Hrvatska, Sibenik - Novoizgrađena villa na mirnoj lokaciji
Dalmatinska obala

Ref. : 4870/30, Kuća / Vila Prodaja

Prodajna cijena:360.000 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Sibenik
Prednosti:
  • Bazen
  • Garaža
  • Parking
  • Novogradnja
Opis:

Stambeni prostor: 186
Zemljište: 1050
Broj soba: 4
Broj katova: 2
Broj kupaonica: 5
Udaljenost od mora: 4000 m

 

Dvije novoizgrađene ville na prodaju, identičnog izgleda, smještene nedaleko od grada Šibenika. Svaka vila se prostire na dvije etaže ukupne stambene površine 186 m2. Svakoj villi se nalazi na zemljištu od 1050 m2. Nekretnina je idealna za sve u potrazi za mirnom, daleko od gradske buke, s obzirom da su ville smještene na mirnoj i osamljenoj lokaciji s velikom dozom privatnosti.

U prizemlju nekretnine se nalazi dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom, kupaonica, WC, predulaz, strojarnica i garaža površine 18,70 m2. Na ovoj etaži su također i dvije natkrivene terase te bazen površine 32 m2. Unutrašnje stepenište vodi na drugu etažu, gdje se nalaze četiri spavaće sobe, od čega dvije imaju vlastite kupaonice i izlaz na privatne terase, te jedna dodatna kupaonica.

Kroz nekretninu je postavljeno podno grijanje te klima uređaji te je opremljena alarmnim sustavom i video nadzorom. Ispred nekretnine se nalaze roštilj i vanjski tuš, dok je kroz vrt postavljen sustav navodnjavanja.

Završetak radova je predviđen za početak rujna 2019. godine.

Opis lokacije
Šibenik (Croatian pronunciation: [ʃîbeniːk]) is a historic town in Croatia, located in central Dalmatia where the river Krka flows into the Adriatic Sea. Šibenik is a political, educational, transport, industrial and tourist center of Šibenik–Knin County.

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.
FAQ

Ovo su odgovori na Vaša najčešće postavljana pitanja, za sva ostala pitanja ili nejasnoće slobodno nas kontaktirajte ili dođite u naš ured.

1. Mogu li stranci kupiti nekretninu u Hrvatskoj?

Postoji razlika između građana EU i građana koji nisu državljani EU. Građani EU, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine u Hrvatskoj pod istim uvjetima kao i hrvatski državljani. Državljani drugih zemalja, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine po načelu uzajamnosti i za to trebaju zatražiti odobrenje od Ministarstva pravde Republike Hrvatske.

2. Koje poreze moram platiti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Porez na imovinu u Hrvatskoj iznosi 3% od procjene imovine poreznog ureda. Kupac ga plaća i to samo jednom.

3. Koje je najbolje doba godine za odlazak u Hrvatsku?

Hrvatska ima blagu klimu, pa je vrlo lijepo posjetiti bilo kada. Ipak, najbolje razdoblje za kupnju je između listopada i prosinca, te od travnja do lipnja. Kao turistička zemlja, tijekom ljeta mnogi su objekti iznajmljeni, pa je teže organizirati posjete nekretninama.

4. Koje je najbolje mjesto u Hrvatskoj za kupnju vile?

Prvi red do mora uvijek je dobitna situacija. Što se tiče lokacije: uz obalu od Dubrovnika do Zadra, a od srednjodalmatinskih otoka najpovoljniji su Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula i poluotok Pelješac.

5. Kako mogu naći kuću za iznajmljivanje u Splitu u Hrvatskoj?

Split je više apartmansko mjesto, pa je lakše iznajmiti stan na duži rok. Međutim, moguće je naći vilu na dugoročni najam. Kako je zakup uvijek nepredvidiv, a situacija se brzo mijenja, uvijek je najbolje rješenje kontaktirati agenciju kako bi vidjeli što je trenutno na tržištu i dostupno.

6. Je li sada dobro vrijeme za ulaganje na hrvatskom tržištu nekretnina?

Tržište nekretnina u Hrvatskoj je posljednjih godina vrlo živo i još uvijek raste, pa je svakako dobro razdoblje za ulaganje i postizanje zadovoljavajućeg povrata investicije.

7. Što je OIB i zašto mi je potreban?

Na engleskom je 'PIN' što znači 'osobni identifikacijski broj' i potreban je za bilo koji ugovor. Jedinstven je za svaku osobu, hrvatskog ili stranca, a koristi se kao jedinstveni identifikator u raznim službenim evidencijama.

8. Mogu li platiti u stranoj valuti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Sva plaćanja nekretnina moraju biti u nacionalnoj valuti, u kunama. Međutim, svako plaćanje u stranoj valuti preračunat će se u kune.