Hrvatska, Trogir - Moderna villa uz more, na prodaju
Dalmatinska obala

Ref. : 2022/160, Kuća / Vila Prodaja

Prodajna cijena:1.250.000 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Trogir
Prednosti:
  • Prvi red do mora
  • Bazen
  • Pogled na more
  • Parking
  • Garaža
  • Luksuzna
  • Moderno
  • Novogradnja
  • Najbolja ponuda
Opis:

Stambeni prostor: 330
Zemljište: 410
Broj soba: 5
Broj kupaonica: 5
Udaljenost od mora: 10 m

 

Moderna, elegantna vila u prvom redu do mora, smještena u malom ribarskom mjestu nadomak Trogira. Vila se prostire na ukupno 330 m2, a sastoji se od tri etaže.

Prizemlje se sastoji od ljetne kuhinje, spavaće sobe, kupaonice, prostorije za pranje rublja, prostorije za fitness sa saunom, kao i garaže. Dvorište je popločano kamenom i ograđeno visokim zidom, čime se postiže potpuna privatnost. Na okućnici se također nalaze i prostor za dječje igralište, jacuzzi i natkriveni dio sa roštiljem i prostorom za objed.

Na prvom katu su položeni komforan dnevni boravak, kuhinja, blagovaonica, kupaonica, radna soba, lođa i balkon. Na drugom katu su tri spavaće sobe, svaka sa vlastitom kupaonicom, kao i garderoba te prostrana lođa. Krovna terasa sa sunčalištem i bazenom od 32 m2 pruža predivan pogled na more i okolicu mjesta.

Iako nekretnina nije samostojeća, s obzirom na visoki zid koji je okružuje, kao i različite orijentacije kuća, potpuna privatnost je zagarantirana. Ispred nekretnine se nalazi lokalna cesta s malo prometa, te plaža sa čistim morem. Nekretnina je potpuno klimatizirana i opremljena s podnim grijanjem, stoga se osim u vrućim ljetnim mjesecima može koristiti i u zimskom periodu.

U blizini se nalazi veliki broj šljunčanih i pješčanih plaža, kao i svi potrebni sadržaji - trgovine, restorani, kafići te mala marina za nautičare. Udaljenost do grada Trogira iznosi 15 km, a do međunarodne zračne Luke Split 25 km.

Opis lokacije
Trogir
Trogir (Latin: Tragurium; Ancient Greek: Τραγύριον, Tragyrion or Τραγούριον, Tragourion Trogkir; Italian: Traù; Hungarian: Trau) is a historic town and harbour on the Adriatic coast in Split-Dalmatia County, Croatia, with a population of 10,818 (2011) and a total municipality population of 13,260 (2011). The historic city of Trogir is situated on a small island between the Croatian mainland and the island of Ciovo.

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.
FAQ

Ovo su odgovori na Vaša najčešće postavljana pitanja, za sva ostala pitanja ili nejasnoće slobodno nas kontaktirajte ili dođite u naš ured.

1. Mogu li stranci kupiti nekretninu u Hrvatskoj?

Postoji razlika između građana EU i građana koji nisu državljani EU. Građani EU, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine u Hrvatskoj pod istim uvjetima kao i hrvatski državljani. Državljani drugih zemalja, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine po načelu uzajamnosti i za to trebaju zatražiti odobrenje od Ministarstva pravde Republike Hrvatske.

2. Koje poreze moram platiti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Porez na imovinu u Hrvatskoj iznosi 3% od procjene imovine poreznog ureda. Kupac ga plaća i to samo jednom.

3. Koje je najbolje doba godine za odlazak u Hrvatsku?

Hrvatska ima blagu klimu, pa je vrlo lijepo posjetiti bilo kada. Ipak, najbolje razdoblje za kupnju je između listopada i prosinca, te od travnja do lipnja. Kao turistička zemlja, tijekom ljeta mnogi su objekti iznajmljeni, pa je teže organizirati posjete nekretninama.

4. Koje je najbolje mjesto u Hrvatskoj za kupnju vile?

Prvi red do mora uvijek je dobitna situacija. Što se tiče lokacije: uz obalu od Dubrovnika do Zadra, a od srednjodalmatinskih otoka najpovoljniji su Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula i poluotok Pelješac.

5. Kako mogu naći kuću za iznajmljivanje u Splitu u Hrvatskoj?

Split je više apartmansko mjesto, pa je lakše iznajmiti stan na duži rok. Međutim, moguće je naći vilu na dugoročni najam. Kako je zakup uvijek nepredvidiv, a situacija se brzo mijenja, uvijek je najbolje rješenje kontaktirati agenciju kako bi vidjeli što je trenutno na tržištu i dostupno.

6. Je li sada dobro vrijeme za ulaganje na hrvatskom tržištu nekretnina?

Tržište nekretnina u Hrvatskoj je posljednjih godina vrlo živo i još uvijek raste, pa je svakako dobro razdoblje za ulaganje i postizanje zadovoljavajućeg povrata investicije.

7. Što je OIB i zašto mi je potreban?

Na engleskom je 'PIN' što znači 'osobni identifikacijski broj' i potreban je za bilo koji ugovor. Jedinstven je za svaku osobu, hrvatskog ili stranca, a koristi se kao jedinstveni identifikator u raznim službenim evidencijama.

8. Mogu li platiti u stranoj valuti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Sva plaćanja nekretnina moraju biti u nacionalnoj valuti, u kunama. Međutim, svako plaćanje u stranoj valuti preračunat će se u kune.