Hrvatska, Rogoznica - Kuća / villa s pogledom na more, na prodaju
Dalmatinska obala

Ref. : 3783/30, Kuća / Vila Prodaja

Prodajna cijena:249.000 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Rogoznica
Snižena cijena!
Prednosti:
  • Pogled na more
  • Garaža
  • Parking
Opis:

Stambeni prostor: 460
Zemljište: 375
Broj soba: 10
Broj katova: 4
Broj kupaonica: 6
Udaljenost od mora: 150 m

 

Ova prostrana kuća s pogledom na more smještena je na lijepoj lokaciji u Rogoznici, svega 150 m od prekrasne uvale i te plaže

Prostire se na 4 etaže (podrum, dva kata i potkrovlje) sa ukupno 460 m2 stambene površine. Na prvom katu se nalazi velika ljetna terasa, kuhinja, kupaonica, jedna spavaća soba, prostrana blagovaonica sa velikim dnevnim boravkom i unutarnjim kaminom. Na drugom katu se također nalazi velika terasa sa predivnim pogledom na more, šest spavaćih soba te dvije kupaonice. U potkrovlju se nalazi velika terasa sa prekrasnim otvorenim pogledom na more i otoke, tri spavace sobe, kupaonica, te kuhinja i blagovaonica, odnosno dnevni boravak. Ukupno ima 10 spavaćih soba, od toga dvije imaju zasebni kupaonicu, a u kući se još nalaze 4 kupaonice, ukupno njih šest.

Ukupna površina okućnice je 375 m2 gdje se nalazi prostrana garaža sa velikom ostavom i alatnom spremom, parking za 4+1 vozilo te mala kućica sa kaminom i zasebnom kupaonom.

Opis lokacije
Rogoznica
Rogoznica is a popular tourist village on the Dalmatian coast in Croatia that lies in the southernmost part of the Šibenik-Knin County, in a deep bay sheltered from wind, about 30 km from Šibenik. In the 2001 census, the population of the village was 2,391, with 96% declaring themselves Croats. It is occasionally called Šibenska Rogoznica to distinguish it from Lokva Rogoznica, another tourist resort in Dalmatia.

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.
FAQ

Ovo su odgovori na Vaša najčešće postavljana pitanja, za sva ostala pitanja ili nejasnoće slobodno nas kontaktirajte ili dođite u naš ured.

1. Mogu li stranci kupiti nekretninu u Hrvatskoj?

Postoji razlika između građana EU i građana koji nisu državljani EU. Građani EU, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine u Hrvatskoj pod istim uvjetima kao i hrvatski državljani. Državljani drugih zemalja, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine po načelu uzajamnosti i za to trebaju zatražiti odobrenje od Ministarstva pravde Republike Hrvatske.

2. Koje poreze moram platiti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Porez na imovinu u Hrvatskoj iznosi 3% od procjene imovine poreznog ureda. Kupac ga plaća i to samo jednom.

3. Koje je najbolje doba godine za odlazak u Hrvatsku?

Hrvatska ima blagu klimu, pa je vrlo lijepo posjetiti bilo kada. Ipak, najbolje razdoblje za kupnju je između listopada i prosinca, te od travnja do lipnja. Kao turistička zemlja, tijekom ljeta mnogi su objekti iznajmljeni, pa je teže organizirati posjete nekretninama.

4. Koje je najbolje mjesto u Hrvatskoj za kupnju vile?

Prvi red do mora uvijek je dobitna situacija. Što se tiče lokacije: uz obalu od Dubrovnika do Zadra, a od srednjodalmatinskih otoka najpovoljniji su Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula i poluotok Pelješac.

5. Kako mogu naći kuću za iznajmljivanje u Splitu u Hrvatskoj?

Split je više apartmansko mjesto, pa je lakše iznajmiti stan na duži rok. Međutim, moguće je naći vilu na dugoročni najam. Kako je zakup uvijek nepredvidiv, a situacija se brzo mijenja, uvijek je najbolje rješenje kontaktirati agenciju kako bi vidjeli što je trenutno na tržištu i dostupno.

6. Je li sada dobro vrijeme za ulaganje na hrvatskom tržištu nekretnina?

Tržište nekretnina u Hrvatskoj je posljednjih godina vrlo živo i još uvijek raste, pa je svakako dobro razdoblje za ulaganje i postizanje zadovoljavajućeg povrata investicije.

7. Što je OIB i zašto mi je potreban?

Na engleskom je 'PIN' što znači 'osobni identifikacijski broj' i potreban je za bilo koji ugovor. Jedinstven je za svaku osobu, hrvatskog ili stranca, a koristi se kao jedinstveni identifikator u raznim službenim evidencijama.

8. Mogu li platiti u stranoj valuti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Sva plaćanja nekretnina moraju biti u nacionalnoj valuti, u kunama. Međutim, svako plaćanje u stranoj valuti preračunat će se u kune.