiti nekretninu u Hrvatskoj?

Postoji razlika između građana EU i građana koji nisu državljani EU. Građani EU, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine u Hrvatskoj pod istim uvjetima kao i hrvatski državljani. Državljani drugih zemalja, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine po načelu uzajamnosti i za to trebaju zatražiti odobrenje od Ministarstva pravde Republike Hrvatske.

2. Koje poreze moram platiti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Porez na imovinu u Hrvatskoj iznosi 3% od procjene imovine poreznog ureda. Kupac ga plaća i to samo jednom.

3. Koje je najbolje doba godine za odlazak u Hrvatsku?

Hrvatska ima blagu klimu, pa je vrlo lijepo posjetiti bilo kada. Ipak, najbolje razdoblje za kupnju je između listopada i prosinca, te od travnja do lipnja. Kao turistička zemlja, tijekom ljeta mnogi su objekti iznajmljeni, pa je teže organizirati posjete nekretninama.

4. Koje je najbolje mjesto u Hrvatskoj za kupnju vile?

Prvi red do mora uvijek je dobitna situacija. Što se tiče lokacije: uz obalu od Dubrovnika do Zadra, a od srednjodalmatinskih otoka najpovoljniji su Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula i poluotok Pelješac.

5. Kako mogu naći kuću za iznajmljivanje u Splitu u Hrvatskoj?

Split je više apartmansko mjesto, pa je lakše iznajmiti stan na duži rok. Međutim, moguće je naći vilu na dugoročni najam. Kako je zakup uvijek nepredvidiv, a situacija se brzo mijenja, uvijek je najbolje rješenje kontaktirati agenciju kako bi vidjeli što je trenutno na tržištu i dostupno.

6. Je li sada dobro vrijeme za ulaganje na hrvatskom tržištu nekretnina?

Tržište nekretnina u Hrvatskoj je posljednjih godina vrlo živo i još uvijek raste, pa je svakako dobro razdoblje za ulaganje i postizanje zadovoljavajućeg povrata investicije.

7. Što je OIB i zašto mi je potreban?

Na engleskom je 'PIN' što znači 'osobni identifikacijski broj' i potreban je za bilo koji ugovor. Jedinstven je za svaku osobu, hrvatskog ili stranca, a koristi se kao jedinstveni identifikator u raznim službenim evidencijama.

8. Mogu li platiti u stranoj valuti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Sva plaćanja nekretnina moraju biti u nacionalnoj valuti, u kunama. Međutim, svako plaćanje u stranoj valuti preračunat će se u kune.