Hrvatska, Primosten - Kuća / vila s bazenom i pogledom na more
Dalmatinska obala

Ref. : 2011/52, Kuća / Vila Prodaja

Prodajna cijena:390.000 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Primosten
Prednosti:
  • Pogled na more
  • Bazen
  • Garaža
  • Parking
Opis:

Stambeni prostor: 311
Zemljište: 540
Broj soba: 9
Broj katova: 2
Broj kupaonica: 6

 

Ova lijepa kuća s prekrasnim pogledom na more smještena je u manjem naselju svega 2 km od Primoštena.

Izgrađena je na parceli od 540 m2, prostire se na dva kata sa ukupno 311 m2 stambene površine. Sastoji se od suterena, prizemlja i visokog prizemlja sa tri kompletno uređena apartmana, te uređenog četverosobnog stan u suterenu. Prvi apartman u prizemlju kuće se sastoji od dvije spavaće sobe, kuhinje i kupatila. Drugi apartman (također prizemlje) se sastoji od spavaće sobe, kuhinje s dnevnim boravkom i kupatila. Oba apartmana imaju zajedničku terasu od cca 50 m2 (odvaja se pomicnom pregradom tako da svaki apartman ima svoj dio terase) s koje se pruža prekrasan pogled na more. Na visokom prizemlju se nalazi treći apartman, koji se sastoji od dvije spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje, kupatila, wc, vanjske kuhinje i prostrane terase od cca 70 m2 s koje se pruža očaravajući pogled na more. U suterenu se nalazi četverosoban stan s kuhinjom, kupatilom, ostavom, zasebnom vanjskom kuhinjom i kupatilom, te terasom od cca 50 m2. U podrumu se nalaze jos dvije ostave.

Okućnica je kultivizirana travnatim dijelom, stablima (smokva, trešnja,masline), te mediteranskim biljem i vinovom lozom. Na jugozapadnom dijelu kuće se nalazi bazen, manja prostorija za fitnes, te veliki grill i krušna peć. Ispod bazena se nalazi velika garaža u koju se mogu smjestiti dva automobila ili brod. Ispred istočnog dijela kuce nalaze se jos četri parking mjesta. Pristup kući je omogućen s dvije strane, cestom s istoka na parking ili cestom sa zapadne strane kuće u garažu.

Opis lokacije
Primošten (pronounced [prǐmɔʃtɛn]; Italian: Capocesto) is a town in Croatia, and a part of the Šibenik-Knin County. It is situated in the south, between the cities of Šibenik and Trogir, on the Adriatic coast. 97.03% of the citizens are Croats.

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.Slične Nekretnine


FAQ

Ovo su odgovori na Vaša najčešće postavljana pitanja, za sva ostala pitanja ili nejasnoće slobodno nas kontaktirajte ili dođite u naš ured.

1. Mogu li stranci kupiti nekretninu u Hrvatskoj?

Postoji razlika između građana EU i građana koji nisu državljani EU. Građani EU, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine u Hrvatskoj pod istim uvjetima kao i hrvatski državljani. Državljani drugih zemalja, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine po načelu uzajamnosti i za to trebaju zatražiti odobrenje od Ministarstva pravde Republike Hrvatske.

2. Koje poreze moram platiti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Porez na imovinu u Hrvatskoj iznosi 3% od procjene imovine poreznog ureda. Kupac ga plaća i to samo jednom.

3. Koje je najbolje doba godine za odlazak u Hrvatsku?

Hrvatska ima blagu klimu, pa je vrlo lijepo posjetiti bilo kada. Ipak, najbolje razdoblje za kupnju je između listopada i prosinca, te od travnja do lipnja. Kao turistička zemlja, tijekom ljeta mnogi su objekti iznajmljeni, pa je teže organizirati posjete nekretninama.

4. Koje je najbolje mjesto u Hrvatskoj za kupnju vile?

Prvi red do mora uvijek je dobitna situacija. Što se tiče lokacije: uz obalu od Dubrovnika do Zadra, a od srednjodalmatinskih otoka najpovoljniji su Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula i poluotok Pelješac.

5. Kako mogu naći kuću za iznajmljivanje u Splitu u Hrvatskoj?

Split je više apartmansko mjesto, pa je lakše iznajmiti stan na duži rok. Međutim, moguće je naći vilu na dugoročni najam. Kako je zakup uvijek nepredvidiv, a situacija se brzo mijenja, uvijek je najbolje rješenje kontaktirati agenciju kako bi vidjeli što je trenutno na tržištu i dostupno.

6. Je li sada dobro vrijeme za ulaganje na hrvatskom tržištu nekretnina?

Tržište nekretnina u Hrvatskoj je posljednjih godina vrlo živo i još uvijek raste, pa je svakako dobro razdoblje za ulaganje i postizanje zadovoljavajućeg povrata investicije.

7. Što je OIB i zašto mi je potreban?

Na engleskom je 'PIN' što znači 'osobni identifikacijski broj' i potreban je za bilo koji ugovor. Jedinstven je za svaku osobu, hrvatskog ili stranca, a koristi se kao jedinstveni identifikator u raznim službenim evidencijama.

8. Mogu li platiti u stranoj valuti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Sva plaćanja nekretnina moraju biti u nacionalnoj valuti, u kunama. Međutim, svako plaćanje u stranoj valuti preračunat će se u kune.