Hrvatska, Kastela - Hotel / Vila s restoranom, s pogledom na more, na prodaju
Dalmatinska obala

Ref. : 4014/30, Kuća / Vila/Hotel Prodaja

Prodajna cijena:780.000 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Kastela
Prednosti:
  • Pogled na more
Opis:

Broj soba: 16

 

Vila je smještena u Kaštelima, malom ljetovalištu između Splita i Trogira, u blizini plaže, zračne luke i ostalih potrebnih sadržaja. Ova vila je uhodani objekt koji posluje od 2003. godine, a ima 35 ležajeva. Sastoji se od recepcije, restorana kapaciteta 50 sjedećih mjesta, 9 dvokrevetnih soba (u dvije je moguće smjestiti dodatni, treći ležaj) i jedne četverokrevetne sobe. Uz to, u ponudi su i 3 dvosobna apartmana s mini-block kuhinjama.

Sve su sobe klimatizirane, sa SAT TV i internet priključcima. Topla voda riješena je preko solarnih sustava. Villa može raditi tijekom cijele godine, budući je uvedeno i centralno grijanje. Objekt ima vlastitu BIO-jamu odgovarajućeg kapaciteta. Sve sobe su moderno opremljene i vrlo ukusno namještene, te nude prekrasan pogled na more. Restoran se također nalazi u sklopu objekta, te svojim gostima nudi punu uslugu.

Ovaj objekt se nalazi cca 30 m iznad ceste, te ima vlastiti parking za 15 automobila. U centru Kaštela, uz more, možete posjetiti i renesansni dvorac.

NAPOMENA: Ova cijena vrijedi jedino kod preuzimanja poslovnog udjela odnosno cijele firme. U protivnom se na nju zaračunava još PDV 25% i porez na promet nekretnina 5% (na zemljište). Ozbiljnim klijentima prilažemo projekt poslovanja.

Opis lokacije
Kaštela (pronounced [kǎʃtɛla]) is an agglomeration of seven small towns in Croatia, located northwest of the city of Split, west of Solin and east of Trogir, on the central Dalmatian coast. They are part of the Split-Dalmatia County and are administratively treated as a single city with a total population of 38,667 as of 2011 census - although they individually range in size from 3,000 to 7,000 residents.

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.
FAQ

Ovo su odgovori na Vaša najčešće postavljana pitanja, za sva ostala pitanja ili nejasnoće slobodno nas kontaktirajte ili dođite u naš ured.

1. Mogu li stranci kupiti nekretninu u Hrvatskoj?

Postoji razlika između građana EU i građana koji nisu državljani EU. Građani EU, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine u Hrvatskoj pod istim uvjetima kao i hrvatski državljani. Državljani drugih zemalja, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine po načelu uzajamnosti i za to trebaju zatražiti odobrenje od Ministarstva pravde Republike Hrvatske.

2. Koje poreze moram platiti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Porez na imovinu u Hrvatskoj iznosi 3% od procjene imovine poreznog ureda. Kupac ga plaća i to samo jednom.

3. Koje je najbolje doba godine za odlazak u Hrvatsku?

Hrvatska ima blagu klimu, pa je vrlo lijepo posjetiti bilo kada. Ipak, najbolje razdoblje za kupnju je između listopada i prosinca, te od travnja do lipnja. Kao turistička zemlja, tijekom ljeta mnogi su objekti iznajmljeni, pa je teže organizirati posjete nekretninama.

4. Koje je najbolje mjesto u Hrvatskoj za kupnju vile?

Prvi red do mora uvijek je dobitna situacija. Što se tiče lokacije: uz obalu od Dubrovnika do Zadra, a od srednjodalmatinskih otoka najpovoljniji su Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula i poluotok Pelješac.

5. Kako mogu naći kuću za iznajmljivanje u Splitu u Hrvatskoj?

Split je više apartmansko mjesto, pa je lakše iznajmiti stan na duži rok. Međutim, moguće je naći vilu na dugoročni najam. Kako je zakup uvijek nepredvidiv, a situacija se brzo mijenja, uvijek je najbolje rješenje kontaktirati agenciju kako bi vidjeli što je trenutno na tržištu i dostupno.

6. Je li sada dobro vrijeme za ulaganje na hrvatskom tržištu nekretnina?

Tržište nekretnina u Hrvatskoj je posljednjih godina vrlo živo i još uvijek raste, pa je svakako dobro razdoblje za ulaganje i postizanje zadovoljavajućeg povrata investicije.

7. Što je OIB i zašto mi je potreban?

Na engleskom je 'PIN' što znači 'osobni identifikacijski broj' i potreban je za bilo koji ugovor. Jedinstven je za svaku osobu, hrvatskog ili stranca, a koristi se kao jedinstveni identifikator u raznim službenim evidencijama.

8. Mogu li platiti u stranoj valuti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Sva plaćanja nekretnina moraju biti u nacionalnoj valuti, u kunama. Međutim, svako plaćanje u stranoj valuti preračunat će se u kune.