Hrvatska, Trogir - Penthouse s pogledom na more, na prodaju
Dalmatinska obala

Ref. : 2019/56, Apartman Obustavljena prodaja

Prodajna cijena:1 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Trogir
Prednosti:
  • Pogled na more
  • Parking
  • Novogradnja
Opis:

Stambeni prostor: 123
Broj soba: 3
Broj kupaonica: 2

 

Na prodaju je odličan penthouse s predivnim pogledom na more, smješten na području Trogira. Stan se nalazi na 4. katu novogradnje s liftom. Prostire se na 123,08 m2 netto površine (brutto 157,45 m2), od čega je 100,80 m2 unutarnje površine, 56,65 m2 vanjskih terasa i balkona, te 11,88 m2 površina vanjskog parkirnog mjesta.

Nekretnina je moderne arhitekture, odličnog rasporeda otvorenog tipa sa puno dnevnog svjetla. Velika južna terasa s prekrasnim pogledom na trogirski arhipelag popločana je poznatim bračkim kamenom, a na njoj je izvedena i instalacija za jacuzzi.

Stanu pripadaju tri spavaće sobe i dvije kupaonice, od čega su dvije sobe i jedna kupaonica na zapadnoj strani, a jedna soba i jedna kupaonica na istočnoj strani stana. Sve spavaće sobe imaju pogled na more, a dvije su sa pripadajućom lođom. Veliki dnevni boravak sa otvorenom kuhinjom i blagovaonicom smješteni su na južnoj strani stana, a karakteriziraju ih velike, staklene klizna vrata i odličan otvoren pogled na more. Podovi su prekriveni visokokvalitetnim parketom. Sve sobe i dnevni boravak su klimatizirani. Stan se prodaje nenamješten.

Opis lokacije
Trogir
Trogir (Latin: Tragurium; Ancient Greek: Τραγύριον, Tragyrion or Τραγούριον, Tragourion Trogkir; Italian: Traù; Hungarian: Trau) is a historic town and harbour on the Adriatic coast in Split-Dalmatia County, Croatia, with a population of 10,818 (2011) and a total municipality population of 13,260 (2011). The historic city of Trogir is situated on a small island between the Croatian mainland and the island of Ciovo.

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.
FAQ

Ovo su odgovori na Vaša najčešće postavljana pitanja, za sva ostala pitanja ili nejasnoće slobodno nas kontaktirajte ili dođite u naš ured.

1. Mogu li stranci kupiti nekretninu u Hrvatskoj?

Postoji razlika između građana EU i građana koji nisu državljani EU. Građani EU, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine u Hrvatskoj pod istim uvjetima kao i hrvatski državljani. Državljani drugih zemalja, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine po načelu uzajamnosti i za to trebaju zatražiti odobrenje od Ministarstva pravde Republike Hrvatske.

2. Koje poreze moram platiti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Porez na imovinu u Hrvatskoj iznosi 3% od procjene imovine poreznog ureda. Kupac ga plaća i to samo jednom.

3. Koje je najbolje doba godine za odlazak u Hrvatsku?

Hrvatska ima blagu klimu, pa je vrlo lijepo posjetiti bilo kada. Ipak, najbolje razdoblje za kupnju je između listopada i prosinca, te od travnja do lipnja. Kao turistička zemlja, tijekom ljeta mnogi su objekti iznajmljeni, pa je teže organizirati posjete nekretninama.

4. Koje je najbolje mjesto u Hrvatskoj za kupnju vile?

Prvi red do mora uvijek je dobitna situacija. Što se tiče lokacije: uz obalu od Dubrovnika do Zadra, a od srednjodalmatinskih otoka najpovoljniji su Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula i poluotok Pelješac.

5. Kako mogu naći kuću za iznajmljivanje u Splitu u Hrvatskoj?

Split je više apartmansko mjesto, pa je lakše iznajmiti stan na duži rok. Međutim, moguće je naći vilu na dugoročni najam. Kako je zakup uvijek nepredvidiv, a situacija se brzo mijenja, uvijek je najbolje rješenje kontaktirati agenciju kako bi vidjeli što je trenutno na tržištu i dostupno.

6. Je li sada dobro vrijeme za ulaganje na hrvatskom tržištu nekretnina?

Tržište nekretnina u Hrvatskoj je posljednjih godina vrlo živo i još uvijek raste, pa je svakako dobro razdoblje za ulaganje i postizanje zadovoljavajućeg povrata investicije.

7. Što je OIB i zašto mi je potreban?

Na engleskom je 'PIN' što znači 'osobni identifikacijski broj' i potreban je za bilo koji ugovor. Jedinstven je za svaku osobu, hrvatskog ili stranca, a koristi se kao jedinstveni identifikator u raznim službenim evidencijama.

8. Mogu li platiti u stranoj valuti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Sva plaćanja nekretnina moraju biti u nacionalnoj valuti, u kunama. Međutim, svako plaćanje u stranoj valuti preračunat će se u kune.