Hrvatska, Split - Kuća / vila s bazenom, s otvorenim pogledom na more
Dalmatinska obala

Ref. : 2021/14, Kuća / Vila Obustavljena prodaja

Prodajna cijena:1 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Split
Prednosti:
  • Prvi red do mora
  • Pogled na more
  • Bazen
  • Parking
Opis:

Stambeni prostor: 400
Zemljište: 850
Broj soba: 6
Broj katova: 3
Broj kupaonica: 6
Udaljenost od mora: 150 m

 

Ova izuzetna kuća / vila s bazenom i otvorenim pogledom na more smještena je na prekrasnoj lokaciji, prvi red do mora u blizini Splita.

Izgrađena je na parceli od 850 m2, prostire se na tri etaže, koje su međusobno povezane unutarnjim stepenicama, sa ukupno 400 m2 stambene površine. Kuća / vila je dizajnirana po principu otvorenog koncepta i sastoji se od kuhinje, blagovaonice i prostranog dnevnog borava gdje se cijelom dužinom prostire balkon sa spektakularanim pogledom na more, šest spavaćih soba te šest kupaonica. Cijela kuća je izuzetno opremljena i namještena.

Prostrana i kultivirana podijeljena je u nekoliko segmenata. S južne strane nalazi se velika zelena površina obogaćena stablima limuna, naranče, maslina te mediteranskim biljem s koje se dolazi do bazena i područja za sunčanje te kamina gdje možete u potpunosti uživati u opuštajućem odmoru te izuzetnoj gastronomiji. Kuća ima veliki garažni prostor te otvoreni parking za veći vroj vozila.

Predivna lokacija, izuzetno kvalitetna gradnja, prostrana okućnica, blizina svih popratnih sadržaja kao i većih gradova čine ovu nekretninu idealnom za miran obiteljski život.

Opis lokacije
Split
Split (Croatian pronunciation: [splît]; Italian: Spalato, see Name section) is the second-largest city of Croatia and the largest city of the region of Dalmatia. It lies on the eastern shore of the Adriatic Sea, centred on the Roman Palace of the Emperor Diocletian. Spread over a central peninsula and its surroundings, Split's greater area includes the neighboring seaside towns as well.

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.
FAQ

Ovo su odgovori na Vaša najčešće postavljana pitanja, za sva ostala pitanja ili nejasnoće slobodno nas kontaktirajte ili dođite u naš ured.

1. Mogu li stranci kupiti nekretninu u Hrvatskoj?

Postoji razlika između građana EU i građana koji nisu državljani EU. Građani EU, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine u Hrvatskoj pod istim uvjetima kao i hrvatski državljani. Državljani drugih zemalja, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine po načelu uzajamnosti i za to trebaju zatražiti odobrenje od Ministarstva pravde Republike Hrvatske.

2. Koje poreze moram platiti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Porez na imovinu u Hrvatskoj iznosi 3% od procjene imovine poreznog ureda. Kupac ga plaća i to samo jednom.

3. Koje je najbolje doba godine za odlazak u Hrvatsku?

Hrvatska ima blagu klimu, pa je vrlo lijepo posjetiti bilo kada. Ipak, najbolje razdoblje za kupnju je između listopada i prosinca, te od travnja do lipnja. Kao turistička zemlja, tijekom ljeta mnogi su objekti iznajmljeni, pa je teže organizirati posjete nekretninama.

4. Koje je najbolje mjesto u Hrvatskoj za kupnju vile?

Prvi red do mora uvijek je dobitna situacija. Što se tiče lokacije: uz obalu od Dubrovnika do Zadra, a od srednjodalmatinskih otoka najpovoljniji su Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula i poluotok Pelješac.

5. Kako mogu naći kuću za iznajmljivanje u Splitu u Hrvatskoj?

Split je više apartmansko mjesto, pa je lakše iznajmiti stan na duži rok. Međutim, moguće je naći vilu na dugoročni najam. Kako je zakup uvijek nepredvidiv, a situacija se brzo mijenja, uvijek je najbolje rješenje kontaktirati agenciju kako bi vidjeli što je trenutno na tržištu i dostupno.

6. Je li sada dobro vrijeme za ulaganje na hrvatskom tržištu nekretnina?

Tržište nekretnina u Hrvatskoj je posljednjih godina vrlo živo i još uvijek raste, pa je svakako dobro razdoblje za ulaganje i postizanje zadovoljavajućeg povrata investicije.

7. Što je OIB i zašto mi je potreban?

Na engleskom je 'PIN' što znači 'osobni identifikacijski broj' i potreban je za bilo koji ugovor. Jedinstven je za svaku osobu, hrvatskog ili stranca, a koristi se kao jedinstveni identifikator u raznim službenim evidencijama.

8. Mogu li platiti u stranoj valuti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Sva plaćanja nekretnina moraju biti u nacionalnoj valuti, u kunama. Međutim, svako plaćanje u stranoj valuti preračunat će se u kune.