Hrvatska, Rogoznica - Predivna vila s bazenom, na prodaju
Dalmatinska obala

Ref. : 2022/117, Kuća / Vila Prodaja

Prodajna cijena:700.000 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Rogoznica
Prednosti:
  • Bazen
  • Pogled na more
  • Parking
  • Luksuzna
  • Moderno
  • Novogradnja
  • Najbolja ponuda
Opis:

Stambeni prostor: 250
Zemljište: 460
Broj soba: 5
Broj katova: 2
Broj kupaonica: 4
Udaljenost od mora: 50 m

 

Predivna vila smještena samo 50 metara od plaže, nedaleko od grada Rogoznice. Zapadne orijentacije, s predivnim pogledom na more i zalazak sunca. Vila je dovršena 2015. godine, a u izgradnji su korišteni visokokvalitetni materijali. Prodaje se potpuno namještena, te spremna za useljenje.

Ukupne stambene površine 250 m2, sastoji se od tri etaže - prizemlja, prvog i drugog kata. U prizemlju su smješteni kuhinja, dnevni boravak i blagovaonica, gostinjska kupaonica te prostrana terasa sa vanjskom blagovaonicom i "infinity" bazenom. Vila se sastoji od ukupno 4 spavaće sobe - tri na prvom katu, te jedna na među-katu. Dvije spavaće sobe imaju izlaz na zajednički balkon, sa kojeg se pruža predivan pogled na more.

Na drugom katu se nalazi soba za opuštanje sa jacuzzijem, te velika terasa sa otvorenim pogledom na more.

Do vile postoji pristupni put, a parkiralište je smješteno na vrhu objekta. Zračna luka u Splitu je udaljena 30 km, a centar Rogoznice 5 km

Opis lokacije
Rogoznica
Rogoznica is a popular tourist village on the Dalmatian coast in Croatia that lies in the southernmost part of the Šibenik-Knin County, in a deep bay sheltered from wind, about 30 km from Šibenik. In the 2001 census, the population of the village was 2,391, with 96% declaring themselves Croats. It is occasionally called Šibenska Rogoznica to distinguish it from Lokva Rogoznica, another tourist resort in Dalmatia.

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.