Hrvatska, Omis - Hotel s pogledom na more, na prodaju
Dalmatinska obala

Ref. : 2016/299, Hotel Prodaja

Prodajna cijena:2.500.000 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Omis
Prednosti:
  • Pogled na more
  • Parking
  • Ekskluzivna prodaja
  • Najbolja ponuda
Opis:

Stambeni prostor: 1076
Zemljište: 905
Broj soba: 20
Broj katova: 4
Broj kupaonica: 25
Udaljenost od mora: 200 m

 

Zanimljivo investicijsko ulaganje u uhodan hotelski posao, smješten svega par kilometara od grada Omiša, u mjestu Nemira. Objekt se proteže na prizemlje i tri kata, položenih na zemljištu od 1000 m2.

Nekretnina je udaljena oko 200 metara od mora, stoga je gostiju omogućen mir od buke s plaže, dok su s druge strane plaže na dvije minute pješačke udaljenosti od objekta. Shodno tome, većina gostiju cijeli dan provodi na plaži, dok vrijeme za opuštanje provode na balkonu, restoranu ili bazenu.

Sve skupa, objekt raspolaže sa 20 soba, odnosno sa 52 kreveta. Svaka soba ima balkon i pogled na more, te su sve kompletno uređene i namještene, te su već dugi niz godina u funkciji iznajmljivanja. Nekretnina je u odličnom stanju, instalacije su kompletno mijenjane prije 8 godina, a sami objekt je jako dobro održavan i pažen do nasitnijih detalja. Osim spomenutog, nekretnina raspolaže da ukupno 17 parking mjesta, s tim da se ispred objekta nalazi 8 mjesta, a iza još 9 mjesta.

Na prizemlju se nalazi prostran restoran sa 160 sjedećih mjesta, podijeljenih na unutarnji i vanjski dio, sa pripadajućim šankom i tri WC-a, dodatnom salom koja se koriti po potrebi, kompletno uređene i opremljene kuhinje. Na ovoj etaži se također nalazi prostor sa zatvorenim bazenom, prostor sa opremom za teretanu i fitnes, te preostale pomoćne prostorije - ostava u kuhinji, garderoba i WC za zaposlenike, tuš kabine za korisnike bazena, manja recepcija, dva dodatna WC-a...

Na prvom katu se nalaze tri dvokrevetne sobe (6 ležajeva), te još četiri dvokrevetne sa pomoćnim ležajem za jednu osobu (12 ležajeva), kao i jedna soba za zaposlenike. Drugi kat se sastoji od 4 sobe - dvije dvokrevetne s po dva pomoćna ležaja (8 ležaja), prostrana obiteljska soba s 4 ležaja, te još jedna dvokrevetna soba. Na trećem katu još se nalazi privatni stan sa dvije spavaonice, dnevnim boravkom, kuhinjom i kupatilom te balkonom.

Ovaj turistički objekt već 20-ak godina bilježi vrlo dobre rezultate kroz turistički najam, sa velikim brojem stalnih gostiju. Grad Omiš nudi mnoge dodatne sadržaje, brojne restorane, događanja, te razne izletničke i sportske ponude.

Nekretnina svojom traženom cijenom pokriva investicijsko ulaganje u okviru razdoblja od 15 godina, s dodatnim potencijalom razvoja restoranske ponude, obzirom na broj sjedećih mjesta (jedan od najvećih restorana na ovom području uopće) i potencijal koji ovaj restoran ima. Jako interesantna ponuda na ovom dijelu obale, koju gosti iz srednje Europe najviše preferiraju, te se uvijek rado vraćaju.

Opis lokacije
Omiš (pronounced [ɔ̌miːʃ], Latin and Italian: Almissa) is a town and port in the Dalmatia region of Croatia, and is a municipality in the Split-Dalmatia County. The town is situated approximately 25 kilometres (16 miles) south-east of Croatia's second largest city, Split. Its location is where the emerald-green Cetina River[1] meets the Adriatic Sea (Croatian: Jadransko More). Omiš municipality has a population of 14,936[2] and its area is 266 square kilometres (103 sq mi).

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.Slične Nekretnine


FAQ

Ovo su odgovori na Vaša najčešće postavljana pitanja, za sva ostala pitanja ili nejasnoće slobodno nas kontaktirajte ili dođite u naš ured.

1. Mogu li stranci kupiti nekretninu u Hrvatskoj?

Postoji razlika između građana EU i građana koji nisu državljani EU. Građani EU, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine u Hrvatskoj pod istim uvjetima kao i hrvatski državljani. Državljani drugih zemalja, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine po načelu uzajamnosti i za to trebaju zatražiti odobrenje od Ministarstva pravde Republike Hrvatske.

2. Koje poreze moram platiti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Porez na imovinu u Hrvatskoj iznosi 3% od procjene imovine poreznog ureda. Kupac ga plaća i to samo jednom.

3. Koje je najbolje doba godine za odlazak u Hrvatsku?

Hrvatska ima blagu klimu, pa je vrlo lijepo posjetiti bilo kada. Ipak, najbolje razdoblje za kupnju je između listopada i prosinca, te od travnja do lipnja. Kao turistička zemlja, tijekom ljeta mnogi su objekti iznajmljeni, pa je teže organizirati posjete nekretninama.

4. Koje je najbolje mjesto u Hrvatskoj za kupnju vile?

Prvi red do mora uvijek je dobitna situacija. Što se tiče lokacije: uz obalu od Dubrovnika do Zadra, a od srednjodalmatinskih otoka najpovoljniji su Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula i poluotok Pelješac.

5. Kako mogu naći kuću za iznajmljivanje u Splitu u Hrvatskoj?

Split je više apartmansko mjesto, pa je lakše iznajmiti stan na duži rok. Međutim, moguće je naći vilu na dugoročni najam. Kako je zakup uvijek nepredvidiv, a situacija se brzo mijenja, uvijek je najbolje rješenje kontaktirati agenciju kako bi vidjeli što je trenutno na tržištu i dostupno.

6. Je li sada dobro vrijeme za ulaganje na hrvatskom tržištu nekretnina?

Tržište nekretnina u Hrvatskoj je posljednjih godina vrlo živo i još uvijek raste, pa je svakako dobro razdoblje za ulaganje i postizanje zadovoljavajućeg povrata investicije.

7. Što je OIB i zašto mi je potreban?

Na engleskom je 'PIN' što znači 'osobni identifikacijski broj' i potreban je za bilo koji ugovor. Jedinstven je za svaku osobu, hrvatskog ili stranca, a koristi se kao jedinstveni identifikator u raznim službenim evidencijama.

8. Mogu li platiti u stranoj valuti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Sva plaćanja nekretnina moraju biti u nacionalnoj valuti, u kunama. Međutim, svako plaćanje u stranoj valuti preračunat će se u kune.