Hrvatska, Rogoznica - Kuća / Vila, Ekskluzivna vila prvi red do mora, na prodaju
Dalmatinska obala

Ref. : 4296/30, Kuća / Vila Prodano

Prodajna cijena:Na upit

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Rogoznica
Prednosti:
  • Prvi red do mora
  • Bazen
  • Pogled na more
  • Parking
  • Garaža
  • Luksuzna
  • Moderno
Opis:

Stambeni prostor: 230
Zemljište: 500
Broj soba: 5
Broj katova: 3
Broj kupaonica: 5

 

Ova ekskluzivna vila uz plažu je u potpunosti renovirana u 2014. godini ukusnim i raskošnim materijalima vrhunske klase. Funkcionalnost i dizajn su u kombinaciji na najljepši način. Ukupne površine od 500 četvornih metara, vrlo jednostavna za održavanje. Zalazak sunca može se vidjeti s terase, sunčališta, pa čak i iz bazena.

Kuća ima ukupno 230 m2, te se prostire na 3 etaže. Odlikuje se odličnim karakteristikama poput grijanog bazena, spa, 5 kupatila / WC-a, podno grijanje, vinski podrum, potpuno opremljena luksuzna kuhinja, video nadzor, vanjski zvučnici, vanjski tuš / bazen tuš, WiFi, fasadna rasvjeta, široki ekskluzivni aluminijski prozori, 3 parkirna mjesta, 2 balkona, 2 terase, umjetna trava, solarni paneli i pumpa za energetsko učinkovito grijanje i hlađenje.

Rogoznica je malo šarmantno ribarsko mjesto, nalazi se preko zaljeva gdje je kuća. Rogoznica ima predivnu marinu, Marina Frapa, koja je poznatiji je simbol mjesta, kao i sve potrebne restorane i barove. Marina raspolaže s oko 400 vezova u moru i ponuda uključuje bazen, teniski tereni, squash tereni i sauna. Do Rogoznice se može doći brodom (3min) ili automobilom (5 min).

Primošten je jedno od hrvatskih najslikovitijih malih mjesta i jedan od najpopularnijih turističkih destinacija u srednjoj Dalmaciji. Nalazi se oko 15 minuta od kuće. Ovdje se nalazi niz kafića i restorana u kojima možete isprobati lokalno uzgojeno vina. Izvan Primoštena je također vrlo popularni noćni klub Aurora.

Zračna luka Split je udaljena 25 minuta automobilom, a Zračna luka Zadar 50 minuta od kuće.

Opis lokacije
Rogoznica
Rogoznica is a popular tourist village on the Dalmatian coast in Croatia that lies in the southernmost part of the Šibenik-Knin County, in a deep bay sheltered from wind, about 30 km from Šibenik. In the 2001 census, the population of the village was 2,391, with 96% declaring themselves Croats. It is occasionally called Šibenska Rogoznica to distinguish it from Lokva Rogoznica, another tourist resort in Dalmatia.

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.Slične Nekretnine


FAQ

Ovo su odgovori na Vaša najčešće postavljana pitanja, za sva ostala pitanja ili nejasnoće slobodno nas kontaktirajte ili dođite u naš ured.

1. Mogu li stranci kupiti nekretninu u Hrvatskoj?

Postoji razlika između građana EU i građana koji nisu državljani EU. Građani EU, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine u Hrvatskoj pod istim uvjetima kao i hrvatski državljani. Državljani drugih zemalja, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine po načelu uzajamnosti i za to trebaju zatražiti odobrenje od Ministarstva pravde Republike Hrvatske.

2. Koje poreze moram platiti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Porez na imovinu u Hrvatskoj iznosi 3% od procjene imovine poreznog ureda. Kupac ga plaća i to samo jednom.

3. Koje je najbolje doba godine za odlazak u Hrvatsku?

Hrvatska ima blagu klimu, pa je vrlo lijepo posjetiti bilo kada. Ipak, najbolje razdoblje za kupnju je između listopada i prosinca, te od travnja do lipnja. Kao turistička zemlja, tijekom ljeta mnogi su objekti iznajmljeni, pa je teže organizirati posjete nekretninama.

4. Koje je najbolje mjesto u Hrvatskoj za kupnju vile?

Prvi red do mora uvijek je dobitna situacija. Što se tiče lokacije: uz obalu od Dubrovnika do Zadra, a od srednjodalmatinskih otoka najpovoljniji su Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula i poluotok Pelješac.

5. Kako mogu naći kuću za iznajmljivanje u Splitu u Hrvatskoj?

Split je više apartmansko mjesto, pa je lakše iznajmiti stan na duži rok. Međutim, moguće je naći vilu na dugoročni najam. Kako je zakup uvijek nepredvidiv, a situacija se brzo mijenja, uvijek je najbolje rješenje kontaktirati agenciju kako bi vidjeli što je trenutno na tržištu i dostupno.

6. Je li sada dobro vrijeme za ulaganje na hrvatskom tržištu nekretnina?

Tržište nekretnina u Hrvatskoj je posljednjih godina vrlo živo i još uvijek raste, pa je svakako dobro razdoblje za ulaganje i postizanje zadovoljavajućeg povrata investicije.

7. Što je OIB i zašto mi je potreban?

Na engleskom je 'PIN' što znači 'osobni identifikacijski broj' i potreban je za bilo koji ugovor. Jedinstven je za svaku osobu, hrvatskog ili stranca, a koristi se kao jedinstveni identifikator u raznim službenim evidencijama.

8. Mogu li platiti u stranoj valuti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Sva plaćanja nekretnina moraju biti u nacionalnoj valuti, u kunama. Međutim, svako plaćanje u stranoj valuti preračunat će se u kune.