Hrvatska, Trogir - Kuća / vila, luksuzna s bazenom, prvi red do mora
Dalmatinska obala

Ref. : 2021/16, Kuća / Vila Prodaja

Prodajna cijena:900.000 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Trogir
Prednosti:
  • Prvi red do mora
  • Pogled na more
  • Bazen
  • Parking
Opis:

Stambeni prostor: 247
Zemljište: 391
Broj soba: 5
Broj katova: 3
Broj kupaonica: 5
Udaljenost od mora: 10 m

 

Ova predivna novoizgrađena moderna obiteljska kuća / vila (5 zvjezdica) s nevjerojatnom pozicijom beskonačnog bazenom smještena je na izuzetnoj lokaciji, prvi red do mora u Trogiru.

Izgrađena je na parceli od 391 m2, prostire se na 3 etaže sa ukupno 247 m2 stambene površine. U prizemlju koje je dizajnirano po principu otvorenog koncepta nalazi se kuhinja, blagovaonica i prostrani dnevni boravak, sve popločano terakota podnim pločicama, a niz francuskih prozora pruža mnogo prirodnog svjetla. Na ovoj etaži nalaze se još i sauna te toalet za goste. Unutarnje stepenice vode do prve etaže gdje se nalaze dvije en-suite dvokrevetne sobe te mala teretana s multifunkcionalnim uređajima za vježbanje dok se u potkrovlju nalaze dodatne tri spavaće sobe, od kojih dvije imaju vlastitu kupaonicu. Vila ispunjava sve uvjete idealne kuće za odmor: čiste moderne linije i dizajn, prostrane i prozračne sobe, puno prirodnog svjetla, sauna, teretana, beskonačni bazen i puno prostora na otvorenom za kuhanje, blagovanje i opuštanje.

Vila je okružena nizom južnih terasa s kojih se pruža prekrasan pogled na more dok će beskonačan bazen sa prostorom za sunčanje biti sigurno žarišna točka vašeg odmora!

Opis lokacije
Trogir
Trogir (Latin: Tragurium; Ancient Greek: Τραγύριον, Tragyrion or Τραγούριον, Tragourion Trogkir; Italian: Traù; Hungarian: Trau) is a historic town and harbour on the Adriatic coast in Split-Dalmatia County, Croatia, with a population of 10,818 (2011) and a total municipality population of 13,260 (2011). The historic city of Trogir is situated on a small island between the Croatian mainland and the island of Ciovo.

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.
FAQ

Ovo su odgovori na Vaša najčešće postavljana pitanja, za sva ostala pitanja ili nejasnoće slobodno nas kontaktirajte ili dođite u naš ured.

1. Mogu li stranci kupiti nekretninu u Hrvatskoj?

Postoji razlika između građana EU i građana koji nisu državljani EU. Građani EU, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine u Hrvatskoj pod istim uvjetima kao i hrvatski državljani. Državljani drugih zemalja, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine po načelu uzajamnosti i za to trebaju zatražiti odobrenje od Ministarstva pravde Republike Hrvatske.

2. Koje poreze moram platiti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Porez na imovinu u Hrvatskoj iznosi 3% od procjene imovine poreznog ureda. Kupac ga plaća i to samo jednom.

3. Koje je najbolje doba godine za odlazak u Hrvatsku?

Hrvatska ima blagu klimu, pa je vrlo lijepo posjetiti bilo kada. Ipak, najbolje razdoblje za kupnju je između listopada i prosinca, te od travnja do lipnja. Kao turistička zemlja, tijekom ljeta mnogi su objekti iznajmljeni, pa je teže organizirati posjete nekretninama.

4. Koje je najbolje mjesto u Hrvatskoj za kupnju vile?

Prvi red do mora uvijek je dobitna situacija. Što se tiče lokacije: uz obalu od Dubrovnika do Zadra, a od srednjodalmatinskih otoka najpovoljniji su Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula i poluotok Pelješac.

5. Kako mogu naći kuću za iznajmljivanje u Splitu u Hrvatskoj?

Split je više apartmansko mjesto, pa je lakše iznajmiti stan na duži rok. Međutim, moguće je naći vilu na dugoročni najam. Kako je zakup uvijek nepredvidiv, a situacija se brzo mijenja, uvijek je najbolje rješenje kontaktirati agenciju kako bi vidjeli što je trenutno na tržištu i dostupno.

6. Je li sada dobro vrijeme za ulaganje na hrvatskom tržištu nekretnina?

Tržište nekretnina u Hrvatskoj je posljednjih godina vrlo živo i još uvijek raste, pa je svakako dobro razdoblje za ulaganje i postizanje zadovoljavajućeg povrata investicije.

7. Što je OIB i zašto mi je potreban?

Na engleskom je 'PIN' što znači 'osobni identifikacijski broj' i potreban je za bilo koji ugovor. Jedinstven je za svaku osobu, hrvatskog ili stranca, a koristi se kao jedinstveni identifikator u raznim službenim evidencijama.

8. Mogu li platiti u stranoj valuti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Sva plaćanja nekretnina moraju biti u nacionalnoj valuti, u kunama. Međutim, svako plaćanje u stranoj valuti preračunat će se u kune.