Hrvatska, Peljesac - Kuća / vila s bazenom, prvi red do mora
Dalmatinska obala

Ref. : 4362/30, Kuća / Vila Prodaja

Prodajna cijena:1.500.000 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Peljesac
Prednosti:
  • Prvi red do mora
  • Pogled na more
  • Novogradnja
  • Bazen
  • Parking
Opis:

Stambeni prostor: 320
Zemljište: 850
Broj soba: 6
Broj katova: 3
Broj kupaonica: 6
Udaljenost od mora: 5 m

 

Ova prekrasna kuća / villa smještena je na izuzetno atraktivnoj lokaciji na poluotoku Pelješcu

Smještena je na zemljištu od 850 m2, prostire se na 3 etaže sa ukupno 320 m2 stambene površine. Sastoji se od šest spavaćih soba sa velikim bračnim krevetima. Četiri sobe imaju vlastitu kupaonicu, a dvije u potkrovlju dijele jednu veliku. U prizemlju se nalazi fitness prostorija sa tri sprave, prostrani dnevni boravak, moderno uređena kuhinja sa blagovaonicom sa stolom za 12 osoba te veliko kupatilo.

Lijepa okućnica uključuje vanjski bazen, terasu s koje se pruža očaravajući pogled na more te dječji kutak s toboganom, kućicom i pješčanikom. Kuća / vila ima privatni parking za nekoliko vozila te direktan pristup moru i privatnoj plaži.

Predivna mirna lokacija, moderan dizajn te direktan pristup privatnoj plaži ovu nekretninu čine izuzetnom za uživanje i miran odmor daleko od užurbanog i stresnog načina života.

Opis lokacije
Peljesac (Croatian pronunciation: [pɛ̌ʎɛʃats]) (local Chakavian dialect: Pelišac; Italian: Sabbioncello) is a peninsula in southern Dalmatia[1] in Croatia. The peninsula is part of the Dubrovnik-Neretva County and is the second largest peninsula in Croatia. From the isthmus that begins at Ston, to the top of Cape Lovista, it is 65 km or 40 mi long.

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.Slične Nekretnine


FAQ

Ovo su odgovori na Vaša najčešće postavljana pitanja, za sva ostala pitanja ili nejasnoće slobodno nas kontaktirajte ili dođite u naš ured.

1. Mogu li stranci kupiti nekretninu u Hrvatskoj?

Postoji razlika između građana EU i građana koji nisu državljani EU. Građani EU, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine u Hrvatskoj pod istim uvjetima kao i hrvatski državljani. Državljani drugih zemalja, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine po načelu uzajamnosti i za to trebaju zatražiti odobrenje od Ministarstva pravde Republike Hrvatske.

2. Koje poreze moram platiti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Porez na imovinu u Hrvatskoj iznosi 3% od procjene imovine poreznog ureda. Kupac ga plaća i to samo jednom.

3. Koje je najbolje doba godine za odlazak u Hrvatsku?

Hrvatska ima blagu klimu, pa je vrlo lijepo posjetiti bilo kada. Ipak, najbolje razdoblje za kupnju je između listopada i prosinca, te od travnja do lipnja. Kao turistička zemlja, tijekom ljeta mnogi su objekti iznajmljeni, pa je teže organizirati posjete nekretninama.

4. Koje je najbolje mjesto u Hrvatskoj za kupnju vile?

Prvi red do mora uvijek je dobitna situacija. Što se tiče lokacije: uz obalu od Dubrovnika do Zadra, a od srednjodalmatinskih otoka najpovoljniji su Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula i poluotok Pelješac.

5. Kako mogu naći kuću za iznajmljivanje u Splitu u Hrvatskoj?

Split je više apartmansko mjesto, pa je lakše iznajmiti stan na duži rok. Međutim, moguće je naći vilu na dugoročni najam. Kako je zakup uvijek nepredvidiv, a situacija se brzo mijenja, uvijek je najbolje rješenje kontaktirati agenciju kako bi vidjeli što je trenutno na tržištu i dostupno.

6. Je li sada dobro vrijeme za ulaganje na hrvatskom tržištu nekretnina?

Tržište nekretnina u Hrvatskoj je posljednjih godina vrlo živo i još uvijek raste, pa je svakako dobro razdoblje za ulaganje i postizanje zadovoljavajućeg povrata investicije.

7. Što je OIB i zašto mi je potreban?

Na engleskom je 'PIN' što znači 'osobni identifikacijski broj' i potreban je za bilo koji ugovor. Jedinstven je za svaku osobu, hrvatskog ili stranca, a koristi se kao jedinstveni identifikator u raznim službenim evidencijama.

8. Mogu li platiti u stranoj valuti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Sva plaćanja nekretnina moraju biti u nacionalnoj valuti, u kunama. Međutim, svako plaćanje u stranoj valuti preračunat će se u kune.