Hrvatska, Trogir - Apartmanski objekt u blizini mora, na prodaju
Dalmatinska obala

Ref. : 2021/165, Kuća / Vila Prodaja

Prodajna cijena:830.000 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Trogir
Prednosti:
  • Pogled na more
  • Parking
Opis:

Stambeni prostor: 505
Zemljište: 900
Broj soba: 20
Broj katova: 5
Broj kupaonica: 10
Udaljenost od mora: 50 m

 

Odličan apartmanski objekt na prodaju, smješten 50 metara od lijepo uređene šljunčane plaže na trogirskom području, u drugom redu do mora.

Nekretnina se nalazi na parceli od 400 m2, prostire se na 5 etaža (suteren, prizemlje, 2 kata i potkrovlje), s ukupno 605 m2 (brutto) stambene površine. Pored objekta postoji i dodatna čestica od 500 m2 na kojoj je smještena garaža od 35 m2, dodatan manji objekt od 25 m2, spremište od 22 m2, velika terasa koja je predviđena za vanjski objed te parking koji je dovoljan za minimalno 15 automobila.

Nekretnina se sastoji od 10 apartmanskih jedinica s 40 ležaja. Svaka jedinica posjeduje izlaz na lođu, s koje se pruža otvoren pogled na more.

Objekt je u turističkoj funkciji godinama, ima stalne goste, te zavidne rezultate turističkog iznajmljivanja. Budući vlasnik ima mogućnost nastavka uhodanog poslovanja.

Opis lokacije
Trogir
Trogir (Latin: Tragurium; Ancient Greek: Τραγύριον, Tragyrion or Τραγούριον, Tragourion Trogkir; Italian: Traù; Hungarian: Trau) is a historic town and harbour on the Adriatic coast in Split-Dalmatia County, Croatia, with a population of 10,818 (2011) and a total municipality population of 13,260 (2011). The historic city of Trogir is situated on a small island between the Croatian mainland and the island of Ciovo.

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.Slične Nekretnine