Hrvatska, Solta - Kuća / villa, prvi red do mora sa brodskim vezom
Dalmatinski otoci

Ref. : 3837/30, Kuća / Vila Prodano

Prodajna cijena:350.000 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Solta
PRODANO!
Prednosti:
  • Prvi red do mora
  • Pogled na more
  • Parking
  • Moderno
Opis:

Stambeni prostor: 232
Zemljište: 355
Broj soba: 4
Broj katova: 3
Broj kupaonica: 3
Udaljenost od mora: 5 m

 

Ova luksuzna kuća / vila je smještena na izuzetnoj lokaciji, prvi red do mora na otoku Šolti te se prodaje kao tvrtka koja ima kategorizaciju i dozvolu za iznajmljivanje za 9 osoba.

Kuća / villa je iznimno kvalitetno izgrađena, na parceli od 355 m2 sa ukupnom stabmenom površinom od 233 m2. Prednji dio kuće je obložen bračkim kamenom. Sastoji se od 2 apartmana. Oba apartmana sastoje se od kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka, 2 spavaće sobe i kupaonice. U prizemlju kuće nalazi se i podrum s garažom te mali stan koji se koristi kao praonica. Jedna prostrana terasa se nalazi pred kućom a dvije natkrivene su smještene su na prvom i drugom katu s kojih se pruža očaravajući pogled na more. Prekrasno uređena okućnica sa mediteranskim stablima i biljem svakako pridonosi savršenom dojmu Jadrana .

Idealna lokacija, fantastičan pogled na more od 270 stupnjeva, udaljenost od mora od svega 10 m, lijepi pristup moru te mjesto za vlastiti brod te blizina svih popratnih sadržaja (trgovine i restorani) ovu lokaciju čine idealnom za miran odmor a ujedno je i izuzena poslovna prilika.

Opis lokacije
Šolta is an island in Croatia. It is situated in the Adriatic Sea in the central Dalmatian archipelago, west of the island of Brač, south of Split and east of the Drvenik islands, Drvenik Mali and Drvenik Veli.

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.Slične Nekretnine


FAQ

Ovo su odgovori na Vaša najčešće postavljana pitanja, za sva ostala pitanja ili nejasnoće slobodno nas kontaktirajte ili dođite u naš ured.

1. Mogu li stranci kupiti nekretninu u Hrvatskoj?

Postoji razlika između građana EU i građana koji nisu državljani EU. Građani EU, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine u Hrvatskoj pod istim uvjetima kao i hrvatski državljani. Državljani drugih zemalja, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine po načelu uzajamnosti i za to trebaju zatražiti odobrenje od Ministarstva pravde Republike Hrvatske.

2. Koje poreze moram platiti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Porez na imovinu u Hrvatskoj iznosi 3% od procjene imovine poreznog ureda. Kupac ga plaća i to samo jednom.

3. Koje je najbolje doba godine za odlazak u Hrvatsku?

Hrvatska ima blagu klimu, pa je vrlo lijepo posjetiti bilo kada. Ipak, najbolje razdoblje za kupnju je između listopada i prosinca, te od travnja do lipnja. Kao turistička zemlja, tijekom ljeta mnogi su objekti iznajmljeni, pa je teže organizirati posjete nekretninama.

4. Koje je najbolje mjesto u Hrvatskoj za kupnju vile?

Prvi red do mora uvijek je dobitna situacija. Što se tiče lokacije: uz obalu od Dubrovnika do Zadra, a od srednjodalmatinskih otoka najpovoljniji su Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula i poluotok Pelješac.

5. Kako mogu naći kuću za iznajmljivanje u Splitu u Hrvatskoj?

Split je više apartmansko mjesto, pa je lakše iznajmiti stan na duži rok. Međutim, moguće je naći vilu na dugoročni najam. Kako je zakup uvijek nepredvidiv, a situacija se brzo mijenja, uvijek je najbolje rješenje kontaktirati agenciju kako bi vidjeli što je trenutno na tržištu i dostupno.

6. Je li sada dobro vrijeme za ulaganje na hrvatskom tržištu nekretnina?

Tržište nekretnina u Hrvatskoj je posljednjih godina vrlo živo i još uvijek raste, pa je svakako dobro razdoblje za ulaganje i postizanje zadovoljavajućeg povrata investicije.

7. Što je OIB i zašto mi je potreban?

Na engleskom je 'PIN' što znači 'osobni identifikacijski broj' i potreban je za bilo koji ugovor. Jedinstven je za svaku osobu, hrvatskog ili stranca, a koristi se kao jedinstveni identifikator u raznim službenim evidencijama.

8. Mogu li platiti u stranoj valuti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Sva plaćanja nekretnina moraju biti u nacionalnoj valuti, u kunama. Međutim, svako plaćanje u stranoj valuti preračunat će se u kune.