Hrvatska, Makarska - Kuća / vila, prvi red do mora, na uzvisini
Dalmatinska obala

Ref. : 2011/44, Kuća / Vila Prodaja

Prodajna cijena:400.000 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Makarska
Prednosti:
  • Prvi red do mora
  • Pogled na more
  • Parking
Opis:

Stambeni prostor: 150
Zemljište: 400
Broj soba: 5
Broj katova: 2
Broj kupaonica: 3
Udaljenost od mora: 5 m

 

Ova lijepa kuća / vila smještena je na spektakularnoj lokaciji, na uzvisini, prvi red do mora u malom mjestu na Makarskoj rivijeri.

Izgrađena je na parceli od 400 m2, proteže se na dvije etaže sa ukupno 150 m2 stambenog prostora. Sastoji se od kuhinje, dnevnog boravka, pet spavaćih soba, tri kupaonice te zahtjeva mala renoviranja. Sa terase te gotovo iz svake prostorije kuće pruža se predivan pogled na more. Kuća je okružena bogato uređenom okućnicom, a ispred same nekretnine nalazi se mala šljunčana plaža.

Izuzetna lokacija u manjem mjestu koje se razvija kao značajno izletničko odredište, blizina mora i plaže, blizina svih neophodnih sadržaja kako u samom mjestu tako i u obližnjem gradu pružiti će Vam nezaboravan odmor u samom srcu Dalmacije.

Opis lokacije
Makarska
Makarska (pronounced [mâkarskaː]) is a small city on the Adriatic coastline of Croatia, about 60 km (37 mi) southeast of Split and 140 km (87 mi) northwest of Dubrovnik. It has a population of 13,834 residents.[1] Administratively Makarska has the status of a city and it is part of the Split-Dalmatia County. It is a tourist centre, located on a horseshoe shaped bay between the Biokovo mountains and the Adriatic Sea.

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.Slične Nekretnine