Hrvatska, Split center - Apartman u centru Splita
Dalmatinska obala

Ref. : 4492/30, Apartman Prodano

Prodajna cijena:75.000 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Split center
PRODANO!
Opis:

Stambeni prostor: 24
Broj soba: 1
Broj kupaonica: 1
Udaljenost od mora: 100 m

 

Ova renovirani jednosobni apartman smješten je na prvom katu kamene kuće u samom centru Splita, svega 100 metara od Marmontove ulice i Rive.

Sastoji se od jedne velike spavaće sobe (veliki bračni krevet), kuhinje koja je u potpunosti namještena i opremljena svim aparatima, komodne kupaonice i hodnika. Stan se prostire na 24 m2, iako ostavlja dojam veće kvadrature. Osunčan je i prozračan te se prodaje sa svim novim namještajem.

Idealna lokacija u samom centru grada i svig zbivanja, javni parking koji je svega 20 m udaljen, blizina rive (udaljena 100 m) i Dioklecijanove palače (udaljena 200 m) ovaj apartman čini idealnim za turistički najam gdje će se svaki gost moći u potpunosti opustiti i uživati u jednom od najljepših gradova na Jadranu.

Opis lokacije
Split center
Split (Croatian pronunciation: [splît]; Italian: Spalato, see Name section) is the second-largest city of Croatia and the largest city of the region of Dalmatia. It lies on the eastern shore of the Adriatic Sea, centred on the Roman Palace of the Emperor Diocletian.

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.