Hrvatska, Trogir - Dvoetažan nedovršen stan, na prodaju
Dalmatinska obala

Ref. : 2016/323, Apartman Prodaja

Prodajna cijena:200.000 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Trogir
Prednosti:
  • Pogled na more
  • Parking
Opis:

Stambeni prostor: 222
Broj soba: 3
Broj kupaonica: 2
Udaljenost od mora: 250 m

 

Dvoetažan, nedovršen stan na prodaju, smješten na prvom katu stambene zgrade. Stan se nalazi u mirnom rezidencijalnom okruženju, nedaleko od centra grada Trogira. Stan je južne orijentacije sa dva zasebna ulaza, odvojen je od ostatka zgrade, te posjeduje veliku prostranu terasu i garažu. Prodaje se nedovršen, a sastoji se od dvije etaže.

Glavni ulaz u stan je smješten na gornjoj etaži, na kojoj se nalaze kuhinja, kupaonica te otvoreni dnevni boravak sa izlazom na lijepu, prostranu terasu koja se nalazi iznad garaže. Unutarnje stepenište vodi na donju etažu gdje se nalaze tri spavaće sobe i kupaonica, kao i dodatni prostor od 30 m2 gdje se nalazi mala garaža i koja predstavlja drugi ulaz u stan. Garaža ima vrlo dobar potencijal u vidu prenamjene u zasebni apartman, dodatne sobe i slično

Ispred glavnog ulaza je druga, manja terasa, a stanu pripada i dodatno parking mjesto ispred zgrade, te odličan manji plato između dvije garaže koji savršeno upotpunjuje ovu kvalitetnu ponudu. Stanu je potrebna završna obrada u vidu postavljanja podnih obloga. Sve instalacije su postavljene, dok kuhinja i WC na gornjoj etaži imaju podno grijanje. Prednost ovoga stana je i njegova mirna lokacija, sa parcijalnim pogledom na more, udaljenost od ceste i gužve, a opet na pješačkoj udaljenosti od grada Trogira i lijepe plaže na Pantani. Jedan jako interesantan obiteljski stan koji budućem vlasniku omogućuje sigurnu investiciju do kraja života.

Opis lokacije
Trogir
Trogir (Latin: Tragurium; Ancient Greek: Τραγύριον, Tragyrion or Τραγούριον, Tragourion Trogkir; Italian: Traù; Hungarian: Trau) is a historic town and harbour on the Adriatic coast in Split-Dalmatia County, Croatia, with a population of 10,818 (2011) and a total municipality population of 13,260 (2011). The historic city of Trogir is situated on a small island between the Croatian mainland and the island of Ciovo.

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.
FAQ

Ovo su odgovori na Vaša najčešće postavljana pitanja, za sva ostala pitanja ili nejasnoće slobodno nas kontaktirajte ili dođite u naš ured.

1. Mogu li stranci kupiti nekretninu u Hrvatskoj?

Postoji razlika između građana EU i građana koji nisu državljani EU. Građani EU, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine u Hrvatskoj pod istim uvjetima kao i hrvatski državljani. Državljani drugih zemalja, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine po načelu uzajamnosti i za to trebaju zatražiti odobrenje od Ministarstva pravde Republike Hrvatske.

2. Koje poreze moram platiti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Porez na imovinu u Hrvatskoj iznosi 3% od procjene imovine poreznog ureda. Kupac ga plaća i to samo jednom.

3. Koje je najbolje doba godine za odlazak u Hrvatsku?

Hrvatska ima blagu klimu, pa je vrlo lijepo posjetiti bilo kada. Ipak, najbolje razdoblje za kupnju je između listopada i prosinca, te od travnja do lipnja. Kao turistička zemlja, tijekom ljeta mnogi su objekti iznajmljeni, pa je teže organizirati posjete nekretninama.

4. Koje je najbolje mjesto u Hrvatskoj za kupnju vile?

Prvi red do mora uvijek je dobitna situacija. Što se tiče lokacije: uz obalu od Dubrovnika do Zadra, a od srednjodalmatinskih otoka najpovoljniji su Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula i poluotok Pelješac.

5. Kako mogu naći kuću za iznajmljivanje u Splitu u Hrvatskoj?

Split je više apartmansko mjesto, pa je lakše iznajmiti stan na duži rok. Međutim, moguće je naći vilu na dugoročni najam. Kako je zakup uvijek nepredvidiv, a situacija se brzo mijenja, uvijek je najbolje rješenje kontaktirati agenciju kako bi vidjeli što je trenutno na tržištu i dostupno.

6. Je li sada dobro vrijeme za ulaganje na hrvatskom tržištu nekretnina?

Tržište nekretnina u Hrvatskoj je posljednjih godina vrlo živo i još uvijek raste, pa je svakako dobro razdoblje za ulaganje i postizanje zadovoljavajućeg povrata investicije.

7. Što je OIB i zašto mi je potreban?

Na engleskom je 'PIN' što znači 'osobni identifikacijski broj' i potreban je za bilo koji ugovor. Jedinstven je za svaku osobu, hrvatskog ili stranca, a koristi se kao jedinstveni identifikator u raznim službenim evidencijama.

8. Mogu li platiti u stranoj valuti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Sva plaćanja nekretnina moraju biti u nacionalnoj valuti, u kunama. Međutim, svako plaćanje u stranoj valuti preračunat će se u kune.