Hrvatska, Trogir - Novoizgrađena vila s pogledom na more, na prodaju
Dalmatinska obala

Ref. : 2022/156, Kuća / Vila Prodano

Prodajna cijena:780.000 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Trogir
Prednosti:
  • Pogled na more
  • Bazen
  • Garaža
  • Moderno
  • Novogradnja
Opis:

Stambeni prostor: 252
Zemljište: 444
Broj soba: 5
Broj katova: 2
Broj kupaonica: 6
Udaljenost od mora: 80 m

 

Novoizgrađena, moderna vila s predivnim pogledom na more i okolicu, smještena u malom dalmatinskom mjestu u blizini grada Trogira. Sa ukupno 252 m2 stambene površine, vila se prostire na tri etaže, a položena je na zemljištu od 444 m2. Pri izgradnji, korišteni su vrhunski materijali i oprema. Nekretnina posjeduje priključak na gradski vodovod i električnu energiju.

U prizemlju vila smještena je prostorija za održavanje bazena te garaža za dva automobila (površine 62 m2). Na ovoj etaži je također i dodatna prostorija s kupaonicom koja se može koristiti kao prostorija za fitness.

Prvi kat se sastoji od otvorenog koncepta s dnevnim boravkom, kuhinjom i blagovaonicom. Iz ovog prostora postoji izlaz na terasu s infinity bazenom (površine 34 m2) i prostorom za sunčanje.

Drugi kat se sastoji od četiri spavaće sobe sa vlastitim kupaonicama. Klizne stijenke omogućuju izlaz na terasu sa lijepim pogledom na more.

Nekretnina se može koristiti za osobne svrhe kao i za turističku djelatnost. U blizini se nalaze grad Trogir, kao i Zračna luka Split.

Opis lokacije
Trogir
Trogir (Latin: Tragurium; Ancient Greek: Τραγύριον, Tragyrion or Τραγούριον, Tragourion Trogkir; Italian: Traù; Hungarian: Trau) is a historic town and harbour on the Adriatic coast in Split-Dalmatia County, Croatia, with a population of 10,818 (2011) and a total municipality population of 13,260 (2011). The historic city of Trogir is situated on a small island between the Croatian mainland and the island of Ciovo.

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.Slične Nekretnine


FAQ

Ovo su odgovori na Vaša najčešće postavljana pitanja, za sva ostala pitanja ili nejasnoće slobodno nas kontaktirajte ili dođite u naš ured.

1. Mogu li stranci kupiti nekretninu u Hrvatskoj?

Postoji razlika između građana EU i građana koji nisu državljani EU. Građani EU, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine u Hrvatskoj pod istim uvjetima kao i hrvatski državljani. Državljani drugih zemalja, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine po načelu uzajamnosti i za to trebaju zatražiti odobrenje od Ministarstva pravde Republike Hrvatske.

2. Koje poreze moram platiti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Porez na imovinu u Hrvatskoj iznosi 3% od procjene imovine poreznog ureda. Kupac ga plaća i to samo jednom.

3. Koje je najbolje doba godine za odlazak u Hrvatsku?

Hrvatska ima blagu klimu, pa je vrlo lijepo posjetiti bilo kada. Ipak, najbolje razdoblje za kupnju je između listopada i prosinca, te od travnja do lipnja. Kao turistička zemlja, tijekom ljeta mnogi su objekti iznajmljeni, pa je teže organizirati posjete nekretninama.

4. Koje je najbolje mjesto u Hrvatskoj za kupnju vile?

Prvi red do mora uvijek je dobitna situacija. Što se tiče lokacije: uz obalu od Dubrovnika do Zadra, a od srednjodalmatinskih otoka najpovoljniji su Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula i poluotok Pelješac.

5. Kako mogu naći kuću za iznajmljivanje u Splitu u Hrvatskoj?

Split je više apartmansko mjesto, pa je lakše iznajmiti stan na duži rok. Međutim, moguće je naći vilu na dugoročni najam. Kako je zakup uvijek nepredvidiv, a situacija se brzo mijenja, uvijek je najbolje rješenje kontaktirati agenciju kako bi vidjeli što je trenutno na tržištu i dostupno.

6. Je li sada dobro vrijeme za ulaganje na hrvatskom tržištu nekretnina?

Tržište nekretnina u Hrvatskoj je posljednjih godina vrlo živo i još uvijek raste, pa je svakako dobro razdoblje za ulaganje i postizanje zadovoljavajućeg povrata investicije.

7. Što je OIB i zašto mi je potreban?

Na engleskom je 'PIN' što znači 'osobni identifikacijski broj' i potreban je za bilo koji ugovor. Jedinstven je za svaku osobu, hrvatskog ili stranca, a koristi se kao jedinstveni identifikator u raznim službenim evidencijama.

8. Mogu li platiti u stranoj valuti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Sva plaćanja nekretnina moraju biti u nacionalnoj valuti, u kunama. Međutim, svako plaćanje u stranoj valuti preračunat će se u kune.