Hrvatska, Kornati - Atraktivna nekretnina na manjem otoku, na prodaju
Dalmatinski otoci

Ref. : 2011/82, Kuća / Vila Prodaja

Prodajna cijena:480.000 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Kornati
Prednosti:
  • Prvi red do mora
  • Pogled na more
  • Najbolja ponuda
Opis:

Stambeni prostor: 180
Zemljište: 1423
Broj soba: 5
Broj katova: 2
Broj kupaonica: 2
Udaljenost od mora: 5 m

 

Atraktivna nekretnina na jugozapadnoj strani nenaseljenog srednje-dalmatinskog otoka, s pogledom na more i obližnje otoke. Otok je udaljen svega 5 km od kopna. Ispred nekretnine se nalazi privatan betonski mul sa vezom za brod. Uz kuću se također prodaje i motorni brod sa kabinom u vrlo dobrom stanju, sa stalnim vezom u Pakoštanima.

Nekretnina je izgrađena prije 10ak godina. Sa stambenom površinom od 180 m2, sastoji se od pet spavaćih soba, tri kupaonice i velikog dnevnog boravka s kuhinjom. Kuhinja je uređena u mediteranskom stilu, koristeći drvo i materijal kao osnovne materijale. Ispred nekretnine se nalazi natkrivena terasa sa ljetnom kuhinjom, površine 50 m2.

2018. godine, na nekretninu su postavljeni solarni sustavi koji omogućuju struju i toplu vodu, dok betonski rezervoar (kapaciteta 40.000 litara) sa sustavom za filtraciju osigurava pitku vodu. Budući vlasnik može odmah koristiti nekretninu, budući da je kompletno opremljena, sa dva nova hladnjaka, perilica rublja i perilica posuđa. Osim navedenog, nekretnina posjeduje i otvoren kamin koji omogućuje grijanje na drva, stoga se nekretnina može koristiti i u zimskom periodu.

Opis lokacije
The Kornati archipelago of Croatia, also known as the Stomorski islands, is located in the northern part of Dalmatia, south from Zadar and west from Šibenik, in the Šibenik-Knin county. With 35 kilometres length and 89 islands, some large, some small, in a sea area of about 320 square kilometres, the Kornati are the densest archipelago in the Mediterranean Sea. From northwest to southeast (from the island of Balabra to Samograd), and from northeast to southwest (from Gangarol to Mana) they stretch for 13 km. The name of the archipelago is the plural form of the name of the largest island, called Kornat.

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.Slične Nekretnine