Hrvatska, Omis - Predivna vila s pogledom na more, na prodaju
Dalmatinska obala

Ref. : 4231/30, Kuća / Vila Prodano

Prodajna cijena:840.000 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Omis
PRODANO!
Prednosti:
  • Bazen
  • Pogled na more
  • Parking
  • Garaža
  • Luksuzna
  • Moderno
  • Novogradnja
Opis:

Stambeni prostor: 200
Zemljište: 720
Broj soba: 4
Broj katova: 3
Broj kupaonica: 5
Udaljenost od mora: 1300 m

 

Predivna vila smještena na padini, na osamljenoj lokaciji bez susjeda. Osim potpune privatnosti, iz vile se pruža predivan pogled na more. Nekretnina pruža sve potrebne sadržaje za ugodan i miran odmor. Vila je kategorizirana sa 4 *, te se također koristi za iznajmljivanje.

Nekretnina je potpuno dizajnirana od strane poznatog arhitekta, prilikom čega se osiguralo više dnevnog svijetla, kao i maksimalna udobnost gostiju. Četiri spavaće sobe, kao i kuhinja i dnevni boravak su jugo / istočne orijentacije. Svaka spavaća soba ima vlastitu kupaonicu i klima uređaj (tuš kade u svakoj kupaonici, te dodatna kada u jednoj spavaćoj sobi).

U središnjem dijelu vile smještena je moderna i opremljena kuhinja, s izlazom na terasu. Staklena vrata koja dijele terasu i kuhinju se protežu od poda do stropa, omogućavajući lijep pogled, te veliku količinu dnevnog svjetla u interijeru. Prostrani dnevnik boravak i blagovaonica su dizajnirane korištenjem modernih detalja, ostavljajući ovo područje toplim i ugodnim za boravak.

Velike i prostrane terase okružuju vilu. Stražnja terasa moze poslužiti kao izolirani prostor za opuštanje, dok južna terasa predstavlja savršen prostor za sunčanje ili blagovanje, gdje je smješten i infinity bazen. Na kraju terase, smješten je roštilj.

Udaljenost do plaže je 5 minuta vožnje automobilom.

Opis lokacije
Omiš (pronounced [ɔ̌miːʃ], Latin and Italian: Almissa) is a town and port in the Dalmatia region of Croatia, and is a municipality in the Split-Dalmatia County. The town is situated approximately 25 kilometres (16 miles) south-east of Croatia's second largest city, Split. Its location is where the emerald-green Cetina River[1] meets the Adriatic Sea (Croatian: Jadransko More). Omiš municipality has a population of 14,936[2] and its area is 266 square kilometres (103 sq mi).

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.Slične Nekretnine


FAQ

Ovo su odgovori na Vaša najčešće postavljana pitanja, za sva ostala pitanja ili nejasnoće slobodno nas kontaktirajte ili dođite u naš ured.

1. Mogu li stranci kupiti nekretninu u Hrvatskoj?

Postoji razlika između građana EU i građana koji nisu državljani EU. Građani EU, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine u Hrvatskoj pod istim uvjetima kao i hrvatski državljani. Državljani drugih zemalja, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine po načelu uzajamnosti i za to trebaju zatražiti odobrenje od Ministarstva pravde Republike Hrvatske.

2. Koje poreze moram platiti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Porez na imovinu u Hrvatskoj iznosi 3% od procjene imovine poreznog ureda. Kupac ga plaća i to samo jednom.

3. Koje je najbolje doba godine za odlazak u Hrvatsku?

Hrvatska ima blagu klimu, pa je vrlo lijepo posjetiti bilo kada. Ipak, najbolje razdoblje za kupnju je između listopada i prosinca, te od travnja do lipnja. Kao turistička zemlja, tijekom ljeta mnogi su objekti iznajmljeni, pa je teže organizirati posjete nekretninama.

4. Koje je najbolje mjesto u Hrvatskoj za kupnju vile?

Prvi red do mora uvijek je dobitna situacija. Što se tiče lokacije: uz obalu od Dubrovnika do Zadra, a od srednjodalmatinskih otoka najpovoljniji su Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula i poluotok Pelješac.

5. Kako mogu naći kuću za iznajmljivanje u Splitu u Hrvatskoj?

Split je više apartmansko mjesto, pa je lakše iznajmiti stan na duži rok. Međutim, moguće je naći vilu na dugoročni najam. Kako je zakup uvijek nepredvidiv, a situacija se brzo mijenja, uvijek je najbolje rješenje kontaktirati agenciju kako bi vidjeli što je trenutno na tržištu i dostupno.

6. Je li sada dobro vrijeme za ulaganje na hrvatskom tržištu nekretnina?

Tržište nekretnina u Hrvatskoj je posljednjih godina vrlo živo i još uvijek raste, pa je svakako dobro razdoblje za ulaganje i postizanje zadovoljavajućeg povrata investicije.

7. Što je OIB i zašto mi je potreban?

Na engleskom je 'PIN' što znači 'osobni identifikacijski broj' i potreban je za bilo koji ugovor. Jedinstven je za svaku osobu, hrvatskog ili stranca, a koristi se kao jedinstveni identifikator u raznim službenim evidencijama.

8. Mogu li platiti u stranoj valuti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Sva plaćanja nekretnina moraju biti u nacionalnoj valuti, u kunama. Međutim, svako plaćanje u stranoj valuti preračunat će se u kune.