Hrvatska, Hvar - Obiteljski hotel u prvom redu do mora, na prodaju
Dalmatinski otoci

Ref. : 2016/331, Kuća / Vila/Hotel Prodaja

Prodajna cijena:2.000.000 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Hvar
Prednosti:
  • Prvi red do mora
  • Pogled na more
  • Parking
  • Novogradnja
Opis:

Stambeni prostor: 1215
Zemljište: 970
Broj soba: 15
Broj kupaonica: 14
Udaljenost od mora: 10 m

 

Mali obiteljski hotel na prodaju, smješten na ekskluzivnoj poziciji u prvom redu uz more, u malom turističkom mjestu na otoku Hvaru. Nalazi se uz lijepu šljunčanu plažu, sa otvorenim pogledom na more i otoke.

Objekt se prostire na ukupno 5 etaža - podrum, prizemlje, dva kata i potkrovlje. Ukupne je stambene površine od 1215 m2, smješten na parceli od 970 m2. Objekt je potpuno završen izvana, dok je za završetak interijera potrebno dodatnih 300 000 eura. Riječ je o veoma interesantnoj poslovnoj ponudi sa odličnim turističkim potencijalom, s obzirom na kvalitetno projektiran interijer po najmodernijim standardima, gdje su obuhvaćeni svi potrebni elementi kojeg mali obiteljski hotel treba pružiti svojim gostima. Tako se u podrumu koji ima četiri ulaza/izlaza sa svih strana svijeta nalazi prostor za pripremu hrane, prostrano skladište za hranu i piće, svlačionica i kupaonica za osoblje hotela, praonica rublja, te dodatni sadržaji za goste poput teretane i prekrasnog bazena.

Na etaži prizemlja se nalazi recepcija za prijem gostiju, 4 sobe sa vlastitom kupaonicom i pripadajućim dijelom dvorišta, te prostrani dio planiran za restoran, sa velikom vanjskom terasom uz more. Na prvom katu je smješteno dodatnih 6 jedinica (soba + kupaonica), svaka sa pripadajućom terasom s pogledom na more. Na drugom katu se nalazi kompletno uređeni dvosoban stan sa prostranom terasom i savršenim pogledom na more, dok su na etaži potkrovlja predviđene tri odvojene jedinice, odnosno jedna soba s kupaonicom te dva studio apartmana.

Cijeli objekt je povezan unutarnjim stepeništem, pristupna cesta vodi direktno do recepcije, dok je parking za goste i osoblje predviđen 50 metara dalje u vidu zasebne parcele koja je uključena u cijenu. S obzirom na potencijal same lokacije, kao i kvalitetnog projektnog rješenja, ovaj objekt predstavlja odličnu investiciju u obliku malog obiteljskog hotela sa restoranom koji može generirati ozbiljne financijske rezultate u narednim turističkim godinama.

Opis lokacije
Hvar
Hvar (pronounced [xv̞âːr]; local Chakavian dialect: Hvor or For, Greek: Pharos, Φάρος, Latin: Pharia, Italian: Lesina) is a Croatian island in the Adriatic Sea, located off the Dalmatian coast, lying between the islands of Brač, Vis and Korcula. Approximately 68 km (42.25 mi) long,[1] with a high east-west ridge of Mesozoic limestone and dolomite, the island of Hvar is unusual in the area for having a large fertile coastal plain, and fresh water springs.

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.
FAQ

Ovo su odgovori na Vaša najčešće postavljana pitanja, za sva ostala pitanja ili nejasnoće slobodno nas kontaktirajte ili dođite u naš ured.

1. Mogu li stranci kupiti nekretninu u Hrvatskoj?

Postoji razlika između građana EU i građana koji nisu državljani EU. Građani EU, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine u Hrvatskoj pod istim uvjetima kao i hrvatski državljani. Državljani drugih zemalja, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine po načelu uzajamnosti i za to trebaju zatražiti odobrenje od Ministarstva pravde Republike Hrvatske.

2. Koje poreze moram platiti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Porez na imovinu u Hrvatskoj iznosi 3% od procjene imovine poreznog ureda. Kupac ga plaća i to samo jednom.

3. Koje je najbolje doba godine za odlazak u Hrvatsku?

Hrvatska ima blagu klimu, pa je vrlo lijepo posjetiti bilo kada. Ipak, najbolje razdoblje za kupnju je između listopada i prosinca, te od travnja do lipnja. Kao turistička zemlja, tijekom ljeta mnogi su objekti iznajmljeni, pa je teže organizirati posjete nekretninama.

4. Koje je najbolje mjesto u Hrvatskoj za kupnju vile?

Prvi red do mora uvijek je dobitna situacija. Što se tiče lokacije: uz obalu od Dubrovnika do Zadra, a od srednjodalmatinskih otoka najpovoljniji su Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula i poluotok Pelješac.

5. Kako mogu naći kuću za iznajmljivanje u Splitu u Hrvatskoj?

Split je više apartmansko mjesto, pa je lakše iznajmiti stan na duži rok. Međutim, moguće je naći vilu na dugoročni najam. Kako je zakup uvijek nepredvidiv, a situacija se brzo mijenja, uvijek je najbolje rješenje kontaktirati agenciju kako bi vidjeli što je trenutno na tržištu i dostupno.

6. Je li sada dobro vrijeme za ulaganje na hrvatskom tržištu nekretnina?

Tržište nekretnina u Hrvatskoj je posljednjih godina vrlo živo i još uvijek raste, pa je svakako dobro razdoblje za ulaganje i postizanje zadovoljavajućeg povrata investicije.

7. Što je OIB i zašto mi je potreban?

Na engleskom je 'PIN' što znači 'osobni identifikacijski broj' i potreban je za bilo koji ugovor. Jedinstven je za svaku osobu, hrvatskog ili stranca, a koristi se kao jedinstveni identifikator u raznim službenim evidencijama.

8. Mogu li platiti u stranoj valuti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Sva plaćanja nekretnina moraju biti u nacionalnoj valuti, u kunama. Međutim, svako plaćanje u stranoj valuti preračunat će se u kune.