Hrvatska, Pag - Kuća / Vila, u mirnom naselju, na prodaju
Dalmatinski otoci

Ref. : 3940/30, Kuća / Vila Prodaja

Prodajna cijena:530.000 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Pag
Prednosti:
  • Pogled na more
  • Parking
Opis:

Stambeni prostor: 220
Zemljište: 360
Broj katova: 3
Udaljenost od mora: 50 m

 

Na prodaju je kuća smještena u malom mjestu na južnoj strani otoka Paga, okružena borovom šumom. Od mora je udaljena 30 m. Kuća se trenutno koristi za turističko iznajmljivanje. Sastoji se od tri odvojena apartmana. S ukupnom stambenom površinom od 269 m2, nekretnina se nalazi na zemljištu od 468 m2.

U suterenu je smješten apartman od 19.38 m2, koji se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonicom i kupaonice. Na prizemlju je položen dvosoban apartman površine 81,49 m2 sa pripadajućim vrtom od 274 m2. Na prvom katu je apartman od 95,06 m2.

Okućnica je uređena, u vrtu je postavljen sustav navodnjavanja. Nekretnina posjeduje vez za brod. Mjesto je idealno za obiteljski odmor, sa ugodnom klimom.

Opis lokacije
Pag (pronounced [pâːɡ]; Latin: Pagus, Italian: Pago, German: Baag) is a Croatian island in the northern Adriatic Sea. It is the fifth-largest island of the Croatian coast, and the one with the longest coastline. In the 2011 census, the population of the island was 9,059.[1] There are two towns on the island, Pag and Novalja, as well as many smaller villages and tourist places. Pag is the only Croatian island that is administratively divided between two counties. Its northern part belongs to Lika-Senj County, while the central and southern parts belong to Zadar County.

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.Slične Nekretnine