Hrvatska, Primosten - Luksuzna vila s pogledom na more, na prodaju
Dalmatinska obala

Ref. : 2013/41, Kuća / Vila Prodaja

Prodajna cijena:650.000 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Primosten
Prednosti:
  • Bazen
  • Pogled na more
  • Parking
  • Luksuzna
  • Moderno
  • Novogradnja
Opis:

Stambeni prostor: 250
Zemljište: 1300
Broj soba: 3
Broj katova: 3
Broj kupaonica: 4
Udaljenost od mora: 1000 m

 

Na prodaju je moderna, luksuzna vila smještena na području Primoštena. Vila je trenutno u izgradnji, pri čemu se koriste samo visokokvalitetni materijali, a planirani završetak radova je kraj 2018. godine.

Vila je smještena na zemljištu površine 1300 m2, sa ukupnom stambenom površinom od 250 m2. Sastoji se od tri kata - prizemlja, prvog i drugog kata. Iz vile se pruža predivan, neometan pogled na more.

U prizemlju se nalaze kuhinja kupaonica, teretana te velika, prostrana terasa sa bazenom. Na prvom katu se nalaze veliki dnevni boravak, kuhinja, kupaonica, ostava i praonica. Na drugom katu su tri spavaće sobe svaka sa vlastitom kupaonicom te jedna sa vlastitom terasom. Lijepa okućnica je kultivirana sa stablima maslina, dok nekretnina posjeduje svu potrebnu infrastrukturu.

Ispred nekretnine se nalazi poljoprivredno zemljište, što nekretnini garantira neometan pogled na more.

Opis lokacije
Primošten (pronounced [prǐmɔʃtɛn]; Italian: Capocesto) is a town in Croatia, and a part of the Šibenik-Knin County. It is situated in the south, between the cities of Šibenik and Trogir, on the Adriatic coast. 97.03% of the citizens are Croats.

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.
FAQ

Ovo su odgovori na Vaša najčešće postavljana pitanja, za sva ostala pitanja ili nejasnoće slobodno nas kontaktirajte ili dođite u naš ured.

1. Mogu li stranci kupiti nekretninu u Hrvatskoj?

Postoji razlika između građana EU i građana koji nisu državljani EU. Građani EU, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine u Hrvatskoj pod istim uvjetima kao i hrvatski državljani. Državljani drugih zemalja, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine po načelu uzajamnosti i za to trebaju zatražiti odobrenje od Ministarstva pravde Republike Hrvatske.

2. Koje poreze moram platiti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Porez na imovinu u Hrvatskoj iznosi 3% od procjene imovine poreznog ureda. Kupac ga plaća i to samo jednom.

3. Koje je najbolje doba godine za odlazak u Hrvatsku?

Hrvatska ima blagu klimu, pa je vrlo lijepo posjetiti bilo kada. Ipak, najbolje razdoblje za kupnju je između listopada i prosinca, te od travnja do lipnja. Kao turistička zemlja, tijekom ljeta mnogi su objekti iznajmljeni, pa je teže organizirati posjete nekretninama.

4. Koje je najbolje mjesto u Hrvatskoj za kupnju vile?

Prvi red do mora uvijek je dobitna situacija. Što se tiče lokacije: uz obalu od Dubrovnika do Zadra, a od srednjodalmatinskih otoka najpovoljniji su Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula i poluotok Pelješac.

5. Kako mogu naći kuću za iznajmljivanje u Splitu u Hrvatskoj?

Split je više apartmansko mjesto, pa je lakše iznajmiti stan na duži rok. Međutim, moguće je naći vilu na dugoročni najam. Kako je zakup uvijek nepredvidiv, a situacija se brzo mijenja, uvijek je najbolje rješenje kontaktirati agenciju kako bi vidjeli što je trenutno na tržištu i dostupno.

6. Je li sada dobro vrijeme za ulaganje na hrvatskom tržištu nekretnina?

Tržište nekretnina u Hrvatskoj je posljednjih godina vrlo živo i još uvijek raste, pa je svakako dobro razdoblje za ulaganje i postizanje zadovoljavajućeg povrata investicije.

7. Što je OIB i zašto mi je potreban?

Na engleskom je 'PIN' što znači 'osobni identifikacijski broj' i potreban je za bilo koji ugovor. Jedinstven je za svaku osobu, hrvatskog ili stranca, a koristi se kao jedinstveni identifikator u raznim službenim evidencijama.

8. Mogu li platiti u stranoj valuti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Sva plaćanja nekretnina moraju biti u nacionalnoj valuti, u kunama. Međutim, svako plaćanje u stranoj valuti preračunat će se u kune.