Hrvatska, Rogoznica - Kuća / vila s pogledom na more
Dalmatinska obala

Ref. : 4616/30, Kuća / Vila Prodano

Prodajna cijena:195.000 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Rogoznica
PRODANO!
Prednosti:
  • Pogled na more
  • Parking
Opis:

Stambeni prostor: 140
Zemljište: 300
Broj soba: 5
Broj katova: 1
Broj kupaonica: 3
Udaljenost od mora: 100 m

 

Ova lijepa kuća / vila nalazi se na atraktivnoj lokaciji, svega 100 m od mora u Rogoznici.

Izgrađena je na parceli od 300 m2 i prostire se na dvije etaže sa ukupno 140 m2 stambene površine. Renovirana je 2012. i spremna je za useljenje. Prizemlje (70m2)sasatoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonicom, dvije spavaće sobe i jedne kupaonice. Iz blagovaonice se izlazi na nenatkrivenu terasu (25m2). Vanjskim stepenicama dolazi se na kat (70m2) koji se sastoji od dnevnog boravka sa kuhinjom, tri spavaće sobe i dvije kupaonice te nenatkrivenu terasu (25m2). Ispred nekretnine su 3 parkirna mjesta.

Pred kućom je plaža (koja se koristi samo od vlasnika ove nekretnine) kao i vez za brod dok se u blizini nalazi dućan i restorani, a 12km dalje, u većem mjestu pošta, restorani, veće trgovine..... Lijepa lokacija u blizini mora, vez za brod, kvalitetna gradnja te blizina popratnih sadržaja omogućiti će Vam idealan odmor u srcu Mediterana.

Opis lokacije
Rogoznica
Rogoznica is a popular tourist village on the Dalmatian coast in Croatia that lies in the southernmost part of the Šibenik-Knin County, in a deep bay sheltered from wind, about 30 km from Šibenik. In the 2001 census, the population of the village was 2,391, with 96% declaring themselves Croats. It is occasionally called Šibenska Rogoznica to distinguish it from Lokva Rogoznica, another tourist resort in Dalmatia.

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.