Hrvatska, Rogoznica - Luksuzna vila s pogledom na more, na prodaju
Dalmatinska obala

Ref. : 2022/150, Kuća / Vila Prodaja

Prodajna cijena:990.000 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Rogoznica
Prednosti:
  • Bazen
  • Pogled na more
  • Parking
  • Luksuzna
  • Moderno
  • Novogradnja
  • Najbolja ponuda
Opis:

Stambeni prostor: 400
Zemljište: 450
Broj soba: 5
Broj katova: 3
Broj kupaonica: 7
Udaljenost od mora: 50 m

 

Luksuzna vila smještena u predivnoj uvali, u drugom redu do mora te samo 50 metara od plaže. Nalazi se na kraju male lokalne ceste (bez prometa ispred) u mjestu Rogoznica te u blizini svih dalmatinskih kulturnih i povijesnih destinacija - Šibenika, Splita, Trogira te nacionalnog parka Kornati.

Vila je izgrađena na zemljištu od 450 m2, proteže se na ukupno 390 m2 stambene površine, a sastoji se od tri etaže (prizemlje, prvi i drugi kat). Posjeduje ukupno 5 spavaćih soba s vlastitim kupaonicama, što je dovoljan kapacitet za ugostiti 10 osoba.

U prizemlju je smještena kuhinja s blagovaonicom, dvije spavaće sobe, WC sa perilicom rublja te terasa. U blagovaonici i na terasi se se nalazi blagovaonski stol za 10 osoba. Na prvom katu se nalaze tri spavaće sobe s vlastitim kupaonicama i dnevni boravak. Ova etaža također ima pripadajuću terasu koja pruža lijep pogled na more.

Drugi kat nekretnine je namijenjen za zabavu i opuštanje, te uključuje predivni terasu sa preljevnim (infinity) bazenom, Jacuzzi za 4 osobe te terasu sa prostorom za sunčanje i predivnim pogledom na more. U unutarnjem prostoru je smještena sauna, dva WC-a te igraonica s bilijarom, stolnim nogometom, pikadom i malom kuhinjom.

Opis lokacije
Rogoznica
Rogoznica is a popular tourist village on the Dalmatian coast in Croatia that lies in the southernmost part of the Šibenik-Knin County, in a deep bay sheltered from wind, about 30 km from Šibenik. In the 2001 census, the population of the village was 2,391, with 96% declaring themselves Croats. It is occasionally called Šibenska Rogoznica to distinguish it from Lokva Rogoznica, another tourist resort in Dalmatia.

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.
FAQ

Ovo su odgovori na Vaša najčešće postavljana pitanja, za sva ostala pitanja ili nejasnoće slobodno nas kontaktirajte ili dođite u naš ured.

1. Mogu li stranci kupiti nekretninu u Hrvatskoj?

Postoji razlika između građana EU i građana koji nisu državljani EU. Građani EU, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine u Hrvatskoj pod istim uvjetima kao i hrvatski državljani. Državljani drugih zemalja, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine po načelu uzajamnosti i za to trebaju zatražiti odobrenje od Ministarstva pravde Republike Hrvatske.

2. Koje poreze moram platiti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Porez na imovinu u Hrvatskoj iznosi 3% od procjene imovine poreznog ureda. Kupac ga plaća i to samo jednom.

3. Koje je najbolje doba godine za odlazak u Hrvatsku?

Hrvatska ima blagu klimu, pa je vrlo lijepo posjetiti bilo kada. Ipak, najbolje razdoblje za kupnju je između listopada i prosinca, te od travnja do lipnja. Kao turistička zemlja, tijekom ljeta mnogi su objekti iznajmljeni, pa je teže organizirati posjete nekretninama.

4. Koje je najbolje mjesto u Hrvatskoj za kupnju vile?

Prvi red do mora uvijek je dobitna situacija. Što se tiče lokacije: uz obalu od Dubrovnika do Zadra, a od srednjodalmatinskih otoka najpovoljniji su Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula i poluotok Pelješac.

5. Kako mogu naći kuću za iznajmljivanje u Splitu u Hrvatskoj?

Split je više apartmansko mjesto, pa je lakše iznajmiti stan na duži rok. Međutim, moguće je naći vilu na dugoročni najam. Kako je zakup uvijek nepredvidiv, a situacija se brzo mijenja, uvijek je najbolje rješenje kontaktirati agenciju kako bi vidjeli što je trenutno na tržištu i dostupno.

6. Je li sada dobro vrijeme za ulaganje na hrvatskom tržištu nekretnina?

Tržište nekretnina u Hrvatskoj je posljednjih godina vrlo živo i još uvijek raste, pa je svakako dobro razdoblje za ulaganje i postizanje zadovoljavajućeg povrata investicije.

7. Što je OIB i zašto mi je potreban?

Na engleskom je 'PIN' što znači 'osobni identifikacijski broj' i potreban je za bilo koji ugovor. Jedinstven je za svaku osobu, hrvatskog ili stranca, a koristi se kao jedinstveni identifikator u raznim službenim evidencijama.

8. Mogu li platiti u stranoj valuti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Sva plaćanja nekretnina moraju biti u nacionalnoj valuti, u kunama. Međutim, svako plaćanje u stranoj valuti preračunat će se u kune.