Hrvatska, Primosten - Kuća / Villa u prvom redu do mora, na prodaju
Dalmatinska obala

Ref. : 2021/154, Kuća / Vila Prodaja

Prodajna cijena:895.000 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Primosten
Prednosti:
  • Prvi red do mora
  • Pogled na more
  • Garaža
  • Parking
Opis:

Stambeni prostor: 170
Zemljište: 460
Broj soba: 3
Broj katova: 1
Broj kupaonica: 2
Udaljenost od mora: 10 m

 

Lijepa vila u prvom redu do mora,smještena u blizini grada Šibenika, u tradicionalnom, malom dalmatinskom mjestu. Privatan vez za brod i plaža se nalaze na udaljenosti od 20 m. Nekretnina je smještena na parceli od 460 m2, a prostire se na 170 m2 stambene površine. Kuća je novije gradnje, pri čemu su korišteni visokokvalitetni materijali, a nekretnina je potpuno prilagođena za mirna obiteljski odmor.

Kuća posjeduje tri spavaće sobe s vlastitim kupaonicama. Veliki dnevni prostor s visokim plafonima posjeduje izlaz na terasu s lijepim pogledom na more. Na terasi se nalazi veliki stol za objed. Cijelu kuću okružuje kultiviran vrt, obogaćen mediteranskim ugođajem. Ispred se nalazi više parkirnih mjesta, a nekretnina također posjeduje garažno parkirno mjesto.

Udaljenost do Primoštena iznosi 10 km, a do Šibenika 15 km. Međunarodna zračna luka Split je smještena na udaljenosti od 45 km.

Opis lokacije
Primošten (pronounced [prǐmɔʃtɛn]; Italian: Capocesto) is a town in Croatia, and a part of the Šibenik-Knin County. It is situated in the south, between the cities of Šibenik and Trogir, on the Adriatic coast. 97.03% of the citizens are Croats.

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.
FAQ

Ovo su odgovori na Vaša najčešće postavljana pitanja, za sva ostala pitanja ili nejasnoće slobodno nas kontaktirajte ili dođite u naš ured.

1. Mogu li stranci kupiti nekretninu u Hrvatskoj?

Postoji razlika između građana EU i građana koji nisu državljani EU. Građani EU, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine u Hrvatskoj pod istim uvjetima kao i hrvatski državljani. Državljani drugih zemalja, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine po načelu uzajamnosti i za to trebaju zatražiti odobrenje od Ministarstva pravde Republike Hrvatske.

2. Koje poreze moram platiti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Porez na imovinu u Hrvatskoj iznosi 3% od procjene imovine poreznog ureda. Kupac ga plaća i to samo jednom.

3. Koje je najbolje doba godine za odlazak u Hrvatsku?

Hrvatska ima blagu klimu, pa je vrlo lijepo posjetiti bilo kada. Ipak, najbolje razdoblje za kupnju je između listopada i prosinca, te od travnja do lipnja. Kao turistička zemlja, tijekom ljeta mnogi su objekti iznajmljeni, pa je teže organizirati posjete nekretninama.

4. Koje je najbolje mjesto u Hrvatskoj za kupnju vile?

Prvi red do mora uvijek je dobitna situacija. Što se tiče lokacije: uz obalu od Dubrovnika do Zadra, a od srednjodalmatinskih otoka najpovoljniji su Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula i poluotok Pelješac.

5. Kako mogu naći kuću za iznajmljivanje u Splitu u Hrvatskoj?

Split je više apartmansko mjesto, pa je lakše iznajmiti stan na duži rok. Međutim, moguće je naći vilu na dugoročni najam. Kako je zakup uvijek nepredvidiv, a situacija se brzo mijenja, uvijek je najbolje rješenje kontaktirati agenciju kako bi vidjeli što je trenutno na tržištu i dostupno.

6. Je li sada dobro vrijeme za ulaganje na hrvatskom tržištu nekretnina?

Tržište nekretnina u Hrvatskoj je posljednjih godina vrlo živo i još uvijek raste, pa je svakako dobro razdoblje za ulaganje i postizanje zadovoljavajućeg povrata investicije.

7. Što je OIB i zašto mi je potreban?

Na engleskom je 'PIN' što znači 'osobni identifikacijski broj' i potreban je za bilo koji ugovor. Jedinstven je za svaku osobu, hrvatskog ili stranca, a koristi se kao jedinstveni identifikator u raznim službenim evidencijama.

8. Mogu li platiti u stranoj valuti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Sva plaćanja nekretnina moraju biti u nacionalnoj valuti, u kunama. Međutim, svako plaćanje u stranoj valuti preračunat će se u kune.