Hrvatska, Trogir - Šarmantna kuća u prvom redu do mora, na prodaju
Dalmatinska obala

Ref. : 4844/30, Kuća / Vila Prodaja

Prodajna cijena:498.000 €

Napomena: koristite ga kako biste dodali ovaj Nekretnina na svoj popis.
Možete mu pristupiti odabiru kasnije "Moja lista" link.

Lokacija: Trogir
Snižena cijena!
Prednosti:
  • Prvi red do mora
  • Pogled na more
  • Parking
  • Najbolja ponuda
Opis:

Stambeni prostor: 110
Zemljište: 680
Broj soba: 3
Broj katova: 2
Broj kupaonica: 2
Udaljenost od mora: 10 m

 

Lijepa kuća smještena nedaleko od grada Trogira u prvom redu do mora, u predivoj uvali sa čistim morem i plažama. Sa ukupnom stambenom površinom od 110 m2, nekretnina se prostire na dva kata. Na svakom katu se nalazi po jedan apartman. Udaljnost do mora i plaže je samo 10 m, dok nekretnina također posjeduje i privatan vez za brod.

Veći apartman, površine 80 m2, je smješten na gornjoj etaži te posjeduje veliki dnevni boravak sa mramornim podom i visokim stropovima, u sklopu kojeg je smješten i unutarnji kamin. Ovom apartmanu pripada i natkrivena terasa, s koje se pruža prekrasan pogled na more i cijelo mjesto. Manji apartman od 30 m2 se nalazi u prizemlju nekretnine te ima pripadajući kultivirani vrt sa vanjskim tušem, kao i natkriveni prostor sa masivnim drvenim stolom za objed. Svaki od apartmana posjeduje vanjski roštilj

Nekretnina ima sveukupno tri parkirna mjesta, od čega je jedno garažno. Veliki apartman je dovoljan za ugostiti 5 osoba, dok je apartman u prizemlju dovoljan tri osobe. Stoga, nekretnina se osim za osobne svrhe može koristiti i u svrhu turističkog iznajmljivanja. S obzirom da se parcela prostire na 680 m2, postoji veliki potencijal za dodatna ulaganja poput bazena, jacuzzija i slično.

U blizini se nalazi nekoliko trgovina, restorana i kafića, kao i mala marina za nautičare. Lokacija nekretnine je namjenjena ljubiteljima mirnog obiteljskog odmora, a najviše je prikladna za ljubitelje privatnosti. Blizina Zračne luke Split, grada Rogoznice kao i povijesnog grada Trogira.

Opis lokacije
Trogir
Trogir (Latin: Tragurium; Ancient Greek: Τραγύριον, Tragyrion or Τραγούριον, Tragourion Trogkir; Italian: Traù; Hungarian: Trau) is a historic town and harbour on the Adriatic coast in Split-Dalmatia County, Croatia, with a population of 10,818 (2011) and a total municipality population of 13,260 (2011). The historic city of Trogir is situated on a small island between the Croatian mainland and the island of Ciovo.

Klikni za više

Ova nekretnina Vas zanima?
Pošaljite upit

* Obavezna polja


Klikom na Pošalji prihvaćate naše uvjete poslovanja.Slične Nekretnine