Hrvatska, Split - Stan za renovaciju (Žnjan), na prodaju
Dalmatinska obala

Ref. : 2024/24, Apartman Prodano

Prodajna cijena:165.000 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Split
PRODANO!
Opis:

Stambeni prostor: 83
Zemljište: 70
Broj soba: 3
Broj katova: 1
Broj kupaonica: 2

 

Na prodaju je stan za kompletnu renovaciju, smješten u prizemlju manje stambene zgrade na gradskom predjelu Žnjan. Stan je položen u mirnoj i lijepoj ulici iza zgrade Žnjanskih blizanaca, te je zapadne orijentacije.

S ukupnom stambenom površinom od 83 m2, stan se sastoji od tri spavavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom, dnevnog boravka sa izlazom na terasu, kupaonice, WC-a i ostave.

Najveća prednost ovog stana je velika vanjska terasa površine 70 m2 koja se proteže duž zapadne strane stana. Veća spavaća soba ima izlaz na terasu od 13 m2.

Stan je izvrstan za življenje kao i turistički najam, budući da se nalazi u blizini svih bitnih sadržaja, dućana, ljekarne, autobusne stanice.

Opis lokacije
Split
Split (Croatian pronunciation: [splît]; Italian: Spalato, see Name section) is the second-largest city of Croatia and the largest city of the region of Dalmatia. It lies on the eastern shore of the Adriatic Sea, centred on the Roman Palace of the Emperor Diocletian. Spread over a central peninsula and its surroundings, Split's greater area includes the neighboring seaside towns as well.

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.