Hrvatska, Trogir - Šarmantna kuća u prvom redu do mora, na prodaju
Dalmatinska obala

Ref. : 4844/30, Kuća / Vila Obustavljena prodaja

Prodajna cijena:1 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Trogir
Prednosti:
  • Prvi red do mora
  • Pogled na more
  • Parking
Opis:

Stambeni prostor: 110
Zemljište: 680
Broj soba: 3
Broj katova: 2
Broj kupaonica: 2
Udaljenost od mora: 10 m

 

Lijepa kuća smještena nedaleko od grada Trogira u prvom redu do mora, u predivoj uvali sa čistim morem i plažama. Sa ukupnom stambenom površinom od 110 m2, nekretnina se prostire na dva kata. Na svakom katu se nalazi po jedan apartman. Udaljnost do mora i plaže je samo 10 m, dok nekretnina također posjeduje i privatan vez za brod.

Veći apartman, površine 80 m2, je smješten na gornjoj etaži te posjeduje veliki dnevni boravak sa mramornim podom i visokim stropovima, u sklopu kojeg je smješten i unutarnji kamin. Ovom apartmanu pripada i natkrivena terasa, s koje se pruža prekrasan pogled na more i cijelo mjesto. Manji apartman od 30 m2 se nalazi u prizemlju nekretnine te ima pripadajući kultivirani vrt sa vanjskim tušem, kao i natkriveni prostor sa masivnim drvenim stolom za objed. Svaki od apartmana posjeduje vanjski roštilj

Nekretnina ima sveukupno tri parkirna mjesta, od čega je jedno garažno. Veliki apartman je dovoljan za ugostiti 5 osoba, dok je apartman u prizemlju dovoljan tri osobe. Stoga, nekretnina se osim za osobne svrhe može koristiti i u svrhu turističkog iznajmljivanja. S obzirom da se parcela prostire na 680 m2, postoji veliki potencijal za dodatna ulaganja poput bazena, jacuzzija i slično.

U blizini se nalazi nekoliko trgovina, restorana i kafića, kao i mala marina za nautičare. Lokacija nekretnine je namjenjena ljubiteljima mirnog obiteljskog odmora, a najviše je prikladna za ljubitelje privatnosti. Blizina Zračne luke Split, grada Rogoznice kao i povijesnog grada Trogira.

Opis lokacije
Trogir
Trogir (Latin: Tragurium; Ancient Greek: Τραγύριον, Tragyrion or Τραγούριον, Tragourion Trogkir; Italian: Traù; Hungarian: Trau) is a historic town and harbour on the Adriatic coast in Split-Dalmatia County, Croatia, with a population of 10,818 (2011) and a total municipality population of 13,260 (2011). The historic city of Trogir is situated on a small island between the Croatian mainland and the island of Ciovo.

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.Slične Nekretnine


FAQ

Ovo su odgovori na Vaša najčešće postavljana pitanja, za sva ostala pitanja ili nejasnoće slobodno nas kontaktirajte ili dođite u naš ured.

1. Mogu li stranci kupiti nekretninu u Hrvatskoj?

Postoji razlika između građana EU i građana koji nisu državljani EU. Građani EU, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine u Hrvatskoj pod istim uvjetima kao i hrvatski državljani. Državljani drugih zemalja, fizičke i pravne osobe, mogu kupiti nekretnine po načelu uzajamnosti i za to trebaju zatražiti odobrenje od Ministarstva pravde Republike Hrvatske.

2. Koje poreze moram platiti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Porez na imovinu u Hrvatskoj iznosi 3% od procjene imovine poreznog ureda. Kupac ga plaća i to samo jednom.

3. Koje je najbolje doba godine za odlazak u Hrvatsku?

Hrvatska ima blagu klimu, pa je vrlo lijepo posjetiti bilo kada. Ipak, najbolje razdoblje za kupnju je između listopada i prosinca, te od travnja do lipnja. Kao turistička zemlja, tijekom ljeta mnogi su objekti iznajmljeni, pa je teže organizirati posjete nekretninama.

4. Koje je najbolje mjesto u Hrvatskoj za kupnju vile?

Prvi red do mora uvijek je dobitna situacija. Što se tiče lokacije: uz obalu od Dubrovnika do Zadra, a od srednjodalmatinskih otoka najpovoljniji su Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula i poluotok Pelješac.

5. Kako mogu naći kuću za iznajmljivanje u Splitu u Hrvatskoj?

Split je više apartmansko mjesto, pa je lakše iznajmiti stan na duži rok. Međutim, moguće je naći vilu na dugoročni najam. Kako je zakup uvijek nepredvidiv, a situacija se brzo mijenja, uvijek je najbolje rješenje kontaktirati agenciju kako bi vidjeli što je trenutno na tržištu i dostupno.

6. Je li sada dobro vrijeme za ulaganje na hrvatskom tržištu nekretnina?

Tržište nekretnina u Hrvatskoj je posljednjih godina vrlo živo i još uvijek raste, pa je svakako dobro razdoblje za ulaganje i postizanje zadovoljavajućeg povrata investicije.

7. Što je OIB i zašto mi je potreban?

Na engleskom je 'PIN' što znači 'osobni identifikacijski broj' i potreban je za bilo koji ugovor. Jedinstven je za svaku osobu, hrvatskog ili stranca, a koristi se kao jedinstveni identifikator u raznim službenim evidencijama.

8. Mogu li platiti u stranoj valuti prilikom kupovine nekretnina u Hrvatskoj?

Sva plaćanja nekretnina moraju biti u nacionalnoj valuti, u kunama. Međutim, svako plaćanje u stranoj valuti preračunat će se u kune.