Hrvatska, Split - Komforan trosoban stan, na prodaju
Dalmatinska obala

Ref. : 2016/285, Apartman Prodaja

Prodajna cijena:260.000 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Split
Opis:

Stambeni prostor: 80
Broj soba: 3
Broj katova: 1
Broj kupaonica: 1

 

Komforan trosoban stan na prodaju, smješten u blizini Zapadne obale i strogog centra grada. Stan se prostire na 80 m2 stambene površine. Smješten je na prvom katu manje stambene zgrade s ukupno 5 katova.

Stan je u dobrom stanju, iako je nužna adaptacija kako bi se prilagodio modernom vremenu. Sastoji se od komfornog hodnika, prostranog dnevnog boravka s izlazom na balkon, tri spavaće sobe - dvije sa sjevernom orijentacijom te jedna na jugu s izlazom na balkon. Osim navedenog, na sjeveru su kuhinja i kupaonica. Postoji mogućnost i zatvaranja balkona čime bi se dobilo dodatnih 10ak kvadrata stambenog prostora.

Zgrada je pozicionirana uz brdo Marjan te ima dosta svježeg zraka, što je izuzetno bitno u vrućim ljetnim mjesecima. Budući da je riječ o rijetko dostupnoj lokaciji, nekretnina je idealna za povrat investicije putem turističkog najma. Sama zgrada zahtjeva malo svježine u smislu bojanja unutrašnjosti, promjene ulaznih vrata i slično.

Opis lokacije
Split
Split (Croatian pronunciation: [splît]; Italian: Spalato, see Name section) is the second-largest city of Croatia and the largest city of the region of Dalmatia. It lies on the eastern shore of the Adriatic Sea, centred on the Roman Palace of the Emperor Diocletian. Spread over a central peninsula and its surroundings, Split's greater area includes the neighboring seaside towns as well.

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.