Hrvatska, Primosten - Kamena kuća idealna za ljubitelje prirode, na prodaju
Dalmatinska obala

Ref. : 4805/30, Kuća / Vila/Zemljište Prodaja

Prodajna cijena:49.000 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Primosten
Prednosti:
  • Kamena kuća
Opis:

Stambeni prostor: 66
Zemljište: 628

 

Ruševna kamena kuća smještena 2 km od grada Primoštena, na osami, u nenastanjenom dijelu sela okruženog vinogradima. Kuća je površine 66 m2, smještena na parceli površine 628 m2. Kuća ima kamene zidove širine 60 cm, a jedan zid je naslonjen na stijenu. Postojeći objekt, zajedno sa štalom, se može rekonstruirati u 90 m2 prizemlja + potkrovlje.

Do parcele postoje dva pristupna puta. S gornje strane je pristupni put s pravom služnosti, koji se može urediti u dogovoru s ostalim korisnicima. Donji put je služben, te je širine jednog automobila. Priključak za vodu i struju se nalaze u blizini.

Nekretnina predstavlja idealnu priliku za ljubitelje prirode, a uz potrebnu rekonstrukciju može se dobiti šarmantna oaza mira. Nekretnina nudi veliki turistički potencijal (kao vila s bazenom) zbog blizine grada Primoštena koji je popularna turistička destinacija, a također se može koristiti i kao kuća za odmor, te bijeg od svakodnevice.

Opis lokacije
Primošten (pronounced [prǐmɔʃtɛn]; Italian: Capocesto) is a town in Croatia, and a part of the Šibenik-Knin County. It is situated in the south, between the cities of Šibenik and Trogir, on the Adriatic coast. 97.03% of the citizens are Croats.

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.Slične Nekretnine