Hrvatska, Rogoznica - Atraktivna vila s bazenom, na prodaju
Dalmatinska obala

Ref. : 2022/142, Kuća / Vila Prodaja

Prodajna cijena:790.000 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Rogoznica
Prednosti:
  • Pogled na more
  • Bazen
  • Parking
  • Moderno
  • Novogradnja
Opis:

Stambeni prostor: 250
Zemljište: 420
Broj soba: 4
Broj katova: 3
Broj kupaonica: 5
Udaljenost od mora: 50 m

 

Novoizgrađena vila s bazenom, modernog dizajna i uređenja, smještena na atraktivnoj lokaciji. Vila se nalazi 50 metara od plaže, te pruža panoramski pogled na more i okolicu. Sagrađena na zemljištu od 420 m2, prostire se na tri kata, s ukupno 250 m2 stambene površine.

Vila se sastoji od četiri spavaće sobe, pet kupaonica, prostranog dnevnog dijela s kuhinjom i blagovaonicom, saune, vinarije, te terase s bazenom s koje se pruža predivan pogled na more.

Vila je kompletno završena i namještena, te se kao takva i prodaje. Udaljenost do centra Rogoznice je 2 km, a do Zračne luke 30 km.

Opis lokacije
Rogoznica
Rogoznica is a popular tourist village on the Dalmatian coast in Croatia that lies in the southernmost part of the Šibenik-Knin County, in a deep bay sheltered from wind, about 30 km from Šibenik. In the 2001 census, the population of the village was 2,391, with 96% declaring themselves Croats. It is occasionally called Šibenska Rogoznica to distinguish it from Lokva Rogoznica, another tourist resort in Dalmatia.

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.