Hrvatska, Trogir - Kuća / vila s bazenom, na prodaju
Dalmatinska obala

Ref. : 4651/30, Kuća / Vila/Apartman Prodaja

Prodajna cijena:688.000 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Trogir
Prednosti:
  • Pogled na more
  • Bazen
Opis:

Stambeni prostor: 450
Zemljište: 550
Broj soba: 9
Broj katova: 2
Broj kupaonica: 9
Udaljenost od mora: 100 m

 

Ova novosagrađena kuća s bazenom smještena je na lijepoj lokaciji, svega 100 m od plaže, u mirnoj uvali turističkog mjesta u blizini Trogira.

Prostire se na dvije etaže s ukupno 450 m2 uključujući otvoreno stubište i balkone. Sastoji se od sedam apartmana, svaki površine od 45 m2 te jednog stana od 95 m2. Svaki apartman ima balkon i zaseban ulaz.

Lijepa okućnica sa vrtom, bazenom i jacuzzijem obuhvaća površinu od 550m2. Sto metara od kuće je strm uspon na brdo s čijeg vrha se pruža pogled na preko 30 otoka dalmatinskog arhipelaga.

Nekretnina je udaljena svega 30 minuta od Splita (drugog po veličini grada u Hrvatskoj i kulturno-povijesno je središte regije. Dioklecijanova palača je pod zaštitom UNESCO-a) te se nalazi u blizini Nacionalnog parka Krka, kao i višestoljetnih, povijesnih gradova Šibenika i Trogira. Uvala je prikladna je za sidrenje broda tijekom cijele godine, a položena je prema otvorenom moru i blizu je izlaza prema srednjodalmatinskim otocima te je mirno i idealno mjesto za one koji traže opuštanje ili avanturiste koji uživaju u istraživanju, planinarenju, biciklizmu.

Postoji mogućnost kupnje cijele kuće za 688.000 Eura ili po apartmanima za 68.000 Eura.

Opis lokacije
Trogir
Trogir (Latin: Tragurium; Ancient Greek: Τραγύριον, Tragyrion or Τραγούριον, Tragourion Trogkir; Italian: Traù; Hungarian: Trau) is a historic town and harbour on the Adriatic coast in Split-Dalmatia County, Croatia, with a population of 10,818 (2011) and a total municipality population of 13,260 (2011). The historic city of Trogir is situated on a small island between the Croatian mainland and the island of Ciovo.

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.
FAQ

Ovo su odgovori na Vaša najčešće postavljana pitanja, za sva ostala pitanja ili nejasnoće slobodno nas kontaktirajte ili dođite u naš ured.

1. Mogu li stranci kupiti nekretninu u Hrvatskoj?

Postoji razlika između građana EU i građana koji nisu državljani EU. Građani EU, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine u Hrvatskoj pod istim uvjetima kao i hrvatski državljani. Državljani drugih zemalja, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine po načelu uzajamnosti i za to trebaju zatražiti odobrenje od Ministarstva pravde Republike Hrvatske.

2. Koje poreze moram platiti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Porez na imovinu u Hrvatskoj iznosi 3% od procjene imovine poreznog ureda. Kupac ga plaća i to samo jednom.

3. Koje je najbolje doba godine za odlazak u Hrvatsku?

Hrvatska ima blagu klimu, pa je vrlo lijepo posjetiti bilo kada. Ipak, najbolje razdoblje za kupnju je između listopada i prosinca, te od travnja do lipnja. Kao turistička zemlja, tijekom ljeta mnogi su objekti iznajmljeni, pa je teže organizirati posjete nekretninama.

4. Koje je najbolje mjesto u Hrvatskoj za kupnju vile?

Prvi red do mora uvijek je dobitna situacija. Što se tiče lokacije: uz obalu od Dubrovnika do Zadra, a od srednjodalmatinskih otoka najpovoljniji su Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula i poluotok Pelješac.

5. Kako mogu naći kuću za iznajmljivanje u Splitu u Hrvatskoj?

Split je više apartmansko mjesto, pa je lakše iznajmiti stan na duži rok. Međutim, moguće je naći vilu na dugoročni najam. Kako je zakup uvijek nepredvidiv, a situacija se brzo mijenja, uvijek je najbolje rješenje kontaktirati agenciju kako bi vidjeli što je trenutno na tržištu i dostupno.

6. Je li sada dobro vrijeme za ulaganje na hrvatskom tržištu nekretnina?

Tržište nekretnina u Hrvatskoj je posljednjih godina vrlo živo i još uvijek raste, pa je svakako dobro razdoblje za ulaganje i postizanje zadovoljavajućeg povrata investicije.

7. Što je OIB i zašto mi je potreban?

Na engleskom je 'PIN' što znači 'osobni identifikacijski broj' i potreban je za bilo koji ugovor. Jedinstven je za svaku osobu, hrvatskog ili stranca, a koristi se kao jedinstveni identifikator u raznim službenim evidencijama.

8. Mogu li platiti u stranoj valuti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Sva plaćanja nekretnina moraju biti u nacionalnoj valuti, u kunama. Međutim, svako plaćanje u stranoj valuti preračunat će se u kune.