Hrvatska, Sibenik - Kuća / vila, prvi red do mora
Dalmatinska obala

Ref. : 4321/30, Kuća / Vila Prodano

Prodajna cijena:1.199.000 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Sibenik
PRODANO!
Prednosti:
  • Prvi red do mora
  • Pogled na more
  • Parking
Opis:

Stambeni prostor: 500
Zemljište: 298
Broj soba: 6
Broj katova: 4
Udaljenost od mora: 10 m

 

Ova lijepa kuća / vila se nalazi u manjem romantičnom mjestu, prvi red do mora, na rtu pored Šibenika.

Kuća je smještena na prostranoj parceli, prostire se na 4 kata sa ukupno 500 m2 stambene površine podijeljenih u 3 potpuno opremljena i vrhunski namještena apartmana. Svaki apartman sastoji se od 2 spavaće sobe s jednom direktno povezanom kuponicom, dnevnog boravka s blagovaonicom i potpuno opremljene kuhinje te cca 50 m2 višestrane terase s pogledom na more. Podrum se sastoji od garaže za tri vozila, spavaće sobe s tušem, toaleta, praonice rublja te prostorije sa kućanskim uređajima.

Pred kućom se nalazi zeleni pojas s palmama do mora, kao i masivne kamena kamene ploče te dovoljno parking mjesta za goste i posjetitelje. Do prirodne stjenovite i šljunčane plaže, kao i betonske, može se brzo doći pješice, a obe su pogodne i za djecu. More je kristalno čisto, pogodno za ronjenje i ribolov. U blizini se nalaze Nacionalni park Kornati i Krka (slapovi) popularna izletišna destinacija kao i svi popratni potrebni sadržaju (supermarket, pekara, pošta, restorani, kafići).

Opis lokacije
Šibenik (Croatian pronunciation: [ʃîbeniːk]) is a historic town in Croatia, located in central Dalmatia where the river Krka flows into the Adriatic Sea. Šibenik is a political, educational, transport, industrial and tourist center of Šibenik–Knin County.

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.Slične Nekretnine


FAQ

Ovo su odgovori na Vaša najčešće postavljana pitanja, za sva ostala pitanja ili nejasnoće slobodno nas kontaktirajte ili dođite u naš ured.

1. Mogu li stranci kupiti nekretninu u Hrvatskoj?

Postoji razlika između građana EU i građana koji nisu državljani EU. Građani EU, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine u Hrvatskoj pod istim uvjetima kao i hrvatski državljani. Državljani drugih zemalja, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine po načelu uzajamnosti i za to trebaju zatražiti odobrenje od Ministarstva pravde Republike Hrvatske.

2. Koje poreze moram platiti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Porez na imovinu u Hrvatskoj iznosi 3% od procjene imovine poreznog ureda. Kupac ga plaća i to samo jednom.

3. Koje je najbolje doba godine za odlazak u Hrvatsku?

Hrvatska ima blagu klimu, pa je vrlo lijepo posjetiti bilo kada. Ipak, najbolje razdoblje za kupnju je između listopada i prosinca, te od travnja do lipnja. Kao turistička zemlja, tijekom ljeta mnogi su objekti iznajmljeni, pa je teže organizirati posjete nekretninama.

4. Koje je najbolje mjesto u Hrvatskoj za kupnju vile?

Prvi red do mora uvijek je dobitna situacija. Što se tiče lokacije: uz obalu od Dubrovnika do Zadra, a od srednjodalmatinskih otoka najpovoljniji su Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula i poluotok Pelješac.

5. Kako mogu naći kuću za iznajmljivanje u Splitu u Hrvatskoj?

Split je više apartmansko mjesto, pa je lakše iznajmiti stan na duži rok. Međutim, moguće je naći vilu na dugoročni najam. Kako je zakup uvijek nepredvidiv, a situacija se brzo mijenja, uvijek je najbolje rješenje kontaktirati agenciju kako bi vidjeli što je trenutno na tržištu i dostupno.

6. Je li sada dobro vrijeme za ulaganje na hrvatskom tržištu nekretnina?

Tržište nekretnina u Hrvatskoj je posljednjih godina vrlo živo i još uvijek raste, pa je svakako dobro razdoblje za ulaganje i postizanje zadovoljavajućeg povrata investicije.

7. Što je OIB i zašto mi je potreban?

Na engleskom je 'PIN' što znači 'osobni identifikacijski broj' i potreban je za bilo koji ugovor. Jedinstven je za svaku osobu, hrvatskog ili stranca, a koristi se kao jedinstveni identifikator u raznim službenim evidencijama.

8. Mogu li platiti u stranoj valuti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Sva plaćanja nekretnina moraju biti u nacionalnoj valuti, u kunama. Međutim, svako plaćanje u stranoj valuti preračunat će se u kune.