Hrvatska, Rogoznica - Luksuzna obiteljska vila s bazenom, na prodaju
Dalmatinska obala

Ref. : 2022/112, Kuća / Vila Prodaja

Prodajna cijena:1.200.000 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Rogoznica
Prednosti:
  • Bazen
  • Pogled na more
  • Parking
  • Garaža
  • Luksuzna
  • Moderno
  • Kamena kuća
  • Novogradnja
  • Najbolja ponuda
Opis:

Stambeni prostor: 300
Zemljište: 400
Broj soba: 3
Broj katova: 3
Broj kupaonica: 6
Udaljenost od mora: 30 m

 

Luksuzna obiteljska vila, smještena u prekrasnoj uvali u blizini Rogoznice. Vila je smještena na kraju pristupne ceste, što je čini izoliranom od brojnih apartmanskih kuća, turista i buke automobila, čime su joj pruženi mir, tišina i privatnost.

Ukupne stambene površine 300 m2, sastoji se od podruma, prizemlja, prvog i drugog kata. U podrumu je položena garaža, iz koje postoji direktan ulaz u vilu, tehničku sobu, te nekoliko praznih prostorija koji se mogu koristiti kao dodatan apartman, kino, teretana i slično.

U prizemlju se nalaze kuhinja, dnevni boravak, blagovaonica, terasa, bazen te WC za goste. Na prvom katu su smještene tri spavaće sobe, od kojih dvije imaju vlastitu kupaonicu, te jedna dodatna kupaonica. Na drugom katu je smješteni sauna i terasa sa panoramskim pogledom. Tu su također i instalacije za kuhinju i jacuzzi.

U garaži se nalazi jedno parkirno mjesto, dok u blizini vile postoji nekoliko parkirnih mjesta. Centralno podno grijanje se proteže kroz cijelu vilu, a u kupaonicama je postavljeno dodatno električno podno grijanje. Osim toga, svaka prostorija je opremljena klima uređajem. Pri izgradnji vile su korišteni materijali vrhunske kvalitete - pločice, mramor, staklo, kao i staklena ograda koje će naknadno biti ugrađena.

Udaljenost do Zračne luke Split je 30 km, a do grada Rogoznice 10 km.

Opis lokacije
Rogoznica
Rogoznica is a popular tourist village on the Dalmatian coast in Croatia that lies in the southernmost part of the Šibenik-Knin County, in a deep bay sheltered from wind, about 30 km from Šibenik. In the 2001 census, the population of the village was 2,391, with 96% declaring themselves Croats. It is occasionally called Šibenska Rogoznica to distinguish it from Lokva Rogoznica, another tourist resort in Dalmatia.

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.
FAQ

Ovo su odgovori na Vaša najčešće postavljana pitanja, za sva ostala pitanja ili nejasnoće slobodno nas kontaktirajte ili dođite u naš ured.

1. Mogu li stranci kupiti nekretninu u Hrvatskoj?

Postoji razlika između građana EU i građana koji nisu državljani EU. Građani EU, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine u Hrvatskoj pod istim uvjetima kao i hrvatski državljani. Državljani drugih zemalja, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine po načelu uzajamnosti i za to trebaju zatražiti odobrenje od Ministarstva pravde Republike Hrvatske.

2. Koje poreze moram platiti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Porez na imovinu u Hrvatskoj iznosi 3% od procjene imovine poreznog ureda. Kupac ga plaća i to samo jednom.

3. Koje je najbolje doba godine za odlazak u Hrvatsku?

Hrvatska ima blagu klimu, pa je vrlo lijepo posjetiti bilo kada. Ipak, najbolje razdoblje za kupnju je između listopada i prosinca, te od travnja do lipnja. Kao turistička zemlja, tijekom ljeta mnogi su objekti iznajmljeni, pa je teže organizirati posjete nekretninama.

4. Koje je najbolje mjesto u Hrvatskoj za kupnju vile?

Prvi red do mora uvijek je dobitna situacija. Što se tiče lokacije: uz obalu od Dubrovnika do Zadra, a od srednjodalmatinskih otoka najpovoljniji su Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula i poluotok Pelješac.

5. Kako mogu naći kuću za iznajmljivanje u Splitu u Hrvatskoj?

Split je više apartmansko mjesto, pa je lakše iznajmiti stan na duži rok. Međutim, moguće je naći vilu na dugoročni najam. Kako je zakup uvijek nepredvidiv, a situacija se brzo mijenja, uvijek je najbolje rješenje kontaktirati agenciju kako bi vidjeli što je trenutno na tržištu i dostupno.

6. Je li sada dobro vrijeme za ulaganje na hrvatskom tržištu nekretnina?

Tržište nekretnina u Hrvatskoj je posljednjih godina vrlo živo i još uvijek raste, pa je svakako dobro razdoblje za ulaganje i postizanje zadovoljavajućeg povrata investicije.

7. Što je OIB i zašto mi je potreban?

Na engleskom je 'PIN' što znači 'osobni identifikacijski broj' i potreban je za bilo koji ugovor. Jedinstven je za svaku osobu, hrvatskog ili stranca, a koristi se kao jedinstveni identifikator u raznim službenim evidencijama.

8. Mogu li platiti u stranoj valuti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Sva plaćanja nekretnina moraju biti u nacionalnoj valuti, u kunama. Međutim, svako plaćanje u stranoj valuti preračunat će se u kune.