Hrvatska, Split center - Renoviran trosoban stan, na prodaju
Dalmatinska obala

Ref. : 2019/64, Apartman Prodaja

Prodajna cijena:365.000 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Split center
Prednosti:
  • Pogled na more
  • Parking
Opis:

Stambeni prostor: 62
Zemljište: 45
Broj soba: 3
Broj kupaonica: 1

 

Renoviran trosoban stan na prodaju, smješten u starom dijelu grada Splita, unutar Dioklecijanove palače. Ovaj atraktivan stan se nalazi u lijepoj kamenoj zgradi, u blizini Peristila. Iz stana se pruža pogled na more i Rivu, te na crvene krovove koji okružuju nekretninu. Stan je smješten na četvrtom katu (zadnjem). Iz stana je izlaz na polu-natkrivenu krovnu terasu, površine 45 m2. Na terasi se nalazi vanjska kuhinja te mnoštvo zelenila.

S terase se pruža pogled na katedralu, splitsku rivu, more, Marjan i mnoštvo drugih znamenitosti. Stan se sastoji od malog hodnika, stubišta do terase, kuhinje, dnevnog boravka, kupaonice, bračne sobe i dvije dječje sobe. Trenutno se koristi za obiteljsko stanovanje, a može biti odličan turistički apartman. Kod renoviranja su korišteni odlični materijali i sve instalacije su promjenjene. Vlasnici koriste plaćeno parking mjesto udaljeno 250m od stana. Vlasnički list je 1/1 i bez tereta.

Opis lokacije
Split center
Split (Croatian pronunciation: [splît]; Italian: Spalato, see Name section) is the second-largest city of Croatia and the largest city of the region of Dalmatia. It lies on the eastern shore of the Adriatic Sea, centred on the Roman Palace of the Emperor Diocletian.

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.