Hrvatska, Omis - Moderna vila s lijepim pogledom, na prodaju
Dalmatinska obala

Ref. : 2019/49, Kuća / Vila Prodaja

Prodajna cijena:950.000 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Omis
Prednosti:
  • Pogled na more
  • Parking
  • Garaža
  • Luksuzna
  • Moderno
  • Kamena kuća
  • Ekskluzivna prodaja
Opis:

Stambeni prostor: 427
Zemljište: 615
Broj soba: 6
Broj katova: 3
Broj kupaonica: 5
Udaljenost od mora: 30 m

 

Kuća moderne arhitekture, smještena u romantičnom dalmatinskom mjestu sa prekrasnim plažama i izuzetno čistim morem. Iako je nekretnina smještena u centru mjesta i u blizini restorana i kafića, zbog svoje lokacije i povišenog položaja je izuzeta od gužve i buke. More se nalazi na udaljenosti od 30 m zračne linije, odnosno na 100 m hoda.

S obzirom na povišeni položaj, nekretnina ima odličan pogled na more i sa prizemlja. Sastoji se od 3 etaže - prizemlje i dva kata. U prizemlju se nalaze dva jednosobna apartmana, natkrivena terasa, predulaz, dodatna soba i sprema. Na prvom i drugom katu se prostire dvoetažan stan. Na prvoj razini dvoetažnog stana su smještene 3 komforne spavaće sobe, od kojih jedna ima vlastitu garderobu, 2 kupaonice od kojih je jedna površine 18,5m2, praonica rublja od 14m2, hodnik i natkrivena zatvorena terasa površine 24 m2. Unutrašnje stubište vodi na drugu razinu dvoetažnog stana na kojem je smješten dnevni boravak sa blagovaonicom od 44m2, kuhinja, ostava, wc, garderoba, hodnik i radna soba. Iz ove etaže se ulazi u garažu od 29m2. Obzirom da je pristupna prometnica sa sjeverne strane, na ovoj etaži su smještena i vanjska parking mjesta.

Kuća je izgrađena za vlastite potrebe, ugrađena je odlična oprema, a korišteni su kvalitetni materijali. Okoliš kuće je lijepo uređen i dobro održavan. Pomoćne prostorije sa velikim roštiljem i natkrivenim stolom za vanjsko druženje su izvedene jako kvalitetno i komforno. Ova nekretnina je odlična prilika za nekoga tko želi uživati u komforu i u blizini prekrasnih plaža u malom dalmatinskom mjestu. Uz kuću vlasnici prodaju i brod od 7m.

Opis lokacije
Omiš (pronounced [ɔ̌miːʃ], Latin and Italian: Almissa) is a town and port in the Dalmatia region of Croatia, and is a municipality in the Split-Dalmatia County. The town is situated approximately 25 kilometres (16 miles) south-east of Croatia's second largest city, Split. Its location is where the emerald-green Cetina River[1] meets the Adriatic Sea (Croatian: Jadransko More). Omiš municipality has a population of 14,936[2] and its area is 266 square kilometres (103 sq mi).

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.
FAQ

Ovo su odgovori na Vaša najčešće postavljana pitanja, za sva ostala pitanja ili nejasnoće slobodno nas kontaktirajte ili dođite u naš ured.

1. Mogu li stranci kupiti nekretninu u Hrvatskoj?

Postoji razlika između građana EU i građana koji nisu državljani EU. Građani EU, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine u Hrvatskoj pod istim uvjetima kao i hrvatski državljani. Državljani drugih zemalja, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine po načelu uzajamnosti i za to trebaju zatražiti odobrenje od Ministarstva pravde Republike Hrvatske.

2. Koje poreze moram platiti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Porez na imovinu u Hrvatskoj iznosi 3% od procjene imovine poreznog ureda. Kupac ga plaća i to samo jednom.

3. Koje je najbolje doba godine za odlazak u Hrvatsku?

Hrvatska ima blagu klimu, pa je vrlo lijepo posjetiti bilo kada. Ipak, najbolje razdoblje za kupnju je između listopada i prosinca, te od travnja do lipnja. Kao turistička zemlja, tijekom ljeta mnogi su objekti iznajmljeni, pa je teže organizirati posjete nekretninama.

4. Koje je najbolje mjesto u Hrvatskoj za kupnju vile?

Prvi red do mora uvijek je dobitna situacija. Što se tiče lokacije: uz obalu od Dubrovnika do Zadra, a od srednjodalmatinskih otoka najpovoljniji su Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula i poluotok Pelješac.

5. Kako mogu naći kuću za iznajmljivanje u Splitu u Hrvatskoj?

Split je više apartmansko mjesto, pa je lakše iznajmiti stan na duži rok. Međutim, moguće je naći vilu na dugoročni najam. Kako je zakup uvijek nepredvidiv, a situacija se brzo mijenja, uvijek je najbolje rješenje kontaktirati agenciju kako bi vidjeli što je trenutno na tržištu i dostupno.

6. Je li sada dobro vrijeme za ulaganje na hrvatskom tržištu nekretnina?

Tržište nekretnina u Hrvatskoj je posljednjih godina vrlo živo i još uvijek raste, pa je svakako dobro razdoblje za ulaganje i postizanje zadovoljavajućeg povrata investicije.

7. Što je OIB i zašto mi je potreban?

Na engleskom je 'PIN' što znači 'osobni identifikacijski broj' i potreban je za bilo koji ugovor. Jedinstven je za svaku osobu, hrvatskog ili stranca, a koristi se kao jedinstveni identifikator u raznim službenim evidencijama.

8. Mogu li platiti u stranoj valuti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Sva plaćanja nekretnina moraju biti u nacionalnoj valuti, u kunama. Međutim, svako plaćanje u stranoj valuti preračunat će se u kune.