Hrvatska, Rogoznica - Predivna villa uz more, na prodaju
Dalmatinska obala

Ref. : 2022/161, Kuća / Vila Prodano

Prodajna cijena:590.000 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Rogoznica
PRODANO!
Prednosti:
  • Prvi red do mora
  • Pogled na more
  • Parking
  • Luksuzna
  • Moderno
Opis:

Stambeni prostor: 280
Zemljište: 505
Broj soba: 5
Broj katova: 2
Broj kupaonica: 4
Udaljenost od mora: 5 m

 

Lijepa dvojna vila smještena u prvom redu do mora, u predivnoj uvali nedaleko od mjesta Rogoznice. Privatna plaža se nalazi ispred nekretnina (cca 5 metara), sa privatnom vezom za brod. Nekretnine je smještena na zemljištu od 505 m2, posjeduje 280 m2 stambene površine uključujući i dva apartmana na odvojenom dijelu parcele. Iznad apartmana, sa sjeverne strane nekretnine, se nalazi parkiralište za nekoliko vozila, osigurano kliznim dvorišnim vratima.

Donja etaža nekretnine sastoji se od kuhinje, dnevnog boravka s blagovaonicom te WC. Iz dnevnog boravka je izlaz na polunatkrivenu terasu sa prostorom za objed, gdje je smještena i vanjska kuhinja, kao i vanjski tuš. Unutrašnje, kamenom obložene stepenice vode na drugu etažu, koja se sastoji od tri spavaće sobe, od kojih je jedna master spavaća soba sa vlastitom kupaonicom. Na ovom katu je također smještena i mini kuhinja s kaučem, kao i predivna terasa s otvorenim pogledom na more. Dva zasebna apartmana za goste se prostiru na 28 m2 i 30 m2 stambene površine, a nalaze se iza ville. Oba apartmana posjeduju mini kuhinju i kupaonicu, te su klimatizirani. Ispred je mali prostor za objed, kao i roštilj.

Villa je novouređena, potpuno opremljena luksuznim namještajem te klimatizacijom u svakoj prostoriji. Okućnica je potpuno uređena, sa kultiviranim vrtom s navodnjavanjem te stepenicama obloženim kamenom. Ispod nekretnine, do mora, nalazi se manja garaža, površine 25 m2, dovoljna za spremanje manjeg broda ili opreme za plažu.

Udaljenost do Zračne luke Split je otprilike 25 min vožnje, a do grada Splita cca 45 min.

Opis lokacije
Rogoznica
Rogoznica is a popular tourist village on the Dalmatian coast in Croatia that lies in the southernmost part of the Šibenik-Knin County, in a deep bay sheltered from wind, about 30 km from Šibenik. In the 2001 census, the population of the village was 2,391, with 96% declaring themselves Croats. It is occasionally called Šibenska Rogoznica to distinguish it from Lokva Rogoznica, another tourist resort in Dalmatia.

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.
FAQ

Ovo su odgovori na Vaša najčešće postavljana pitanja, za sva ostala pitanja ili nejasnoće slobodno nas kontaktirajte ili dođite u naš ured.

1. Mogu li stranci kupiti nekretninu u Hrvatskoj?

Postoji razlika između građana EU i građana koji nisu državljani EU. Građani EU, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine u Hrvatskoj pod istim uvjetima kao i hrvatski državljani. Državljani drugih zemalja, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine po načelu uzajamnosti i za to trebaju zatražiti odobrenje od Ministarstva pravde Republike Hrvatske.

2. Koje poreze moram platiti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Porez na imovinu u Hrvatskoj iznosi 3% od procjene imovine poreznog ureda. Kupac ga plaća i to samo jednom.

3. Koje je najbolje doba godine za odlazak u Hrvatsku?

Hrvatska ima blagu klimu, pa je vrlo lijepo posjetiti bilo kada. Ipak, najbolje razdoblje za kupnju je između listopada i prosinca, te od travnja do lipnja. Kao turistička zemlja, tijekom ljeta mnogi su objekti iznajmljeni, pa je teže organizirati posjete nekretninama.

4. Koje je najbolje mjesto u Hrvatskoj za kupnju vile?

Prvi red do mora uvijek je dobitna situacija. Što se tiče lokacije: uz obalu od Dubrovnika do Zadra, a od srednjodalmatinskih otoka najpovoljniji su Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula i poluotok Pelješac.

5. Kako mogu naći kuću za iznajmljivanje u Splitu u Hrvatskoj?

Split je više apartmansko mjesto, pa je lakše iznajmiti stan na duži rok. Međutim, moguće je naći vilu na dugoročni najam. Kako je zakup uvijek nepredvidiv, a situacija se brzo mijenja, uvijek je najbolje rješenje kontaktirati agenciju kako bi vidjeli što je trenutno na tržištu i dostupno.

6. Je li sada dobro vrijeme za ulaganje na hrvatskom tržištu nekretnina?

Tržište nekretnina u Hrvatskoj je posljednjih godina vrlo živo i još uvijek raste, pa je svakako dobro razdoblje za ulaganje i postizanje zadovoljavajućeg povrata investicije.

7. Što je OIB i zašto mi je potreban?

Na engleskom je 'PIN' što znači 'osobni identifikacijski broj' i potreban je za bilo koji ugovor. Jedinstven je za svaku osobu, hrvatskog ili stranca, a koristi se kao jedinstveni identifikator u raznim službenim evidencijama.

8. Mogu li platiti u stranoj valuti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Sva plaćanja nekretnina moraju biti u nacionalnoj valuti, u kunama. Međutim, svako plaćanje u stranoj valuti preračunat će se u kune.